|
Яринка запрошує до столу
|
|
| нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:41 | Сообщение # 151 |
|
Группа: Видалені
| Яринко це получається як закуска.
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:55 | Сообщение # 152 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Яринко це получається як закуска. Таню,більше,як підгарнір
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:04 | Сообщение # 153 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,я вже скучила за вашими смакойликами.Забула коли ви востаннє ними ділилися.І рада що знову з нами 
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:16 | Сообщение # 154 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) я вже скучила за вашими смакойликами Іринко,все впереді,тепер не дам скучати
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 13:50 | Сообщение # 155 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Харчо Яловичина ребра- 1 кг Рис-200гр Цибуля- 300 гр Морква-200 гр Часник-1 головка Хмелі сунелі-1 ч.л Кінза або петрушка Ткемалі соус- 3 ст.л або 2 ст.л томату. Зварити ребра,вкинути рис,хай вариться до готовності.Спасерувати цибулю з морквою та заправити ткемалі,якщо ткемалі немає то томатом.Заправити суп,добавити хмелі,часник та кінзу.Посолити .Смачного
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 12/05/2010, 15:09 | Сообщение # 156 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Апетитно на фото і смачно по рецепту.Дякую за рецепт!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 12/05/2010, 17:07 | Сообщение # 157 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, дякую за рецепт!!!
|
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: Середа, 12/05/2010, 17:17 | Сообщение # 158 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1, класний вкусний.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Середа, 12/05/2010, 17:21 | Сообщение # 159 |
|
Группа: Видалені
| Ніколи таку смакоту не готувала. Добре що поділилися з нами рецептом.
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 20:28 | Сообщение # 160 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дякую за рецепт Quote (Antalia) Яринко, дякую за рецепт Quote (цукеро4ка) класний вкусний. Quote (котяра) Добре що поділилися з нами рецептом. Дякую,дівчата.Дуже добре,що Вам сподобався рецепт
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 22:10 | Сообщение # 161 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг " Гість на порозі" Яйце- 3 шт Цукор-1 ст Мука-1 ст Яблука-500 гр Яйце взбити с цукром до білого,потім ввести обережно муку.Форму змастити жиром,насипати порізані без шкірки яблука та залити тістом.Смачного
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 22:14 | Сообщение # 162 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Млинці з кабачків Кабачки молоді- 2 шт середніх Сир тв-100 гр Яйце- 3 шт Цибуля зелена-1 пуч Зелень-1 пуч Перець Сіль Мука- 1.5 ст.л Кабачки,сир потерти,зелень порізати,вбити яйця,посолити,поперчити,всипати муку.Смажити млинці на олії.Смачного
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Середа, 12/05/2010, 22:38 | Сообщение # 163 |
|
Группа: Видалені
| Дуже гарні рецепти. Швидше вже би кабачки, обожнюю страви з них. Ще ти такі млинці виклала.Дякую.
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 22:40 | Сообщение # 164 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Таню,на здоров"я
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 12/05/2010, 22:50 | Сообщение # 165 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| І пляцок гарний такий жовтенький і кабачки. Дякую, Яринко.
|
| |
| |