6-8 столових ложок з гіркою цукру,
200 грам гарної кокосової стружки,
2 столові ложки з гіркою борошна.
За моїм рецептом кокосанки виходять такими ніжними і злегка в'язкими,але з чаєм смакують чудово.
Цукор і білки ставимо в мисочці на парову баню і збиваємо до повного розчинення цукру.
Збивати потрібно весь час, щоб білки не згорнулися, йде на це від 3 до 5 хвилин.
У цей білково-цукровий сироп всипаємо стружку і борошно, перемішуємо, даємо охолонути, потім ще хвилин на 40-50 ставимо у холодильник.
Духовку нагріваємо до 160-170 градусів. Мокрими руками формуємо щільні невеликі кульки, складаємо на пергамент і в духовку хвилин на 20-25. Дивіться, коли почнуть рум'яниться - готові!У мене люблять припечені,тому я потримала трохи довше,але дивіться щоб не пригоріло,бо смак змінюється в гіршу сторону.
Смачного!