В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 19 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
AntaliaДата: Неділя, 20/06/2010, 10:18 | Сообщение # 271
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, дуже красивий пиріг ти спекла.
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 20/06/2010, 19:11 | Сообщение # 272
Группа: Видалені





Яринка-1, Оце так смакотінь. Такі гарні полоси вийшли, різного кольору.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 22/06/2010, 13:28 | Сообщение # 273
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Яринко, дуже красивий пиріг ти спекла.

Quote (котяра)
Оце так смакотінь.

Дякую,дівчата. Пиріг дуже смачний.Майже кожен день його готую,бо вишня є.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:02 | Сообщение # 274
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Тарт абрикосовий літній

Тісто-
Яйце-1 шт
Маргарин-125 гр
Цукор-5 ст.л
Мука-300 гр

Все змішати,тісто висипати у форму та притиснути.На тісто гарно виклвсти абрикоси та поставити пекти на 175- 15 -20 хв.Поки пиріг печеться ,то треба заварити кисіль абрикосовий або персиковий на 1.5 ст води.
Коли пиріг спечеться,то його вийняти та залити кисілем.Охолодити.смачного

 
ir71Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:23 | Сообщение # 275
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!!!!Яке ж воно апетитне-мокре!!!!Можу собі лише уявити яке смачне.Я вже слиною давлюся drool drool drool

 
AntaliaДата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:57 | Сообщение # 276
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, тарт має бути дуже смачний і , я так думаю, освіжаючий. Відчувається , що страва саме для літа.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:59 | Сообщение # 277
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Можу собі лише уявити яке смачне.Я вже слиною давлюся

Quote (Antalia)
Відчувається , що страва саме для літа

Дівчатка,пригощайтеся
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 25/06/2010, 11:24 | Сообщение # 278
Группа: Видалені





Яринко!!!! Так апетитно, по-літньому!!!!
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 18:22 | Сообщение # 279
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Так апетитно, по-літньому!!!!

Таню,я люблю влітку без крему ,з кислинкою
 
Яринка-1Дата: Субота, 26/06/2010, 09:04 | Сообщение # 280
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріжки з Хлібопічки
Пиріжки з картоплею і сиром

Картопля - 500 гр
Сир.твердий-100 гр
Картоплю відварити і подавити.Сир потерти на терці, змішати з картоплею, якщо треба посолити і поперчити
Пиріжки з яйцем

Яйце-5 шт зварити і порізати кубиками
Лук зелений - 1 пуч подрібнити
Кріп-1 пуч.подрібнити
Лук ріпчастий - 1 шт, порізати кубиками і загасити на сковороді.
Масло рослинне
Сіль, перець
Усе змішати, посолити, поперчити
Тісто:
Вода тепла-1 ст
Цукор-1 ст.л
Сіль-1 ч.л
Дріжджі сухі-1 ч.л
Масло рослинне-3 ст.л
Мука - 3 ст( 1 ст-250 )
Усе засипаємо в ХП, ставимо режим заміс тесту і через 1.5 години тісто готове.Ліпимо пиріжки і смажимо на сковороді

 
Яринка-1Дата: Субота, 26/06/2010, 20:15 | Сообщение # 281
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пастрома куряча

Цей рецепт я побачила в інеті.Вкусніше ще не пробувала,раджу і Вам.
Філе куряче-4 шт
Гірчиця-1 ч.л
Спеції для курки(состав:майоран,чабрец,орегано,перец червоний, перець чорний, паприка, куркума, імбир, кріп, часник)-3 ст.л
Масло раст-3 ст.л
Філе залити 1 л води з 2 ст.л солі і залишити на 2 години.Змішати спеції, гірчицю, масло, буде кашка.Філе вийняти з води, намазати кашкою і поставити в духовку на 20 мін при 200 *.Потім вимкнути духовку і залишити філе в духовці до охолодження.
...
 
РосинкаДата: Субота, 26/06/2010, 23:44 | Сообщение # 282
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Дякую за смачні рецепти smile . Скажіть будь-ласка, у пирозі "Вишня під снігом", вишні береться 1 кг, це ще рахується з кісточками чи 1 кг це вже без кісточок? а при зберіганні в холодильнику білки не осідають?

Я Оля!
 
AntaliaДата: Субота, 26/06/2010, 23:50 | Сообщение # 283
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яриночко, в тебе як завжди дуже все смачне.Пастрома виглядає, як шинка.Пиріжки, такі гарненькі. Я один час так хотіла хлібопічку, але не знаю чи вона вартує щось чи ні.
 
Яринка-1Дата: Неділя, 27/06/2010, 10:08 | Сообщение # 284
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Росинка)
у пирозі "Вишня під снігом", вишні береться 1 кг, це ще рахується з кісточками чи 1 кг це вже без кісточок? а при зберіганні в холодильнику білки не осідають?

Береш 1 кг з кісточками,а кісточки потім витягуєш.Білок не осідає,але на кисилі він танцює
Quote (Antalia)
Я один час так хотіла хлібопічку, але не знаю чи вона вартує щось чи ні.

Аню,це супер помічниця.Все тісто я в ній роблю і хліб не купляю,він у мене смачніший та дешевший виходить.
 
AntaliaДата: Неділя, 27/06/2010, 10:37 | Сообщение # 285
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, напиши будь-ласка назву своєї помічниці.Як собі куплю, то попрошу бути моїм консультантом. biggrin smile
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024