В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 91 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
По наших рецептах
КсюшаДата: Неділя, 09/02/2014, 22:37 | Сообщение # 1351
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
verochka, так як ти пишеш в ОП що тобі слюнька котиться,то поділюсь з тобою рецептом пляцка Квітка маку,який я маю,не знаю чи про такий ти питаєш
Біле тісто: 
7 білків + 3/4 склянки цукру - збити до стійких піків, під ті ж обороти міксера - 2 ст. ложки оцту, обороти зменшити до мінімальних і додати 3 ст. ложки крохмалю, 3 ст. ложок борошна, 1 ч. ложка розпушувача. 
Жовте тісто: 
7 жовтків, 4 ст. ложки цукру, 2 ст.ложки сметани, 1 ч. ложку, розпушувача, 4 ст. ложки борошна - все добре перемішати. 
складання: 
Вниз біле тісто, засипати маком (на два коржі - 100 г, перемолоти в блендері), 
зверху - посипати жовтим тістом.(можна потерти) 
Пекти  два однакових коржі. 
Крем - 1/2 л збитих вершків.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТанюшаДата: Четвер, 06/03/2014, 00:40 | Сообщение # 1352
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
хочу подякувати Ірі за рецепт торта Яблунева ніжність пекла на свята дуже сподобався рецепт торт вийшов дуже смачний
 
ir71Дата: Четвер, 06/03/2014, 12:00 | Сообщение # 1353
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата Танюша ()
хочу подякувати Ірі за рецепт торта Яблунева ніжність

На здоров"я!Цей тортик і в нас улюблений.Він не приторний і дуже мякий,тому всім до вподоби.


 
ХристікДата: Понеділок, 05/05/2014, 01:25 | Сообщение # 1354
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
Хочу подякувати Яринці за рецепт смачної запіканки (http://myrecipe.at.ua/forum/2-9-3#9419).
Єдине, що я змінила, це те що брала варену ковбасу та замість печериць дала червоний перець маринований.Результатом задоволена.Ось мій звіт:
Прикрепления: 5253367.jpg (32.2 Kb)
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/05/2014, 12:32 | Сообщение # 1355
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Христік ()
.Результатом задоволена.Ось мій звіт:
на вигляд дуже смачно.думаю і смак не підвів. da-38


 
IraДата: Понеділок, 12/05/2014, 14:00 | Сообщение # 1356
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
У мене був такий смачнючий пляцок за рецептом ншої Оксанки 
"Ейфорія" дякую!!!
Прикрепления: 5422567.jpg (62.4 Kb)


 
КсюшаДата: Субота, 24/05/2014, 20:21 | Сообщение # 1357
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я сьогодні пекла тістечка по рецепту Саші з кавою ,смачні але я люблю трошки солодші то трошки собі підсолодила більше,а так смак супер.Дякую за рецепт.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
СашаДата: Субота, 24/05/2014, 23:04 | Сообщение # 1358
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
А я сьогодні пекла тістечка по рецепту Саші з кавою ,смачні але я люблю трошки солодші то трошки собі підсолодила більше,а так смак супер.Дякую за рецепт.
Дякую!!! Мені так приємно.  Та певно що кожен собі до смаку вже робить) podmigivaniya-118
Можна було би або в пудрі обкатати,  або ще щось придумати.  І я робила одні  тонші а інші грубші, то грубші більш  пухкіші і тонші  хрусткіші.  Хто які любить :da-38:І головне це домашнє пісочне печиво,  а ще я мала білоруське какао, то воно  мені нагадує за смаком  шоколад, хоча на колір не є  дуже темне.


Я - Марійка.

Сообщение отредактировал Саша - Субота, 24/05/2014, 23:05
 
ЛесяДата: Середа, 04/06/2014, 09:18 | Сообщение # 1359
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
А я пекла пляцок "Полуничний поцілунок"Ось мій розрізик
 
Скажу що мені сподобалося і що ні.
Перше: гарно і скоро печуться коржі,мякенькі.Хоча спочатку як спекла думала що будуть дуже тонкі,але насправді досить таки нормальна товщина.Пекла строго по рецепту.Гарний вийшов розріз але... 
Друге:те що мені не сподобалося і тому я більше його не пектиму.або зі своїми поправками.Полуничний прошарок не тримається крему.Ну і смачний,але в порівнянні з ніжністю чи ще іншими не такий вже він АХ.
Прикрепления: 1705702.jpg (45.8 Kb)


 
КсюшаДата: Середа, 04/06/2014, 17:21 | Сообщение # 1360
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, дякую,ятеж спекла коржі але буду робити з поправками, що з того вийде покажу в неділю,якщо буде що показувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
MariykaДата: Середа, 04/06/2014, 19:56 | Сообщение # 1361
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Ксюша, чекаємо з нетерпінням...

"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
ir71Дата: Неділя, 08/06/2014, 11:28 | Сообщение # 1362
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Mariyka, Дякую за рецепт Медівника. Ну дуже смачненький вийшов.І справді пухкенький



Прикрепления: 1427511.jpg (74.4 Kb) · 5108002.jpg (81.5 Kb)


 
КсюшаДата: Понеділок, 09/06/2014, 22:43 | Сообщение # 1363
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я теж пекла Полуничний поцілунок чи Орбіту
Одним словом ось показую що у мене вийшло правда один я робила по принципу Дони Бейжі,просто ту прослойку заливала в дирки,але прослойку я варила з кисілем полуничним і тоді додавала желатин і 100грам масла,дивилась на рецепт свого пляцка з Ківі тут ,другий я робила так як по рецепту але у мене вийшли досить високі коржі тому верхній маковий корж з прослойкою і кремом згамцяли самі,крем я робила вершково -заварний,все гарненько тримається купи.




Прикрепления: 3873213.jpg (65.7 Kb) · 9847178.jpg (69.3 Kb) · 6035008.jpg (71.3 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Вівторок, 10/06/2014, 13:04 | Сообщение # 1364
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
ir71, на фото добре видно, який пухкий він вийшов! А ще дуже гарний золотавий колір! da-38 da-38 da-38

Ксюша, який красень! Дякую, що поділилася своїми коректуваннями!
PS. А де можна знайти оригиніл "Полуничного поцілунку"? У каталозі і тортів, і пляцків я щось не знайшла. emocii-160


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Вівторок, 10/06/2014, 13:35 | Сообщение # 1365
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Talochka, Наталю,є в каталозі тортів.А ось і сам РЕЦЕПТ

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024