Консервування
| |
Ira | Дата: Понеділок, 03/10/2011, 12:12 | Сообщение # 211 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Грибна солянка 3кг капусти 750гр моркви 750гр цибулі 250гр оцту 500гр олії 75гр цукру 1літра варених опеньок сіль до смаку, перець, лавровий листок. Капусту посікти та вимнути з сіллю,цибулю ріжемо соломкою морку тремо на тертушці ,все разом вимішуємо ітушкуємо 2 години. Додаємо ватені опеньки і тушимо ще годину, викладаємо в банки старелізуємо 30хв.
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 03/10/2011, 12:31 | Сообщение # 212 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Ira) Грибна солянка Іра, дякую. А ти не даєш пасту або соус?
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 03/10/2011, 12:49 | Сообщение # 213 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ні , але я думаю якщо додати страшного нічого не буде може навіть і смачнішше. Бо закручую опеньки з томатом то виходять смачні.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 13/10/2011, 20:14 | Сообщение # 214 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата черговий раз приготувала капусту "Пелюстка", Ви напевно вже всі знаєте, та готували, але у нас на сайті я цього рецепту не бачила. (якщо такий рецепт видаліть цей)
КАПУСТА МАРИНОВАНА "ПЕЛЮСТКА"
Капуста 1,5 кг. 1 головка часнику 1 маленька цибулина 1 середній буряк сирий 1 перець чилі 1 стакан цукру 200 гр. оцту 150 гр. олії 2 ст. л. солі
Головку капусти розрізаємо крупними кусками, буряк ріжемо тонкими кільцями, цибулину розрізаємо на 4 частина зубчики часнику розрізаємо навпіл, перець чілі з насінням крупно нарізаємо. Маринад: 1,5 л. води закип’ятити додати цукор, сіль - мішаємо до повного розчинення, додаємо підігріту олію. В посуду (бажано з кришкою) викладаємо буряк, часник, перець (частину) капусту заливаємо оцтом, зверху на капусту викладаємо буряк, часник, перець і заливаємо гарячим маринадом. Бажано капусту притиснути тягарем, накриваємо кришкою і ставимо в холодне місце для застигання. Капуста готова до споживання через добу.
Смачний перевірений неодноразово рецепт. Спробуйте. СМАЧНОГО!!!
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 13/10/2011, 20:34 | Сообщение # 215 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Наталонька, Так дуже смачна капуста,теж її готую,але у мене капуста розрізається на 8 частин і поміж листя вкладаю буряк,а решту все так само,мабуть у кожної господині свій рецепт.Дійсно смачно.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 13/10/2011, 21:04 | Сообщение # 216 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ксюша, спробую на наступний раз зробити за твоєю рекомендацією -повкладати буряк поміж листки капусти, мабудь буде насиченіший колір. Дякую за пораду.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 13/10/2011, 21:06 | Сообщение # 217 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Наталонька, цікавий рецепт. Ще такої капусти не їла.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 13/10/2011, 21:24 | Сообщение # 218 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| LILEJA, спробуй приготувати, залишишся задоволеною результатом своїх старань. У зимовий період незамінна закуска до горілочки. А ще як полити смачною заправкою, виходить дуже смачно.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 09:50 | Сообщение # 219 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Наталонька, а я дуже люблю такі крижавки, правда сама ще ніколи їх не робила, а вже і пора б навитися. Дякую за детальний і смачний рецепт!
|
|
| |
stina | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 10:13 | Сообщение # 220 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) КАПУСТА МАРИНОВАНА "ПЕЛЮСТКА" Я теж таку роблю. Смачно.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 13:00 | Сообщение # 221 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Наталонька, дякую за рецепт - це для мене щось новеньке
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 15/10/2011, 00:12 | Сообщение # 222 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Наталонька, я ще таке не пробувала, виглядає смачно Дякую!!! Буду пробувати!
s
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 15/10/2011, 14:16 | Сообщение # 223 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| vovk, Улянка, дівчата попробуйте 1 раз приготувати, і ця капуста стане улюбленою на вашому столі.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 11:15 | Сообщение # 224 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, У мене теж є гарний перевірений рецепт для таких огірків як коні Огірки в томаті 4кг.огірків 200гр цукру 200гр олії, 200гр оцту напів розведеного водою(тобто 100 гр оцту і 100гр води) 500гр тамату 3цибулі,3 головки часнику. Огірки різати кружечками по 1-3 см цибулю кільцями,часник через часникодавку. Все скласти у кструлю ,додати все по рецепту і на середньому вогні довести до кипіння і варити 5хв.розлити в стерелізовані банки, додати 1-2 горошки чорного перцю на банку. Стерелізувати 10хв,смакота неймовірна.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 23/10/2011, 10:08 | Сообщение # 225 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Рецепт від Олі Варення грушеве по-польски.
1 кг грушок почистити від шкірки і розрізати на половинки. Видалити насіння, половинки грушок полокласти в воду з додаванням оцту. Довести до кипіння 0,5 л води, покласти в неї подготовані груші і варити приблизно 7 хвилин. Зварити цукровий сироп из 3/4 стакана води и 700-800 г цукру. Додати в сироп 1 ст. ложку меду, трошки ванілі, сік половини лимона. В киплячий сироп покласти груші и довести до кипіння, відставити. Через кілька годин знову довести до кипіння в варить до готовності приблизно 30 хвилин. Гарячим разложити в стерилізовані банки, закрити і перевернути вверх дном.
|
|
| |
|