Яринка запрошує до столу
| |
Antalia | Дата: Неділя, 20/06/2010, 10:18 | Сообщение # 271 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, дуже красивий пиріг ти спекла.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 20/06/2010, 19:11 | Сообщение # 272 |
Группа: Видалені
| Яринка-1, Оце так смакотінь. Такі гарні полоси вийшли, різного кольору.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 13:28 | Сообщение # 273 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Яринко, дуже красивий пиріг ти спекла. Quote (котяра) Оце так смакотінь. Дякую,дівчата. Пиріг дуже смачний.Майже кожен день його готую,бо вишня є.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:02 | Сообщение # 274 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Тарт абрикосовий літній Тісто- Яйце-1 шт Маргарин-125 гр Цукор-5 ст.л Мука-300 гр Все змішати,тісто висипати у форму та притиснути.На тісто гарно виклвсти абрикоси та поставити пекти на 175- 15 -20 хв.Поки пиріг печеться ,то треба заварити кисіль абрикосовий або персиковий на 1.5 ст води. Коли пиріг спечеться,то його вийняти та залити кисілем.Охолодити.смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:23 | Сообщение # 275 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!!Яке ж воно апетитне-мокре!!!!Можу собі лише уявити яке смачне.Я вже слиною давлюся
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:57 | Сообщение # 276 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, тарт має бути дуже смачний і , я так думаю, освіжаючий. Відчувається , що страва саме для літа.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 10:59 | Сообщение # 277 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Можу собі лише уявити яке смачне.Я вже слиною давлюся Quote (Antalia) Відчувається , що страва саме для літа Дівчатка,пригощайтеся
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 11:24 | Сообщение # 278 |
Группа: Видалені
| Яринко!!!! Так апетитно, по-літньому!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 18:22 | Сообщение # 279 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Так апетитно, по-літньому!!!! Таню,я люблю влітку без крему ,з кислинкою
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 26/06/2010, 09:04 | Сообщение # 280 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріжки з Хлібопічки Пиріжки з картоплею і сиром Картопля - 500 гр Сир.твердий-100 гр Картоплю відварити і подавити.Сир потерти на терці, змішати з картоплею, якщо треба посолити і поперчити Пиріжки з яйцем Яйце-5 шт зварити і порізати кубиками Лук зелений - 1 пуч подрібнити Кріп-1 пуч.подрібнити Лук ріпчастий - 1 шт, порізати кубиками і загасити на сковороді. Масло рослинне Сіль, перець Усе змішати, посолити, поперчити Тісто: Вода тепла-1 ст Цукор-1 ст.л Сіль-1 ч.л Дріжджі сухі-1 ч.л Масло рослинне-3 ст.л Мука - 3 ст( 1 ст-250 ) Усе засипаємо в ХП, ставимо режим заміс тесту і через 1.5 години тісто готове.Ліпимо пиріжки і смажимо на сковороді
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 26/06/2010, 20:15 | Сообщение # 281 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пастрома куряча Цей рецепт я побачила в інеті.Вкусніше ще не пробувала,раджу і Вам. Філе куряче-4 шт Гірчиця-1 ч.л Спеції для курки(состав:майоран,чабрец,орегано,перец червоний, перець чорний, паприка, куркума, імбир, кріп, часник)-3 ст.л Масло раст-3 ст.л Філе залити 1 л води з 2 ст.л солі і залишити на 2 години.Змішати спеції, гірчицю, масло, буде кашка.Філе вийняти з води, намазати кашкою і поставити в духовку на 20 мін при 200 *.Потім вимкнути духовку і залишити філе в духовці до охолодження. ...
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 26/06/2010, 23:44 | Сообщение # 282 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Дякую за смачні рецепти . Скажіть будь-ласка, у пирозі "Вишня під снігом", вишні береться 1 кг, це ще рахується з кісточками чи 1 кг це вже без кісточок? а при зберіганні в холодильнику білки не осідають?
Я Оля!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 26/06/2010, 23:50 | Сообщение # 283 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яриночко, в тебе як завжди дуже все смачне.Пастрома виглядає, як шинка.Пиріжки, такі гарненькі. Я один час так хотіла хлібопічку, але не знаю чи вона вартує щось чи ні.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 27/06/2010, 10:08 | Сообщение # 284 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Росинка) у пирозі "Вишня під снігом", вишні береться 1 кг, це ще рахується з кісточками чи 1 кг це вже без кісточок? а при зберіганні в холодильнику білки не осідають? Береш 1 кг з кісточками,а кісточки потім витягуєш.Білок не осідає,але на кисилі він танцює Quote (Antalia) Я один час так хотіла хлібопічку, але не знаю чи вона вартує щось чи ні. Аню,це супер помічниця.Все тісто я в ній роблю і хліб не купляю,він у мене смачніший та дешевший виходить.
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 27/06/2010, 10:37 | Сообщение # 285 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, напиши будь-ласка назву своєї помічниці.Як собі куплю, то попрошу бути моїм консультантом.
|
|
| |
|