В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Несолодка випічка (піца,пиріжки,хліб)
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
ir71Дата: Субота, 03/07/2010, 12:25 | Сообщение # 46
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дякую,такого рецепта у мене ще не має.Занотувала...

 
РосинкаДата: Неділя, 04/07/2010, 00:47 | Сообщение # 47
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (Зеенфельдер)
та 1 яйце (в оригінальному рецепті був 1 жовток, але і з цілим яйцем добре вийшло),

Я завжди даю до слойоного тісто жовток, він надає тісту крихкості


Я Оля!
 
ir71Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 09:49 | Сообщение # 48
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лавашні "чебуреки"або кутаби

Повний набір продуктів фарш , лаваш , йогурт

Пропустіть м'ясо з цибулею через мясорубку.Додайте ( якщо м'ясо не жирне ) 25 гр.масла і дожарьте фарш до готовності й легкого зарум'янювання .
На лаваші розподіліть приблизно -1 ст.л. йогурту.Накрити другим лавашем , притиснути від центру до країв (як би витісняючи повітря). Розподілити 2 ст.л. начинки по половинці лаваша , не заходячи на край. Край промазати йогуртом.Скласти лаваш пополам.Пріжати , витісняючи повітря.Края теж добре притиснути і дати можливість їм " склеїтися " .
На сухий, добре розігрітій сковороді обсмажити з двох сторін (до зарум'янювання ) . Ножем можна робити проколи ( наскрізь ) , якщо чебуреки почнуть " надуватися " . Можна краю притискати дерев'яною лопаткою , для рівномірного просмажування.Підсмажений кутаб змастити маслом з двох сторон.
Можна їсти зі свіжими овочами , бульйоном , йогуртом з часником.
Приємного апетиту !

Прикрепления: 5671204.jpg (17.8 Kb)


 
KagorДата: Четвер, 29/07/2010, 00:31 | Сообщение # 49
Kagor
нова людина
Группа: Новачок
Сообщений: 2
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
У нас ця страва називається- пампухи.

Точніше - картопляні пампушки. Їх до борщу додають.
А картопляники, це ось

ПеСе - А чому несолодка? Це називається солена випічка, бо другого не дано tongue


КУХАР

Сообщение отредактировал Kagor - Четвер, 29/07/2010, 00:42
 
ir71Дата: Четвер, 29/07/2010, 10:18 | Сообщение # 50
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Kagor, шановний,думаю нам навчання не потрібне!Якщо хочете когось повчити то своє відкривайте і там навчайте!

 
orestaДата: Вівторок, 31/08/2010, 14:19 | Сообщение # 51
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
сирно - грибні завитки

тісто можна брати будь-який : листкове , дріжджове , пісочне .
Розкатати тісто в прямокутник. зверху викласти рівним шаром гриби , я печериці робила , тушковані в сметані , посипати натертим сиромЗгорнути тісто в рулет , нарізати пластиками , запікати в духовці.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 31/08/2010, 14:48 | Сообщение # 52
Группа: Видалені





oresta, Смакота, таке щось смачненьке придумала.
 
GalysukДата: Понеділок, 11/10/2010, 15:43 | Сообщение # 53
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Ой дівчата давно я тут не писала ,все часу бракує.Согодні от дома цілий день,напекла пиріжків з капустою,хочу поділитись з вами рецептом бо дуже смачно і швидко...
Пиріжки з капустою

тісто:
1 ст. теплого молока
1 ст. л. цукру
0,5ч.л.солі
1 п. сухих дріжджів
500 грам муки+-
150-180 гр. масла(якщо дасьте більше масла то пиріжки будуть більш крихкими)
Начинка:
2 великі цибулини,1 середня головка капусти
Приготування:
замісити тісто: в теплому молоці розчинити цукор +дріжджі, дати постояти 10 хв до утворення шапки-піни.
для тіста - муку руками перетерти з м'яким маслом в крихту.
добавити молоко з дріжджами . тісто буде м'якеньке, не липне до рук, буде "пищати", слоїтися в процесі вимішування.
Кульку тіста в мисочці накриваємо рушничком або плівкою і одразу ставимо в холодильник.
через пів-години можемо ліпити пиріжки.
Поки тісто стоїть в холодильнику робимо начинку:почистити і дрібно порізати цибулю,підтушити до ледь золотистого кольору на олії,коли трохи підтушили+дрібно нарізану капусту,сіль,перець і тушемо ще хв 10 помішуючи,можна додати улюблених приправ.Потім накриваємо кришкою і даємо хв 10 постояти.
Витягуємо тісто з холодильника,розкачуємо в пласт 3-5мм,при розкачуванні не потрібно абсолютно ні грама муки.Я особисто беру 0,5л банку і нею витискаю в тісті круги,накладаю начинку і заліплюю як вареник,а потім швом до низу.
Пекти при 200г. приблизно 40 хв.Зверху пиріжки перед тим як запхати в духовку мажемо жовтком щоб були румяні(в мене на господарці лишилось 1 яйко то видно на фото що я економила angel ),а взагалі на таку порцію потрібно 2 жовтки).
З цим тістом дуже лекго працювати а пиріжки виходять дуже смачні з тоненьким тістом і з великою кількістю начинки
Прикрепления: 5144414.jpg (48.5 Kb) · 3164918.jpg (36.4 Kb)


