В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Несолодка випічка (піца,пиріжки,хліб)
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
ТаньчикДата: Четвер, 16/05/2013, 13:38 | Сообщение # 241
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Зоряна9810, cмачненько мабуть, а теж іх зустіла в контактах,...додаю фото з нету
Прикрепления: 1419138.jpg (44.7 Kb)


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТанюшаДата: Четвер, 16/05/2013, 21:00 | Сообщение # 242
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Зоряна9810,дякую за цікавий рецепт пиріжків неодмінно спробую.
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 22:08 | Сообщение # 243
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось знайшла цікавий рецепт,може кому пригодиться
Бісквітний рулет з червоною рибою і сиром
     

 Інгредієнти
 Для тіста:
 Борошно з висівок - 3 ст.ложки.
 Яйця - 3 шт.
 Сіль, перець - за смаком.
 Для начинки:
 Сир знежирений - 100 м.
 Розпушувач - 1 ст.л.
 Молоко сухе знежирене - 1 ст.ложка.
 Філе слабосоленої форелі - 250 м.
 Зелена цибуля - пучок.
 Спосіб приготування
 Етап 1 Приготувати тісто. Білки відокремити від жовтків. Білки з сіллю збити міксером до стійких піків. В окремій мисці збити жовтки до освітлення, додати сир, борошно з висівок і розпушувач, ще раз збити. Додати 1/3 збитих білків, швидко, але ретельно перемішати ложкою або віночком (вручну), додати інші білки, додати сіль і перець і акуратно перемішати.
 Етап 2 Деко змастити олією, застелити папером для випічки. Викласти тісто на підготовлений лист, надавши форму прямокутника кондитерської лопаткою або ложкою. Вдарити кілька разів деком об стіл (не сильно), щоб з тіста вийшли зайві бульбашки повітря.
 Етап 3 Випікати на верхньому рівні попередньо розігрітої духовки 10 хвилин. Бісквіт повинен залишитися світлим, але повністю пропектися.
 Етап 4 Для начинки змішати 3 столові ложки кремообразного знежиреного сиру і дрібно нарізаний невеликий пучок зеленої цибулі і 1 ст. ложку сухого знежиреного молока. Сухе молоко можна не додавати, якщо сир не сильно рідкий.
 Етап 5 Застелити робочу поверхню папером для випічки або кухонним рушником. Перевернути готовий бісквіт на папір або рушник і акуратно видалити папір для випічки (на якій він випікався), дати бісквіту трохи охолонути.
 Етап 6 Викласти в теплий бісквіт сирну начинку, розподілити її по всій поверхні бісквіта. Поверх викласти тонко нарізане філе риби, досить щільно, впритул один до одного, щоб не залишалося порожнеч, згорнути рулетом і відправити в холодильник на 2 години.
 Етап 7 Різати рулет можна, коли він повністю охолоне
Прикрепления: 5170526.jpg (52.9 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 23:44 | Сообщение # 244
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Відкритий пиріг з м'ясом і овочами(рецепт з нету)

інгредієнти:
Для тіста:
100 грам вершкового масла,
одна третина склянки молока,
1 столова ложка сметани,
0,5 чайної ложки гашеного соди.
2 - 2,5 склянки борошна.
Для заливки:
3 яйця,
2 столові ложки сметани або майонезу,
2 столові ложки борошна, сіль, перець.
Для начинки:
1 відварна куряча грудка,
1 помідор, половина солодкого перцю,
150 грам зеленого горошку.приготування:
Для тіста масло розтерти з половиною норми борошна, додати молоко і сметану з содою, поступово додати решту борошна. Замісити м'яке тісто, прибрати в холодильник на 30 хвилин. Цибулю обсмажити. Курку дрібно порізати, помідор і перець кубиками. Додати горошок посолити, поперчити. Збити виделкою яйця зі сметаною, борошном, посолити, поперчити.  Форму змастити маслом, викласти тісто, зробити бортики, розподілити начинку і залити яйцями зі сметаною. Випікати в попередньо нагрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 19:43
 
КсюшаДата: Середа, 29/05/2013, 23:50 | Сообщение # 245
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Пиріг-перевертиш(рецепт з нету)

інгредієнти:
Для тіста:
3 яйця,
1 ст. кефіру,
1-1,5 ст. борошна (щоб тісто було як на оладки),
1 ч.л. солі
1ч.л. соди погасити оцтом або 2 ч.л. розпушувача.
Приготування:
Форму обов'язково вистелити папером для випічки, щоб сир залишився на пирозі.
Укладаємо шарами:
- печериці консервовані 300 гр.
- Тертий сир 300 гр,
- Рис відварений 1 склянка (можна до напівготовності),
- Фарш 300 гр (разом з цибулею обсмажити),
- Морожена стручкова квасоля 300 гр
Залити зверху тістом і в духовку на 40 хв. при 175 град.
Коли спечеться - вийняти з духовки і залишити 20 хвилин постояти, трохи охолонути, а потім - перевернути на блюдо.  Сир буде чудово-тягучим ... начинка пирога - соковита ... смакота))))))))))  До того ж - роботи з ним трохи, особливо - якщо раптом залишився склянку відвареного рису


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 19:43
 
IraДата: Середа, 29/05/2013, 23:51 | Сообщение # 246
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, так нечесно наніч наганяти апетиту.........гарні рецепти ,дякую!

