Вітання
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 04/08/2014, 13:01 | Сообщение # 1366 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| LILEJA, ЛІЛЯ Вітаю з Днем народження. Хай врода твоя не в’яне ніколи, Ступає любов на поріг. Бажаєм щасливої долі І рівних щасливих доріг. Хай у житті Твоєму буде лиш добро, Кохання вірне, друзі незрадливі. Бажаєм, щоб задумане збулось І щоб життя Твоє завжди було щасливим
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 04/08/2014, 13:19 | Сообщение # 1367 |
шеф-повар
| LILEJA Ліля, і я вітаю тебе з Днем народження! Нехай збувається усе задумане, і нехай доля завжди буде прихильною до тебе!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Olena87 | Дата: Понеділок, 04/08/2014, 13:22 | Сообщение # 1368 |
шеф-повар
| LILEJA Щиро вітаю з днем народження!!! Деньнародження - хороша дата, Але трішечки сумно завжди. Тому що летять непомітно Наші кращі в житті роки. День народження - особлива дата, Це свято ні з чим не порівняти, Хтось розумний придумав колись Імениннику радість дарувати. Радість зустрічі, посмішки, надії, Побажання здоров'я, тепла, Щоб життя було безхмарним, Щоб успішними були завжди.
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 04/08/2014, 18:29 | Сообщение # 1369 |
найкращі кондитери
| ЛІЛЕЧКО!!!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 05/08/2014, 00:07 | Сообщение # 1370 |
найкращі кондитери
| Лілечко,приєднуюся до усіх привітань!!! Здоров’ячка Тобі міцного,любові і радості, головне мирного неба над головою!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 08/09/2014, 10:51 | Сообщение # 1371 |
найкращі кондитери
| Дорогі наші Наталочки!!!!
Від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела. Бажаю Вам здоров’я, щастя, любові і поваги від найдорожчих і найрідніших,
щоб Господь Бог та Матінка Божа завжди вас мали в опіці. А головне миру,спокою,мирного неба над головою,Вам та Вашим рідним.
Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 08/09/2014, 10:56 |
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 17/09/2014, 10:08 | Сообщение # 1372 |
шеф-повар
| Зоряночко, щиро вітаю тебе з днем народження!!! Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров'я, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, Сиплються до Тебе, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт!
Сообщение отредактировал Olena87 - Середа, 17/09/2014, 10:09 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 17/09/2014, 10:19 | Сообщение # 1373 |
найкращі кондитери
| Цитата Olena87 ( ) Зоряночко, щиро вітаю тебе з днем народження!!! Дякую!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 17/09/2014, 13:31 | Сообщение # 1374 |
найкращі кондитери
| Зорянко , і я вітаю Тебе з Днем народження.Всього Тобі найкращого,будь любима у своїх найрідніших. Миру,спокою і радості Тобі і Твоїм рідненьким.
Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 17/09/2014, 13:31 |
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 17/09/2014, 15:03 | Сообщение # 1375 |
найкращі кондитери
| ЗОРЯНОЧКО. ВІТАЮ ТЕБЕ ЗІ СВЯТОМ,СВЯТОМ ТВОГО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Бажаю тобі від щирого серця,міцного здоров"я,великого щастя і палкого кохання,ну і звісно поваги від дітей
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 18/09/2014, 15:34 | Сообщение # 1376 |
шеф-повар
| Зоряно, хоча і з запізненням, але і я надсилаю тобі свої щирі вітання з Днем народження! Здоров'я, любові, добробуту тобі та твоїй родині! Лишайся завжди такою хорошою людиною, щасливою жінкою та матір'ю!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Четвер, 18/09/2014, 16:19 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 18/09/2014, 22:18 | Сообщение # 1377 |
найкращі кондитери
|
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/09/2014, 10:03 | Сообщение # 1378 |
адмін
| Зорянко, То я одна така свиня тебе не привітала.Щось у мене зараз темна полоса ,тому я геть вилетіла з колії. Наша Зорянко,мій модератор,вітаю тебе з минувшим Днем народження!!!!! Приєднуюся до побажань дівчат,всьоготобі най най кращого у житті,здоровя,щастя,радості.
Хай радість у серці Твоєму живе і мрія в душі, мов троянда, росте, і лагідний усміх цвіте на устах, і світиться щастя в бездонних очах!
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 19/09/2014, 15:53 | Сообщение # 1379 |
шеф-повар
| Зоряночко, я теж на вздогін вітаю тебе з Днем народження, Бажаю щастя, гараздів без ліку, Міцного здоров'я та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого тобі неба, миру в рідній хаті, Щоб була ти щаслива і на добро багата.
Сообщение отредактировал kcюшka - П`ятниця, 19/09/2014, 15:54 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 27/10/2014, 23:22 | Сообщение # 1380 |
найкращі кондитери
|
ІРИНОЧКО Від щирого серця вітаю Тебе з Днем народження..І хочу сказати тобі такий тост побажання. Кажуть гроші у житті кожної людини відіграють, не аби яку роль,так скажу так : Можна мати багато грошей,відкрити свою аптеку ,продавати ліки і в той час не мати здоров"я, Можна мати багато грошей,побудувати дім ,в ньому гарну спальню,купити шикарне ліжко ,а в тому ліжку не мати любові. Можна мати багато грошей,накрити шикарний стіл,і в той час не мати з ким за тим столом випити і посидіти. Так я тобі бажаю, щоб у тебе в житті було в першу чергу здоров,я, любов і вірні друзі ,ну і звісно гроші,адже в наш час без них ніяк.
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 27/10/2014, 23:26 |
|
| |
|