Розмови про все
| |
Olena87 | Дата: Середа, 11/02/2015, 20:59 | Сообщение # 2881 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Ксюша, юся, дякую....
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 11/02/2015, 22:02 | Сообщение # 2882 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Olena87, Оленочко прийми мої співчуття....коли рік тому померла моя подруга від раку грудей я була в такій депресії що немогла заставити себе щось робити. Тримайся бо розумію як це важко
|
|
| |
rukodelka | Дата: Четвер, 12/02/2015, 09:19 | Сообщение # 2883 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| юся, привіт,дуже дякую за адрес магазину,можливо пригодиться не тільки для покупок для мастик Ксюша, тобі окреме спасибі за все,і рецептик і поради.Я вже коли буду місити,то ще буду питати вас,як з цією мастикою працювати,чи швидко вона сохне,як приліпає чим підсипати.Я ще там читала що квіти після сушки дуже крихкі. Olena87, привіт,я рада знайомству.Прийми мої співчуття....як прочитала....комок в горлі.Це дуже страшно.....
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 12/02/2015, 14:31 | Сообщение # 2884 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Olena87, співчуваю... Тут достатньо горя та смертей війна приносить, а коли ще й молоді жінки помирають... Вічна пам'ять.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 12/02/2015, 15:10 | Сообщение # 2885 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| rukodelka, фактично нічим не треба підсипати,коли розкачуєш щоб не вбирала лишнього,я деколи трошки змажу кулінарним жиром дощечку,і руки а деколи просто руки і скалку крохмалем,у мене сохне швидко вечером накрутила на проволоку а зранку вже можна квіточку збирати,то ще залежить від вологості повітря.Так квіти крихкі,але в тому випадку коли є необережність впустити їх,деколи у мене таке було спочатку,зараз вже якось внормувалосьУ мене квіти стоять ще з курсів і нічого не тріснуло і не зломалось.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 13/02/2015, 22:24 | Сообщение # 2886 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Olena87 ( ) повертаюсь знову сюди може буде веселіше.... так,так. Оленко я теж не дуже частий гість тепер ...і роботу трохи поміняла то часу менше, і настрій такий як у всіх...головне щоб ми всі і наші рідні були здорові, і щоб був мир. Я думаю ми скоронько відновимо тут в нашій компанії свої сили...Так що теж вибачайте за пропуски...але душею і серцем завжди з вами.
|
|
| |
юся | Дата: П`ятниця, 13/03/2015, 19:30 | Сообщение # 2887 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Дівчата дайте пораду , як правильно користуватися фарбами Sugarflair. Купила кілька барвників, така щаслива думала все тепер квіти будуть дуже раелістичні , красиві. І тут , взяла синтетичну , жорстку кісточку і почала "творить"......моєму розчаруванню не було меж, барвники не дешеві, а малювати я ними не можу ....якісь сухі полосочки на пелюстках(до слова, мастика за рецептом Т.Хегай). Прочитала, що можна розвести у краплині горілки, так і зробила, але це зовсім не те, що я очікувала . Якже ними користуватися, чи після нанесення до пари підносити ? чи що ?
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 15/03/2015, 20:48 | Сообщение # 2888 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| юся, ці барвники не потрібно ні в чому розводити,береш салфетку насипаєш чуть того кольору який потрібно тоді береш кісточку мягку і сухими фарбуєш ,але кісточку добре до салфеточки розтерти,і тоді крайчики і серединку,коли потрібно щось розмалювати, типу язичок у орхи то береш краску пасту чи гель і фарбуєш,а так всі квіти лише сухими барвниками
і ось так приблизно виглядає моя роза після фарбування
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 15/03/2015, 20:49 |
|
| |
юся | Дата: Неділя, 15/03/2015, 21:21 | Сообщение # 2889 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Ксюша, дякую , треба пробувати ще...
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 16/03/2015, 12:55 | Сообщение # 2890 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) а малювати я ними не можу ....якісь сухі полосочки на пелюстках треба фарбувати лише повністю висушену квітку
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 16/03/2015, 14:47 | Сообщение # 2891 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| ir71, он воно що ?! А квітка справді була трішки не досушина) Дякую
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 29/03/2015, 21:36 | Сообщение # 2892 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Дівчата,що будете пекти на Великодні свята з пляцків? Бо стільки нових рецептів,переглянула аж розгубилася, а таки хочу щось новенького
|
|
| |
rukodelka | Дата: Понеділок, 30/03/2015, 14:25 | Сообщение # 2893 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| оксанка, я спечу пташине молоко.А ще візьму у Василини рецептик капкейків,бо дуууже смачнющі!У мене гостей не буде,ми по гостях підемо))))
|
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 30/03/2015, 21:20 | Сообщение # 2894 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Оксанко, я планую Сирну вишиванку, але ще треба доброго сиру купити, і Снікерс. Кинула око на Чорну спокусу, але то вже як моя дитина мені дозволить але то таке, плани можна ше й скоригувати, може дівчата якусь ідею підкинуть. А ше бачила у нас на форумі колись давніше наша Ірина виставляла пляцки, а точніше розрізи пляцків Білочка і Симфонія, дуже смачно виглядають Може хтось надумає їх спекти.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 30/03/2015, 22:45 | Сообщение # 2895 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Оксанко класне питання,але я планую на свята щось типу Київського спекти,може Королівський горішок, мабуть спечу один якийсь новий для проби,вже потім покажу,ну і звісно свій улюблений медовий з чорносливом Але то лише плани не знаю як вийде ,бо і паску треба пекти і маю тортик зробити ,так що то лиш плани.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|