Дріжджова випічка.
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 22:14 | Сообщение # 121 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (оксанка) "Гарбузові булочки"
Дякую Оксаночко за рецепт!!!! Це що новеньке! Будем пробувати і худати
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 22:47 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| оксанка, скільки нових рецептів. З яблуками, з гарбузом. Які на черзі?
|
|
| | |
ir71 | Дата: Субота, 17/09/2011, 09:37 | Сообщение # 124 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) "Гарбузові булочки" Дуже апетитні!!!!А мої чомусь не люблять гарбуза,ну просто в них не запхаєш.А він такий корисний!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Субота, 17/09/2011, 13:11 | Сообщение # 125 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Гарбузові булочки На вигляд смачно!
Мене звати Людмила!
|
|
| | |
Poetka | Дата: П`ятниця, 21/10/2011, 19:35 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Смачні булочки-рульки з корицею,маком і родзинками.
Рецепт: 200 мл. теплого молока 2 шт. яйця 35 гр. вершкового масла 3 ст. ложки цукру 1 пакетик ванільного цукру 0.5 ч. ложки солі 1 ч. ложка з верхом сухих дріжджів 2-3 склянки борошна
додатково кориця цукор 30 гр. розм'якшеного вершкового масла
У теплому молоці розчинити дріжджі і 1 ч. ложку цукру, додати 2 столові ложки борошна, розмішати і поки залишити в сторону. Вершкове масло розтопити. У мисці розмішати яйця, трохи відкласти в інший посуд для змазування булочок, в решту яєць додати цукор, ванільний цукор, сіль і розтоплене масло, все добре перемішати, перелити цю суміш в опару, додавати просіяне борошно порціями, перемішувати ложкою чи виделкою, коли тісто буде вже густе перекласти його на стіл посипаний мукою і вимішати до гладкості. Перекласти тісто в миску змащену рлією, добре накрити і залишити в теплі на 1 годину. Потім тісто перекласти на стіл і трохи обім'ять, розкатати в прямокутний пласт, змастити вершковим маслом, посипати цукром і корицею за смаком,можна посипати ще й маком ( вже інший пласт) і родзинками....Скрутити тісто в рулет і порізати на шматки завтовшки у мізинець.Перекласти на деко ,змастиит олійкою,або яйцем і випікати при 190 гр. десь близько 20 хв, до рум"яності.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - П`ятниця, 21/10/2011, 19:37 |
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 23/10/2011, 16:01 | Сообщение # 128 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Цікавий факт про корицю: Допомагає засвоєнню цукру. У результаті цукор не довго циркулює в крові і не встигає взяти участь у жироутворенні. Перед обідом з'їжте чверть чайної ложки кориці, цього цілком достатньо. Ще кориця — природний іммуномодулятор, тому чай або молоко з корицею,корисно пити при застуді.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 10:09 | Сообщение # 129 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Олю,дякую за рецепт і за цінну інформацію!!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 13:30 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Олю,дякую за рецепт і за цінну інформацію!!!! Завжди рада. Насправді то я дякую за надану можливість повчитись у вас
Я ОЛЯ!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 13:46 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Poetka, смачно має бути - мак, родзинки і запах кориці.
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 14:58 | Сообщение # 132 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Смачні булочки-рульки з корицею,маком і родзинками.
Як же ж я пропустила такі смачні булочки!!! Попробувала і записала рецептик. Дякую, Оксанко! І за інформацію
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:39 | Сообщение # 133 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| В нашій місцевості традиційним на сніданок в неділю є пиріг з картоплі і гречки. Його печуть майже у кожній хаті. Пиріг з картоплі і гречки 0,5 палички дріжджів 1,3 ст молока теплого трошки маргарину цукор, сіль Все це розмішати до утворення однорідної маси, щоб дріжджі розчинились. Додати муку і замісити мяке тісто, поставити його у тепле місце. Зварити кілька картоплин (залежно від того скільки хочете щоб було начинки), цибулю порізати кубиками і обжарити. Приблизно 0,5 ст гречки зварити до готовності (крупинка від крупинки). Картоплю вимісити, додоти до неї цибулю, зварену гречку, можна шкварки (хто любить), посолити, поперчити. На змазате олією деко викласти тісто. Посередині воно має бути тоншим, а краї товстіші. Викладаємо на середину картоплю (вона має бути ще теплою) і починаємо загортати краї до середини і зіщипнути їх. Потім приплюснути по середині і зробити його рівним. Зверху змастити збитим яйцем. Випікати до рум"яної скоринки. Порізати і їсти зі сметаною або підливою з мяса чи грибів.
Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 27/10/2011, 13:30 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:55 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Маряна, Quote (Маряна) Пиріг з картоплі і гречки а де в рецепті гречка????
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 27/10/2011, 13:28 | Сообщение # 135 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Ото я бовдур геть забула, зараз виправлю.
|
|
| |
|