Дата: Понеділок, 05/10/2015, 10:39 | Сообщение # 336
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, там же вказано що тримати у холодильнику я взагалі набрала пласмасове відро і тримаю так. Робила дуже смачний кетчуп ,може комусь потрібно ,то напишу рецепт Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Marta-18, я його зробила перший раз тому не знаю,але бачу що воно гарне колір не міняє,а варила борщик, то взагалі супер,хочу зробити ще Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Понеділок, 22/08/2016, 09:54 | Сообщение # 339
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Квасоля з куркою Хочу поділитись рецептом гарної заготовочки на зиму. 1.5літри відвареної вже квасолі,я брала дрібненьку 1курка на 2кг відварити,остудити і відібрати мясо 1кг чищеної моркви 700грам чищеної цибулі 350грам олії 150грам цукру 100грам оцту 1літр томатного соку 250грам томатної пасти сіль,перець за смаком В 200грамах олії обсмажити моркву і вилити у велику каструлю де будемо варити всі інгредієнти,в 150гр олії обжарити цибулю.додати до моркви,+всі інгридієнти крім курки .я добавляла 1літру води але так по ходу викіпання.щоб не пригоряло і тушити 1годину,тоді додати курку і ще тушити 30хв,помішувати ,тоді набрати в стерелізовані банки і закатати,я не рискнула і ще простерелізувала все 15-20хв,дуже смачне як закуска.тай думаю на супчик піде чи борщик на ура.рецепт звідси Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 22/08/2016, 09:54
Дата: Понеділок, 29/08/2016, 15:40 | Сообщение # 341
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Веселий ананас 2 л води 1,5 кг гарбуза ( тикви) 12 ст. л. цукру 3 горошинки духмяного перцю 5 гвоздичок 3 ст. л. оцту заварити з води і цукру сироп. додати гвоздику та перець. довести до кипіння. додати гарбуза, попередньо нарізавши на кусочки. Варити біля 20 хв. Додати оцет довести до кипіння, і закатати в стерилізовані банки. Гарбуз раджу різати більшими кусочками, бо я порізала дрібно і трохи розварився мені.