В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
anilahДата: Неділя, 09/05/2010, 16:41 | Сообщение # 31
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Дякую Antalia!Я вже дописала.

Я Галина!
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 09/05/2010, 19:23 | Сообщение # 32
Группа: Видалені





anilah, Галя твої булочки такі інтересні. Напевне смакотттттттаааааа!!!!!!!!Дякую що поділилася рецептом.
 
anilahДата: Субота, 22/05/2010, 17:56 | Сообщение # 33
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Хочу вас почастувати колачами,які називаються фиргали,а ви можете їх назвати по-своєму.Колачі прості,швидкі і дуже-дуже смачні.

500г.муки,
1 яйце,
100г.розтопленого масла,
250г.молока(я мала сироватку),
0,5ч.л.солі,4ст.л.цукру,
1ван.цукор,
лимонна цедра,
20г.дріждів.

Замісити тісто,дати підійти,розділити на 4 частини,розкачати круги.Краї змастити яйцем і покласти начинку починаючи із середини кругами або полосками.Я мала солодкий сир,шоколадний пудинд,сливове повидло,мак.Можуть бути помолоті горіхи,але в мене не було.Один колач я зробила із замороженими фруктами.Зверху посипати посипкою з муки,масла і цукру.Дати підійти.Пекти 10хв.Смачного!


Я Галина!

Сообщение отредактировал anilah - Субота, 22/05/2010, 23:39
 
ir71Дата: Субота, 22/05/2010, 21:03 | Сообщение # 34
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Галю дуже цікавий рецепт.Дякую,що з нами поділилася.Це справді для мене нове бо у нас таке не печуть.



 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 24/05/2010, 13:40 | Сообщение # 35
Группа: Видалені





Галя твої фиргали дуже апетитні. Дякую.
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 24/05/2010, 14:34 | Сообщение # 36
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже смачні калачі
 
оксанкаДата: Неділя, 02/01/2011, 17:13 | Сообщение # 37
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Пампушки на Святвечір

0,5 л молока(теплого)
100гр.дріжджів
100 гр.масла(м’якого ,не розтопленого),пробувала з розтопленим маргарином, вийшло теж добре!
1 ст.цукру(можна 1,5 ст. цукру,якщо хочете щоб були дуже солодкі)
8 яєць
1,3 л муки( тобто я даю 1 л банку + 300 гр.)залежить від муки , можна підсипати більше
ванілька,
декілька крапель лимона(5-7)
Приготування:
В тепле молоко даю все крім муки, добре розминаю рукою. Тоді даю муку і добре замішую тісто, яке виходить не туге.
Накриваю миску рушником і тісто росте в 2-3 рази. Це приблизно 1,5год.На підсипану мукою стільничку викладаю тісто, виробляю пампушки з начинкою.
Поки виробляються останні, перші вже можна смажити в заздалегідь підготовленій олії. Тобто я ставлю ,щоб оляія добре кипіла на малому вогні, а перед самим смаженням додаю 2-3 ст.ложки горілки, щоб пампушки не втягували олії.
Готові пампушки можна посипати пудрою.
Смачного!!!
Зфотографую ,як спечу. :D :D

Прикрепления: 3094738.jpg (44.2 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 13/01/2013, 22:00
 
stinaДата: Неділя, 02/01/2011, 17:37 | Сообщение # 38
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
ПАМПУШКИ!
0,5 Л теплої води, 50гр. дріжджів,
100грцукру, 1ч.лсолі, 3ст.л топленої маргарини,
2ст.л горілки, муки скільки візьме.
Залишити на 30хв щоб підійшло.


Мене звати Людмила!
 
ir71Дата: Неділя, 02/01/2011, 17:54 | Сообщение # 39
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ух ти,які пухкенькі!!!!Класні.Дякую за рецептик!!!

 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 02/01/2011, 18:00 | Сообщение # 40
Группа: Видалені





Оксана, а що у Вас хіба можна з маслом готувати? В цей ми взагалі нічого неїмо аж до вечері. І готуємо все на олії . А пампушки місимо на воді. Але то напевне всіх порізному, а в нас так віддавнв, скільки памятаю.
stina, А пампушки дуже гарненькі.
 
оксанкаДата: Неділя, 02/01/2011, 18:05 | Сообщение # 41
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Рецепт такий happy перевірений biggrin

 
AntaliaДата: Вівторок, 11/01/2011, 22:50 | Сообщение # 42
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
БУЛОЧКИ " ПОВІТРЯНІ".
Тісто: 0,5 літри молока закипятити, влити 0,5 ст. олії, 0,5 ст. цукру всипати. Розмішати і відставити з вогню охолоджуватись до кімнатної температури. Вилити в миску де буде киснути розвести 50 гр. свіжих дріжджів, дати 1-2 яйця, 0,5 ч.л. солі. Дати муку, щоб вийшло мяке тісто. Вимісити. Кисне 1, 5 год.Виробити рогалики або булочки, завиванці. На братванці дати підійти десь 15-20 хв. Тісто росте , можна сказати, миттєво.



Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 11/01/2011, 23:03
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 11/01/2011, 23:16 | Сообщение # 43
Группа: Видалені





Які пухкенькі!!!!! Супер.
 
AntaliaДата: Вівторок, 11/01/2011, 23:26 | Сообщение # 44
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Попробуй, Таня, спекти. Думаю тобі сподобаються. smile
 
ir71Дата: Середа, 12/01/2011, 10:01 | Сообщение # 45
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
БУЛОЧКИ " ПОВІТРЯНІ".

Відповідає назві!!!


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024