В гості до Ірини
 Запрошую до Іринки - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Talochka 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Запрошую до Іринки
Запрошую до Іринки
ira11084351Дата: Середа, 26/11/2014, 12:01 | Сообщение # 1
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Всім привіт, хто завітав на мою сторіночку! Запрошую  усіх до себе в гості! Буду ділитись своїми рецептами.



Додано (26/11/2014, 11:45)
---------------------------------------------
Піцца

3стакана муки
1стакан теплої води,
у воду додаємо 4ст.л. оліі,
1/2 ст.л. солі,
1ст.л цукру
пачка сухих дріжджів,
Вимішуємо, ставимо в тепле місце на годину.Тоді розтачумо і в духовку до готовності.
Тісто гарне, дуже смачна піца виходить. В мене виходить дві таких форми.
Начинка: те, що під руками ))

Додано (26/11/2014, 11:53)
---------------------------------------------
Варення з гарбуза

4 кг гарбуза (вже очищеного)
2 кг цукру
2 пачки галаретки (персикову або вишневу)
1 пачка лимонної кислоти
1 ванільний запах (рідкий)

Приготування: порізати гарбуз кубиками і додати цукор-залишити на ніч, щоб постуло сік. Зранку поставити на вогонь і варити 4 год. В кінці додати галаретку, рідкий ванільний запах і лимонну кислоту. Поварити ще 10 хв.

Додано (26/11/2014, 12:01)
---------------------------------------------
Торт ЛІЛІЯ

Рецепт взяла із сайту 
Корж (коричневий):
3 яйця
1 скл. цукру
1 скл. сметани
1,5 скл. борошна
1 ч. л. соди/погасити оцтом
3 ст. л. какао

Корж по середині:
(1)Жовтки
7 жовтків
1 яйце
4 ст. л. цукру
4 повні ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача

(2)Білки
7 білків
1 скл. цукру
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. крохмалю
3 ст. л. борошна
2 ст. л. оцту

Крем:
250 г масла
1 скл. цукрової пудри
3 великі банани
на кінсику ножа лимонна кислота

Спосіб приготування:
Яйця збити з цукром. Додати сметану, просіяну муку з какао, соду. Добре збити. Вилити в форму і пекти при 170С 25-30 хв.
Як вистигне розрізати на 2 паляниці.

Середній корж (жовтки)
Жовтки з яйцем збити з цукром, дати муку і розпушувач, добре збити.

Середній корж (білки)
Білки збити з цукром на круту піну. Крохмаль, муку, розпушувач і оцет по трошки давати, не припиняючи збивати.

Жовтки(1) вилити в форму. З легка їх присипати какао. Потім викласти ложкою білки(2) і розрівняти. Пекти при 170С 30-35 хв. Це є один крж жовто-білий.

Крем.
Банани перебити в блендері. На кінчику ножа додала лимоону кислоту(це я сама так придумала, щоб не почорніли банани) Масло збити з цукром і дати банани, перемішати.


Сообщение отредактировал ira11084351 - Середа, 26/11/2014, 12:02
 
ir71Дата: Середа, 26/11/2014, 19:32 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Цитата ira11084351 ()
Запрошую  усіх до себе в гості!

zdivuvannja Дякую!!!!Я вже тут смакую..

Цитата ira11084351 ()
Буду ділитись своїми рецептами.

s3153 da-38


 
КсюшаДата: Середа, 26/11/2014, 19:34 | Сообщение # 3
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ira11084351, ми раді новим форумчанам,так що з радістю будем заходити на твою сторіночку

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Середа, 26/11/2014, 20:54 | Сообщение # 4
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ira11084351, дякую за  запрошення! буду заходити в гості!!

 
КсюшаДата: Четвер, 27/11/2014, 20:09 | Сообщение # 5
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ira11084351, бачу ти в чаті спитала про алфавіт,я користуюсь таким тут і ось такий маю але зараз його в продажі не бачу
а ще тут є тут
Прикрепления: 7943972.jpg(10Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 27/11/2014, 20:24
 
ira11084351Дата: П`ятниця, 28/11/2014, 14:02 | Сообщение # 6
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Дякую всім за теплі слова! Я в контактах заказала такі(сказала продавець, що ними теж користуються для мастики). Прийде посилка і вже буду бачити 



Сообщение отредактировал ira11084351 - П`ятниця, 28/11/2014, 14:04
 
оксанкаДата: П`ятниця, 28/11/2014, 22:43 | Сообщение # 7
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
ira11084351, Вітаю  з  відкриттям  сторінки!!! da-38

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Запрошую до Іринки
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016