В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Десерти (Морозиво,цукерки,десерти вершкові,шоколадні)
Десерти
TalochkaДата: П`ятниця, 15/04/2011, 10:27 | Сообщение # 76
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (Рося)
Для мене все залишається загадкою як це при смаженні морозиво не топиться.

Рося, морозиво не топиться, тому що після запанірування воно мусить полежати певний час в морозильній камері, а тоді обсмажується у гарячій олії дуже короткий час, тому воно просто не встигає розтанути.
Я сама не пробувала готувати, але рецепт у мене десь є. Якщо хочеш, я можу пошукати і поставити.
Доступно тільки для користувачів


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
РоксоланаДата: П`ятниця, 15/04/2011, 18:14 | Сообщение # 77
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Talochka)
я живу в Луцьку. Приїжджайте!

Ой як класно!В мене в ЛУЦЬКУ живе сестра троюрідна.До речі вона приймала участь в шоу "ТАНЦЮЮТЬ ВСІ".


я трохи нерозумна!
 
PavlukДата: П`ятниця, 29/04/2011, 13:23 | Сообщение # 78
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
І ще одним десертом хочу поділитися з вами. Дуде цікавий, смачний сирно-шоколадний торт. Цей рецепт теж взятий з Поварьонка вже давніше та випробуваний з успіхом.
"Торт з налисників"

Складники:
Шоколадна паста - 350гр,
налисники - за вашим улюбленим рецептом - 6шт,
Домашній сир - 360гр,
Яйця - 2шт,
мука - 3ст.л.,
молоко - 100мл,
ванілін - трошки для аромату,
вершкове масло - трошки для змазування форми,
вишні - морожені чи з закрутки без кісточок - 2\3ст.(я брала більше).
Приготування:
Сир змішуємо з жовтками, 1 ст.л. муки та ваніліном, все добре перемішати до однорідної пухкої маси.
В шоколадну пасту добавити 2ст.л. муки і молоко, ретельно розмішати.
Форму(маленьку, підійде і форма для паски об'ємом 1-1,5л) змастити маслом. Викладати налисника так щоб, добре закрити дно і краї звішшувались з бортів форми.
Влити половину шоколадної маси. Добавляємо в сирну масу вишні.
Викладаємо третину цієї маси на налисник і згорнути його в трубочку, так само зробити ще один налисник. На шоколадну масу кладемо налислик пустий, на нього викласти налисники з начинкою. Зверху залити рештою шоколадної пасти, на неї решту сирної начинки. Акуратно завертаємо краї, змазуємо їх маслом, щоб вони плотно пристали один до другого. Та випікати в гарячій духовці 200гр 30хвилин.
Готовий тортик перевернути на блюдо, яке потім можна знов поставити в духовку.
Білки збити з цукром в міцну піну. Нею обмастити повністю тортик і поставити його в духовку 180гр, ще на 15-20хв, до коричневатенького кольору. Готовий тортик дістаєм і смакуємо десерт!!!
Фото, як власне і рецепт з Поварьонка, за що і дякую господині Meotida.


 
PavlukДата: П`ятниця, 29/04/2011, 13:29 | Сообщение # 79
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Рецепт "Шоколадної пасти"
Склад:
цукор - 500 гр,
мука - 3ст.л. з верхом
какао - 3ст.л. з верхом,
молоко - 500мл,
ванілін,
вершкове масло 100гр.
Приготування:
Всі сухі складники перемішати в каструлі. Добавити в масу молоко і масло.
Поставити на вогонь, і , помішуючи, довести до кипіння. Кип'ятити 3-5хв, постійно мішати. Додати ще ванілін, або товчені горіхи. Відставити і нехай вистигне.
Все шоколадна паста готова. Як доти більше горіхів то буде схоже на Нутеллу, тільки смачніше в кілька разів. За рецепт дякую господиню HELENA D з Поварьонка.




Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 30/04/2011, 01:52
 
LILEJAДата: Субота, 30/04/2011, 01:14 | Сообщение # 80
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, рецепти дуже цікаві. Взяла на замітку!

 
AntaliaДата: Субота, 30/04/2011, 01:34 | Сообщение # 81
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Рецепт "Шоколадної пасти"
Танюша, дякую!!!
А скільки масла?
 
PavlukДата: Субота, 30/04/2011, 01:53 | Сообщение # 82
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Antalia, вже виправила. То мені мій помічник помагав писати, от і не додивилась happy
Дівчата сподіваюся вам сподобаються ці десерти.


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 02/05/2011, 15:56 | Сообщение # 83
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пригощайтесь,рецепт на моїй сторінці
 
ЛюдмилаДата: Понеділок, 02/05/2011, 16:30 | Сообщение # 84
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Ой як смачно.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:47 | Сообщение # 85
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Людмила)
Ой як смачно.

Дякую
 
LILEJAДата: Вівторок, 10/05/2011, 13:49 | Сообщение # 86
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Морозиво "Домашнє"

2 яйця
1 ст цукру (можна трохи менше, бо виходить досить солодке)
2 ст молока
ванільний цукор.
Яйця збити з цукром, ваніллю і, помішуючи, додати 1 ст гарячого молока. Одержану суміш вилити в кипляче молоко (1 ст), на малому вогні довести до кипіння (але щоб не закипіло!!!). Можна додати 1 ст л какао.
Вистиглу суміш поставити у морозильну камеру і заморозити. Смачного!
Таке морозиво в дитинстві нам з сестрою завжди готувала мама, а потім ми підросли і навчилися готувати самі.


 
оксанкаДата: Вівторок, 10/05/2011, 14:49 | Сообщение # 87
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
LILEJA, Молодець!!! Як я розумію сезон морозива відкрито??? happy happy happy happy happy

 
LILEJAДата: Вівторок, 10/05/2011, 15:57 | Сообщение # 88
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (оксанка)
сезон морозива відкрито???

Ой, Оксанка! За вікном +40, то мусіла відкрити.


 
оксанкаДата: Вівторок, 10/05/2011, 17:48 | Сообщение # 89
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
За вікном +40,

ого-готобі непозаздриш happy happy happy happy happy happy коли в нас хоч +25 буде sad


 
ЛесяДата: Вівторок, 10/05/2011, 18:32 | Сообщение # 90
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
LILEJA, Ліля,дякую за рецепт морозива,якраз думала пошукати такий рецепт домашнього морозива.

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Десерти (Морозиво,цукерки,десерти вершкові,шоколадні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024