В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Креми,помадки,начинки
РоксоланаДата: Четвер, 14/07/2011, 17:42 | Сообщение # 46
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую,дуже гарний крем.А масло давати коли?Як білки вже будуть збиті чи зразу до рідких і збивати?І чи зразу давати все масло чи по трохи?

я трохи нерозумна!
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/07/2011, 17:45 | Сообщение # 47
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Роксолана)
Як білки вже будуть збиті чи зразу до рідких і збивати?І чи зразу давати все масло чи по трохи?

масло додавати по трохи і коли будуть збиті білки


 
РоксоланаДата: Четвер, 14/07/2011, 17:48 | Сообщение # 48
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую,мушу десь спробувати.

я трохи нерозумна!
 
PocяДата: Четвер, 14/07/2011, 18:25 | Сообщение # 49
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Дякую,Зорянка, за такий цікавий крем! Треба буде спробувати.

 
irusykДата: Середа, 23/11/2011, 19:49 | Сообщение # 50
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дівчата, хочу поділитись з вами рецептом горіхового крему, я вже його випробувала- дуже сподобався і мені і клієнтам)

ГОРІХОВИЙ КРЕМ

150 гр. тертих горіхів грецьких
150гр. цукру
100 гр. молока

це все разом заварити,як остигне додати його до збитого масла з пудингом.

перемащувала ним горіхові коржі,торт похвалили)))


 
оксанкаДата: Четвер, 24/11/2011, 13:25 | Сообщение # 51
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (irusyk)
ГОРІХОВИЙ КРЕМ

дякую за рецепти вже переписала... smile


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/11/2011, 13:38 | Сообщение # 52
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (irusyk)
ГОРІХОВИЙ КРЕМ

мні дуже подобається такий заварний на горіхах крем в коріхових коржах, особливо на 2-3 день..мням-мням.


 
irusykДата: Четвер, 24/11/2011, 14:54 | Сообщение # 53
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Зоряна9810, оксанка, користуйтесь на здоров'я)))

 
PoetkaДата: Четвер, 24/11/2011, 15:00 | Сообщение # 54
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Pocя)
це все разом заварити,як остигне додати його до збитого масла з пудингом.

А пудинг попередньо заварити,чи як????
Бо я шось не докінця зрозуміла???????
Чи горіхи варити в пудингу sad wacko Якось детальніше напиши будь-ласка,бо крем має бути файний.


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Четвер, 24/11/2011, 15:28 | Сообщение # 55
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
А пудинг попередньо заварити,чи як????

Оля.Так спочатку треба заварити пудинг (на упаковці є інструкція),потім збити з маслом.
Ну по крайній мірі так роблю я.
Доречі мені теж дуже подобається крем з пудингом,а тут щей з горіхами.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/11/2011, 15:40 | Сообщение # 56
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
ж дуже подобається крем з пудингом

і я полюбила такий крем, дуже смачно


 
PoetkaДата: Четвер, 24/11/2011, 18:55 | Сообщение # 57
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
і я полюбила такий крем, дуже смачно

Дівчата,на смак пудинг,хіба не як манка????? Бо я коли все кручусь біля тих пудингів,то думаю,купувати,чи ні????А як почитаю складники то бажання відпадає, всетаки варю манку на молоці,даю ванільку і збиваю з маслом..
П.С. В пудингу ешок повно .... sad cry angry


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 24/11/2011, 18:55
 
PocяДата: Четвер, 24/11/2011, 19:09 | Сообщение # 58
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Poetka)
,на смак пудинг,хіба не як манка


Не знаю як на рахунок манки а пудинг це як молочний кисіль. Крем з манною кашею і з пудингом зовсім різний biggrin :D biggrin




Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 24/11/2011, 19:09
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/11/2011, 19:12 | Сообщение # 59
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Крем з манною кашею і з пудингом зовсім різний

100% смачніший з пудингу...крем з манки-це смак дитинства ...


 
irusykДата: Четвер, 24/11/2011, 23:43 | Сообщение # 60
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Quote (Poetka)
А пудинг попередньо заварити,чи як????
Бо я шось не докінця зрозуміла???????

так, спочатку зварити пудинг і остудити,збити масло і поступово додавати пудинг і заварені горіхи.


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024