В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
PocяДата: П`ятниця, 16/09/2011, 22:14 | Сообщение # 121
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (оксанка)
"Гарбузові булочки"


Дякую Оксаночко за рецепт!!!! Це що новеньке! surprised Будем пробувати і худати happy


 
LILEJAДата: П`ятниця, 16/09/2011, 22:47 | Сообщение # 122
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
оксанка, скільки нових рецептів. surprised З яблуками, з гарбузом. Які на черзі? smile

 
оксанкаДата: П`ятниця, 16/09/2011, 23:43 | Сообщение # 123
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Які на черзі?

не знаю wink але хоч ті вийшли розхлябані tongue вже мало шо лишилося, но смак "спіціфіческий" happy happy happy
Quote (Pocя)
Будем пробувати і худати

так так якби ж то зі самого гарбуза , а так не знаю чи нам то вдасться wink happy happy happy happy happy happy
Анюта, та шось мене дійсно на булочки прорвало tongue , а я і не замітила bash bash bash holiday love


 
ir71Дата: Субота, 17/09/2011, 09:37 | Сообщение # 124
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
"Гарбузові булочки"

Дуже апетитні!!!!А мої чомусь не люблять гарбуза,ну просто в них не запхаєш.А він такий корисний!!!!


 
stinaДата: Субота, 17/09/2011, 13:11 | Сообщение # 125
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Гарбузові булочки

На вигляд смачно!


Мене звати Людмила!
 
оксанкаДата: Субота, 17/09/2011, 18:29 | Сообщение # 126
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
А мої чомусь не люблять гарбуза,ну просто в них не запхаєш

Та в мене також гарбуза просто так ніхто не їсть, а то я вже як булочок напекла, трохи їх здурила,то їїїїїїїїїїїїїїїїїли як має бути happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy


 
PoetkaДата: П`ятниця, 21/10/2011, 19:35 | Сообщение # 127
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Смачні булочки-рульки з корицею,маком і родзинками.


Рецепт:
200 мл. теплого молока
2 шт. яйця
35 гр. вершкового масла
3 ст. ложки цукру
1 пакетик ванільного цукру
0.5 ч. ложки солі
1 ч. ложка з верхом сухих дріжджів
2-3 склянки борошна

додатково
кориця
цукор
30 гр. розм'якшеного вершкового масла

У теплому молоці розчинити дріжджі і 1 ч. ложку цукру, додати 2 столові ложки борошна, розмішати і поки залишити в сторону.
Вершкове масло розтопити. У мисці розмішати яйця, трохи відкласти в інший посуд для змазування булочок, в решту яєць додати цукор, ванільний цукор, сіль і розтоплене масло, все добре перемішати, перелити цю суміш в опару, додавати просіяне борошно порціями, перемішувати ложкою чи виделкою, коли тісто буде вже густе перекласти його на стіл посипаний мукою і вимішати до гладкості.
Перекласти тісто в миску змащену рлією, добре накрити і залишити в теплі на 1 годину.
Потім тісто перекласти на стіл і трохи обім'ять, розкатати в прямокутний пласт, змастити вершковим маслом, посипати цукром і корицею за смаком,можна посипати ще й маком ( вже інший пласт) і родзинками....Скрутити тісто в рулет і порізати на шматки завтовшки у мізинець.Перекласти на деко ,змастиит олійкою,або яйцем і випікати при 190 гр. десь близько 20 хв, до рум"яності.


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - П`ятниця, 21/10/2011, 19:37
 
PoetkaДата: Неділя, 23/10/2011, 16:01 | Сообщение # 128
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Цікавий факт про корицю: Допомагає засвоєнню цукру. У результаті цукор не довго циркулює в крові і не встигає взяти участь у жироутворенні. Перед обідом з'їжте чверть чайної ложки кориці, цього цілком достатньо. Ще кориця — природний іммуномодулятор, тому чай або молоко з корицею,корисно пити при застуді.

Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Понеділок, 24/10/2011, 10:09 | Сообщение # 129
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Олю,дякую за рецепт і за цінну інформацію!!!!

 
PoetkaДата: Понеділок, 24/10/2011, 13:30 | Сообщение # 130
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Олю,дякую за рецепт і за цінну інформацію!!!!

Завжди рада.
Насправді то я дякую за надану можливість повчитись у вас biggrin


Я ОЛЯ!
 
LILEJAДата: Понеділок, 24/10/2011, 13:46 | Сообщение # 131
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Poetka, смачно має бути - мак, родзинки і запах кориці. icecream

 
PocяДата: Понеділок, 24/10/2011, 14:58 | Сообщение # 132
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Смачні булочки-рульки з корицею,маком і родзинками.


Як же ж я пропустила такі смачні булочки!!! Попробувала і записала рецептик. Дякую, Оксанко! І за інформацію biggrin
biggrin biggrin


 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 09:39 | Сообщение # 133
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
В нашій місцевості традиційним на сніданок в неділю є пиріг з картоплі і гречки. Його печуть майже у кожній хаті.
Пиріг з картоплі і гречки
0,5 палички дріжджів
1,3 ст молока теплого
трошки маргарину
цукор, сіль
Все це розмішати до утворення однорідної маси, щоб дріжджі розчинились.
Додати муку і замісити мяке тісто, поставити його у тепле місце.
Зварити кілька картоплин (залежно від того скільки хочете щоб було начинки), цибулю порізати кубиками і обжарити.
Приблизно 0,5 ст гречки зварити до готовності (крупинка від крупинки).
Картоплю вимісити, додоти до неї цибулю, зварену гречку, можна шкварки (хто любить), посолити, поперчити.
На змазате олією деко викласти тісто. Посередині воно має бути тоншим, а краї товстіші. Викладаємо на середину картоплю (вона має бути ще теплою) і починаємо загортати краї до середини і зіщипнути їх. Потім приплюснути по середині і зробити його рівним. Зверху змастити збитим яйцем. Випікати до рум"яної скоринки.
Порізати і їсти зі сметаною або підливою з мяса чи грибів.




Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 27/10/2011, 13:30
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:55 | Сообщение # 134
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Маряна,
Quote (Маряна)
Пиріг з картоплі і гречки

а де в рецепті гречка????


 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 13:28 | Сообщение # 135
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Ото я бовдур геть забула, зараз виправлю. bash bash bash

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024