В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 18 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Мяско! (мясні страви,котлетки,шашлички...)
Мяско!
оксанкаДата: Понеділок, 24/12/2012, 13:40 | Сообщение # 256
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Talochka)
Мене реберця з мандаринами зацікавили. Буду чекати на рецепт.


Нічого особливого. Просто взяла реберця з кісточкою, обсмажила додавши чуть олії, до золотистого кольору. Потім чуть бульону додала(мала готовий)щоб відпарилися, додала цибулю і моркву кружельцями різану, а за 15 хв. до готовності порізала 3 мандаринки,які в самому кінці просто розім’яла в підливі. Все готувала без грама солі, смак чудово-ніжний.Навіть не сподівалася,що мої так зметуть то, бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім...

Прикрепления: 5395798.jpg (51.3 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 24/12/2012, 14:02
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:19 | Сообщение # 257
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(оксанка)
бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім...

та то так завжди...але запах смажених реберць я аж почула через монітор...смакота... da-38 da-38 da-38 da-38


 
TalochkaДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:28 | Сообщение # 258
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Оксанчику, дякую за рецепт! Ти ж знаєш, я теж люблю до м'яса чогось солоденького додати!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
LILEJAДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:40 | Сообщение # 259
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
оксанка, на вигляд дуже привабливе. Уявляю яка то смакота була podmigivaniya-118

 
оксанкаДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:59 | Сообщение # 260
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Talochka)
Ти ж знаєш, я теж люблю до м'яса чогось солоденького додати!

не повіриш, але як готувала ті реберця ... відразу про тебе згадала podmigivaniya-118 smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260


 
TalochkaДата: Вівторок, 25/12/2012, 11:32 | Сообщение # 261
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
(оксанка)
не повіриш, але як готувала ті реберця ... відразу про тебе згадала

Добре, що результат вдався, інакше я б думала, яким "незлим і тихим" словом ти мене згадала. podmigivaniya-118 smehs-260 :smehs-260: smehs-260
А взагалі-то мені приємно... obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 25/12/2012, 11:34
 
оксанкаДата: Вівторок, 25/12/2012, 15:40 | Сообщение # 262
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Talochka)
яким "незлим і тихим" словом ти мене згадала.

о то ти придумала smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 яж добрими намірами obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


 
МарянаДата: Вівторок, 25/12/2012, 16:14 | Сообщение # 263
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
оксанка, ну дуже апетитне фото! Цікава ідея з мандаринками!

 
masikДата: Вівторок, 25/12/2012, 17:55 | Сообщение # 264
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
оксанка, реберця абалдєнні.Вже б зїла. da-38
 
КсюшаДата: Вівторок, 25/12/2012, 21:40 | Сообщение # 265
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, так ,так вже монітор облизала,бо ще таку страву готувала прошлої зими,я дуже люблю реберця з мандаринами,а ще з чорносливом,але з мандаринами мої люблять,а от з чорносливом не дуже da-38 da-38 da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Вівторок, 25/12/2012, 21:52 | Сообщение # 266
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, такі реберця смачненькі da-38 da-38 da-38 що мало слиною неподавилася...... Люблю таке поєднання,я так готувала мяско.

 
ТанюшаДата: Неділя, 27/01/2013, 15:09 | Сообщение # 267
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Зоряна9810 дякую за рецепт Свинячого рулету з чорносливом робила на свята смакота неймовірна нам дуже сподобався цей рулет.
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 27/01/2013, 19:31 | Сообщение # 268
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Танюша)
нам дуже сподобався цей рулет.
приємно коли користуються твоїми рецептами. але щеб фото показала нам який він в тебе вийшов.


 
_uliana_88Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:29 | Сообщение # 269
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Фарширована курка
1 курка (приблизно на 2кг)
печериці 500-600гр
яйця 4-5шт
цибуля 4-5шт 
сіль, перець до смаку
зняти з курки шкіру, м"ясо (відділити від кісток),  перемолоти на м"ясорубці, гриби я натерла на терці (грубій) цибулю підтушити додати натерті гриби, довести до готовності, додати до перемеленого м"яса, додати яйця, і сіль перець до смаку. 
(Фото цілої курки немаю, робила курку на день народження синочка, прийшли гості і не встигла сфотографувати, з курки лишилося два крила,кусочок курочки і ножка казали що смачна) 
Прикрепления: 7117379.jpg (62.6 Kb)
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:38 | Сообщение # 270
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (_uliana_88)
Фарширована курка
вірю що смачна, бо колись теж таку подібну робила, але скажу так коло неї побавитись треба а зїдають за 5 хвилин. бо направду смачно виходить


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Мяско! (мясні страви,котлетки,шашлички...)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024