 
ЛесяДата: Четвер, 30/05/2013, 00:23 | Сообщение # 247
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (Ira)
так нечесно наніч наганяти апетиту.........гарні рецепти ,дякую!
я теж так кажу.давлюся слиною від цієї смакоти


 
КсюшаДата: Четвер, 30/05/2013, 08:44 | Сообщение # 248
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчата то все той інтеренет.А я думаю а чом би до нас не принести а вдруг хтось спробує

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 30/05/2013, 11:24 | Сообщение # 249
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
Пиріг-перевертиш
я захлиснусь скоро слюною. Це ж такі апетитні фото...


 
КсюшаДата: Четвер, 30/05/2013, 19:44 | Сообщение # 250
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Цитата
Зоряна9810, Це ж такі апетитні фото...
уміють же люди фотографувати


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
_uliana_88Дата: Четвер, 30/05/2013, 20:51 | Сообщение # 251
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Знайшла ще один  пиріг, 
Інгредієнти:
-400 Гр. курячого м'яса (грудки)
.-1 Банка консервованих печериць.
-1 Пласт листкового тіста (приблизно 300 гр.).
-3 Яйця
- 200 мл вершків
-300 Гр. сиру.
-2-3 Цибулини.
-Зелень: пара гілочок кропу, зелена цибуля і все, що Ви віддаєте перевагу.
-Сіль, перець, приправа для курки (за смаком).
Приготування:1. У сковорідці розігріваємо олію. На ньому обсмажуємо нашатковану цибулю (можна дрібно, півкільцями або кільцями).2. Куряче філе ріжемо шматочками (будь-якої довжини і товщини), солимо, перчимо, засипаємо ПРИПРАВКИ і перемішуємо. Додаємо до цибулі і смажимо до золотистого кольору курки.3. Розкриваємо банку грибів, зливаємо воду. Ріжемо грибочки. Додаємо до курки (вже знятою з плити) і добре перемішуємо. На плиту не ставимо - не смажимо.4. У мисочці збиваємо три яйця, додаємо вершки. Туди ж натираємо сир (на будь тертці). Шаткуємо зелень. Солимо, перчимо. Добре вимішати..5. Розігріваємо духовку до 200о.6. Пласт тіста  (попередньо розморожений, якщо купівельної) розгортаємо за розмірами форми. Змащуємо форму рослинним маслом і викладаємо тісто таким чином, щоб залишалися невеликі борти. Висипаємо на нього курку з грибами. Трохи "пресуємо".7. Зверху заливаємо  яєчно-сирною масою і акуратненько прикриваємо края тістом.Ставимо в розігріту духовку випікаємо до готовності
Прикрепления: 2527014.jpg (42.1 Kb)
 
TalochkaДата: Субота, 01/06/2013, 13:09 | Сообщение # 252
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Цільнозернові булочки з чорним перцем
 
 



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Неділя, 02/06/2013, 16:30 | Сообщение # 253
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюшаzdivuvannja і скільки то треба було вишукувати рецпти такі смачнючі- Молодець!!!!!!!!!!!! дякую!!! poceluy-267

Talochka_uliana_88, дяяяякую чудові рецепти!!! obyatiya-87

Talochka, к завжди фото просто супер!!! аж слюньки течуть da-38 podmigivaniya-118


 
natali0310Дата: Вівторок, 09/07/2013, 19:08 | Сообщение # 254
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
Вирішила спекти гречаний пиріг "Яворівський" рецепт взяла з журналу "Рецепти господині".
Що можна сказати, неочікувано ситний пиріг виявився. Виставляю рецепт на ваш розсуд. 
Тісто "дріжджова слойка", дуже легко готується та смачне (я буду його в подальшому використовувати в пирогах з іншими начинками);
3/4 ст молока теплого, 20 гр дріжджів (я брала сухі), 0,5 пачки маргарина, сіль і муки щоб тісто було м"яким.
Замісити тісто коли начинка буде вже готова, сформувати пиріг, помастити яйцем і пекти при температурі 180 градусів 1 годину. 
Начинка: 1,5 кг картоплі зварити та потовкти в пюре
1 ст гречки запарити 2 ст окропу та зварити до напівготовності гречану кашу
потушкувати разом по 2 морквини та цибулини. Все посолити, поперчити та змішати.
Добре смакує цей пиріг з грибною юшкою. Смачного!
Прикрепления: 9888185.jpg (48.8 Kb)
 
TalochkaДата: Вівторок, 30/07/2013, 18:47 | Сообщение # 255
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
А я з капустяним пирогом:



Швидко і смачно! Рецепт



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Несолодка випічка (піца,пиріжки,хліб)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024