Рецепти соусів
|
|
Наталія | Дата: Субота, 31/12/2011, 01:56 | Сообщение # 31 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Смак залежить від того що туди дати, можна сік з лимона або просто оцет, можна приправи різні давати, як на мене то смак нормальний, і знаєш що він повністю натуральний
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 31/12/2011, 01:59 | Сообщение # 32 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Наталія) натуральний Це саме головне.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 15/02/2013, 15:03 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Вчора пекла бізешки і в мене залишилися жовтки і я нарила такий соус і випробувала досить непоганий і до рибі і до овочів. 3 жовтки 2ст.л.масла 2 ст.л.муки 200 мл.молока сухий базилік сіль, перець Масло розтопити додати до нього муку і трошки підсмажити, влити потрошки молоко постійно помішуючи,Трошки остудити.Потім ввести жовтки і спеції і довести до кипіння.Я додала італійськи травки і трошки часнику.Вийшло досить смачно.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 15/02/2013, 16:18 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (masik) .Вийшло досить смачно. ще б пак!!!!Жовтків надавала,то чому має бути несмачно!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 15/02/2013, 20:35 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| masik, щось цікаве. Треба при нагоді спробувати, а то потім нема куди жовтки подіти
|
|
| |
Оливка | Дата: Неділя, 31/03/2013, 23:03 | Сообщение # 36 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
| Майонез від Любані В блендерну чашу помістити 1 яйце,1ч.ложка готової гірчиці, 6 ст.ложок кефіру, 1 ч.ложка цукру,1/2ч.ложки солі,1 десертна ложка оцту-включити блендер,збити все разом десь 15 секунд,вливати не перестаючи збивати рафіновану соняшникову олію тоненькою цівкою(всього пішло 250 мл),зразу вмключити блендер,майонез перекласти в банку,закрити кришкою і держати в холодильнику.Більше 3-ьох днів майонез домашній не тримати. Це салатний майонез, якщо треба більш жирного,не давати кефіру.
Моя примітка - робила на сметані замість кефіру, так як перший раз робила , то рада що в мене получилося. Від магазинного смак відрізняється.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 28/05/2013, 21:56 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| 1. Соус «Татарський». 200 гр. майонезу, 1 ст.л. тертого хрону, 2 мариновані огірки, середня цибулина, дрібно нарізана петрушка (1 ст.л). Перемішайте і подавайте охолодженим в окремій спеціальній посуді. 2. Соус «Андалузький». 200гр. майонезу, 3 ст.л. кетчупу, 1 ч.л. коньяку, дрібно нарізана цибулина, сік лимона і червоний мелений перець. Гостроту за рахунок червоного перцю можна регулювати за смаком. 3. Соус «Грибний». 400 гр. відварних печериць (дрібно нарізати), 4 ст.л. тертого хрону, 100 гр. майонезу, 100 гр. сметани, сіль, перець. Його виходить досить багато, можна робити менше, дивлячись яка компанія збирається за столом! 4. Соус «Томатний». 200 гр. томатного кетчупу, 2 ст.л. рослинної олії, 2 зубчики часнику (подрібнити), зелень петрушки, сіль і перець. 5. Соус «Оливковий». 200 гр. майонезу, 100 гр. подрібнених оливок без кісточок, 2 зубки подрібненого часнику, 1 ст.л. лимонного соку, сіль, перець. 6. Соус «Буряковий». 100 гр. сметани, невелика відварна буряк, натерта на дрібній тертці, 100 гр. майонезу, одна дрібно нарізана цибулина, 2 ст.л. хрону, маринований огірок (нарізаний дрібними кубиками). 7. Соус «Ніжний». 200 гр. майонезу, 100 гр. тертого твердого сиру, 3 ст.л. сметани, 2 ч.л. хрону, рубаний кріп, сіль, перець.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
12558 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 13:43 | Сообщение # 38 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Домашній майонез "Швидкий" 1ч.л.гірчиці,1/2 ч.л цукру,1/4 ч.л.солі,1 ст.л. лимонного соку. Все перемішати , влити 200 гр олії. В цю суміш обережно вбити 1 яйце, щоб жовток був цілий. Поставити на жовток блендер (погружний) і збивати кілка секунд. Густоту майонезу можна регулювати . Зменшивши або збільшивши кількість олії. Більше олії-густіщий!
Сообщение отредактировал 12558 - Неділя, 11/01/2015, 13:58 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:50 | Сообщение # 39 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата 12558 ( ) (погружний) це який такий?
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:55 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата оксанка ( ) це який такий? ну Оксанцю,та звичайний міксер щоб збавати
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:58 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Леся ( ) ну Оксанцю,та звичайний міксер щоб збавати Я розумію що таке блендер я не зрозуміла слова погружний, дякую що просвітили
|
|
| |
12558 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:33 | Сообщение # 42 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Э блендер ЧАША.У нього ножі всередині на дні чаші.А є блендер ПОГРУЖНИЙ. У нього є ніжка на якій внизу ножі, і його погружається у будь яку ємкість з сумішшю. Це ніякий не міксер!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:56 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Так це називається ручний блендер,я сама зразу заблукала який то
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
12558 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 16:36 | Сообщение # 44 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) Так це називається ручний блендер,я сама зразу заблукала який то Якщо блукаєте- раджу у всесвітній мереже ввести фразу : різновиди блендерів. І там буде безліч відповідей.Є 2 типи: погружний і стаціонарний. Але аж ніяк не ручний!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:37 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата 12558 ( ) Але аж ніяк не ручний! не ручний???а як його тримати ? ногами???
|
|
| |