Сообщение отредактировал Galysuk - Понеділок, 11/10/2010, 16:30
 
ir71Дата: Понеділок, 11/10/2010, 16:06 | Сообщение # 54
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Galysuk, зменшуй фотки!!!Розмір завеликий! Як зменшити або завантажити з допомогою радикала ОСЬ ТУТ

 
GalysukДата: Понеділок, 11/10/2010, 16:32 | Сообщение # 55
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
ir71, вибачте,вже виправилась flowers
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 11/10/2010, 17:20 | Сообщение # 56
Группа: Видалені





Galysuk, Гарні пиріжечки.
 
ir71Дата: Понеділок, 11/10/2010, 18:16 | Сообщение # 57
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
вибачте,вже виправилась

Дякую!!!!


 
orestaДата: Субота, 16/10/2010, 15:39 | Сообщение # 58
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Перемячі))))

1,5 склянки борошна
1 пакетик сухих дріжджів
125 р. йогурту 4-5 ч.ложек цукру
1ч.ложку солі
2ст л олії
Начинка:
300-400 г. яловичини
1 цибулина
сіль перець

Готуємо тісто, йогурт підігріваємо, в нього засипаємо дріжжі, цукор. Додати сіль, поступово ввести муку, додати масло.
Замісити м'яке тісто, потім накрити його харчовою плівкою і поставити в тепле місце, я ставила на віконце, там сонечко
Поки готуємо фарш, пропускаємо через м'ясорубку яловичину, цибулю, часник.
Додаємо сіль, перець за смаком.
Коли тісто підійшло, ділимо його на маленькі частини, у мене вийшло 7 кульок.
Кожну кулька розгортаємо в тоненьку коржик, в центр кладемо фарш, приблизно 1 столову ложку, защипуємо.
На сковороді нагріваємо олію, до середньої тим-ри, обсмажуємо пермячі до золотистого кольору. Починаємо смажити дірочкою вниз!



ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
TalochkaДата: Вівторок, 19/10/2010, 15:53 | Сообщение # 59
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»

Тісто:
125 г борошна (додати трохи розпушувача)
50 г вівсяного борошна (толокна)
75 г охолодженого вершкового масла
3 ст.л. холодної води

Начинка:
1 баклажан, порізаний скибочками
1 червоний перець, без серцевини і насіння, нарізаний широкою соломкою
1 цибулина, порізана сегментами
2 кабачки, порізані скибочками
3 томати, розрізанi навпіл
2 зубці часнику, порізані
3 ст.л. оливкової олії
4 маленьких гілочки розмарину
125 г сиру «фета», покришеного
2 ст. л. тертого сиру «пармезан»
сіль і перець

1. Приготуйте тісто. Змішайте борошно і толокно, потім натріть у цю суміш вершкове масло. Додайте воду і швидко замісіть тісто, потім охолодіть.
2. Приготуйте начинку. Змішайте всі овочі у сковороді. Додайте часник, олію і розмарин. Приправте спеціями. Смажте овочі 35 хвилин.
3. Розкатайте тісто і перекладіть у форму діаметром 23 см. Випікайте 15 хв. Зніміть папір і пекарські боби і поставте в духовку ще на 5 хв.
4. Покладіть у кошик з тіста овочі, зверху розподіліть сир «фета» і посипте «пармезаном». Знову поставте у духовку на 10 хв.

Джерело: "Выпечка. Пироги и торты."


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 19/10/2010, 16:29 | Сообщение # 60
Группа: Видалені





Гарний пиріг.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Несолодка випічка (піца,пиріжки,хліб)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024