В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 32 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
ir71Дата: Вівторок, 03/05/2011, 21:43 | Сообщение # 466
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Молода капуста тушена зі свининою

Як це смачно!!!!!!! happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:07 | Сообщение # 467
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Яринка-1, Всьо Ви мене повалили, своєю смакотою!

Оксаночко,пригощайся
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:07 | Сообщение # 468
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Як це смачно!

Ірусю,дякую
 
TalochkaДата: П`ятниця, 06/05/2011, 12:39 | Сообщение # 469
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Яринко, ось це, я розумію, реабілітація за тимчасову відсутність. biggrin
Справжній шквал таких смачних рецептів, та ще й з покроковими фотографіями!
Величезне Вам спасибі, що знаходите час і ділитися з нами своєю майстерністю!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:07 | Сообщение # 470
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Talochka)
Яринко, ось це, я розумію, реабілітація за тимчасову відсутність

Талочко,так happy happy
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:11 | Сообщение # 471
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг "Бананово-кокосовий" (аля тістечка Банкокко)





Вчора приготувала пиріг за рецептом Марії з готовим дома ,трохи змінила під свій смак і ось що вийшло в мене.Смак-очманілий, словами не передати.Хто любить банан і кокос, то цей пиріг для Вас.До того ж на приготування йде дуже мало часу



Тісто:

Вершкове масло-100 гр (в оригіналі -80 гр)

Яйце-1 шт

Цукор-100 гр

Сіль- щіпка

Борошно-1.5 ст (в оригіналі-200 гр)

Розпушувач тіста-1 ст.л (0.5 ч.л)

Начинка:

Банани-1 кг (в оригіналі -3 шт) порізати кружальцями

Заливка:

Кокосова стружка-150гр (180 гр)

Яйце-2 шт

Цукрова пудра50 гр (цукор-70 гр)

Молоко-4 ст.л

Все змішати (в оригіналі кокосова начинка повинна бути сухою, але у мене вона рідка, не люблю сухий кокос)



Масло розтопити, всипати цукор, додати яйце, сіль і все добре размешать.Добавити борошно з розпушувачем і замісити тісто.

Тісто викласти у форму тонким шаром (в оригіналі тісто потрібно на 10 хвилин поставити в духовку, але я цього не зробила). На тісто кладемо банани і ложечкою наливаємо заливку.

Ставимо в духовку на 25 хвилин. Тісто виходить м'яким, а начинка дуже ніжна, як крем. Смачного
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:25 | Сообщение # 472
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пігоді(парові пиріжки)




М'ясо (але не жирне) -300 гр
Цибулю-200 гр
Морква-100 гр
Капуста-200 гр
Кетчуп паприка-2 ст.л
Раст.масло, сіль, перець




Тісто:
Кефір-1.5 ст (склянка 200 мл)
Яйце-2 шт
Сіль-1 ч.л
Цукор-1.5 ст.л
Дріжджі-2 ч.л
Борошно-4 ст (склянка 200 мл)
Тісто мені місити допомагає ХП




1) На сковороду налити олію, насипати цибуля, про гасити пару хвилин. До цибулі додати м'ясо, накрити кришкою і тушкувати все 10 хвилин.






2) Додати моркву й капусту, знову накрити і поставити тушкувати все 10-15 хвилин







3) Посолити, поперчити і додати кетчуп.І ще потомити 5 мінут.Начінка готова, потрібно її лише остудити







4) Ліпимо пиріжки будь-якої форми (у мене вийшло 24 шт. пиріжків розміром в долоню). Кладемо їх в пароварку на 30 хвилин. І парові пиріжки готові.






Якщо у Вас пиріжки залишилися, то ви зможете їх підігріти знову на пару або (як я зазвичай роблю) підсмажте їх з обох сторін на масліце.Получается хрустка скоринка і мягусенькій м'якуш.
Приємного апетиту.
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:54 | Сообщение # 473
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Яринка-1,
оце так смакота.....


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:58 | Сообщение # 474
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг "Апельсинка"





1) 4 жовтки розтерти з 150 г цукру, додати 200 мг кефіру, цедру і м'якоть 1 апельсина (200 гр), 1.5 ст.мукі (ст-200 мг) і 1 ст.л рихлітеля.Все змішати Тісто вилити у форму і пекти 20 хв-170 *. Готовий корж не виймаючи з форми-остудити

2) На холодний корж викладаємо 200 гр персика і заливаємо апельсиновим желе.Ставім в холодільнік.Через годинку пиріг можна їсти.

Желе апельсинове 1 пачка (80 гр) розмішати в 150 мг холодної води, довести до кипіння і охладіть.Когда желе буде схоплюватися (густенькім ставати), то вилити його на корж з персиками.
Приємного апетиту
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:04 | Сообщение # 475
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Торт "Восторг"

Після ситних свят захотілося чогось легкого, ніжного і невесомого.Вот і вирішила приготувати цей торт і з Вами поділитися






1) -3 яйця, 1 ст.сахара, 150 гр маргарину-все добре розтерти
Додати 1 ст (ст -200 мг) борошна з 3 ст.л какао і 1 ст.л розпушувача для теста.Все добре перемішати
Тісто вилити у форму і пекти 20 хвилин при 170 *. Корж остудити у формі

2)-Сир м'який-500 гр протерти через сито, додати 200 гр густих вершків (якщо вершків немає, то100-150 гр м'якого масла вершкового) і 150 гр сах.пудри.Все добре міксером збити.
Беремо 1 пач. желе лимонного (і змішуємо його з 150 мг води, доводимо до кипіння і охлаждаем.Охлажденное желе виливаємо в сирну масу. Все перемішати і вилити на корж.Поставіть форму в холодильник, що б сирна маса добре схопилася.

3) -4 білка добре збити (до міцних піків) з 100 гр. сах пудри .1 пач вишневого желе розвести з 150 мг води, довести до кипіння і гарячим по трохи додавати в білки, при цьому не припиняємо збивати.
Білкову масу вилити на сирну массу.Поставіть в холодильник. Через пару годин торт можна їсти.

Приємного апетиту

 
ir71Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:09 | Сообщение # 476
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,ви до нас як приходите то відразу з новими смакойликами.Дякую,вам гарно за рецепти.Все апетитне,все смачне.Трохи нам підкинули яскравих тонів на форум,А то влітку всі на городах,полях,вулицях і дуже мало діляться рецептами і смачними стравами.



Ось у вас побувала і пообідала happy happy happy happy happy


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:13 | Сообщение # 477
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
А то влітку всі на городах,полях,вулицях і дуже мало діляться рецептами і смачними стравами.

Іринко,то точно,я сама маю дачу ( взяла в аренду,захотіла в землі поритися).Вже маю свою клубнику та зелень
 
PocяДата: Понеділок, 30/05/2011, 15:34 | Сообщение # 478
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Яринка-1, оце так зайшли на форум, з такими смаколиками!!! Все таке щось нове і цікаве! Вже і наїлася через монітор і рецепти взяла. Дуже дякую!!!



 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 16:22 | Сообщение # 479
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Дуже дякую!!!

Неля,на здоров"я
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 30/05/2011, 16:23 | Сообщение # 480
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
ви до нас як приходите то відразу з новими смакойликами

як то кажуть, рідко но мітко!!!! Все таке яскраве, весняне, і смиачненьке!!!!!


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024