В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 9 » Циганський шніцель
10:08
Циганський шніцель

400гр шинки або ковбаси(нежирної)
400гр твердого сиру
2 яйця
борошно
олія

Сир нарізати широкими рівними пластинами а шинку такими ж пластинами по розміру але тонше.Скласти почергово три три пластинки сиру і два шинки.Отримані бутерброди обваляти у злегка збитому яйці,в борошні,знову у яйці.Жарити на добре розігрітій пательні по кілька секунд з обох сторін,до утворення хрумкої шкоринки.
Подавати можна зі салатом зі свіжих овочів або з гарніром.
Дуже смачно і привабливо.Спробуйте,вам сподобається.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1436 | Додав: ir71
Всього коментарів: 4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26/04/2024, 00:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024