Закуски
| |
оксанка | Дата: Четвер, 29/07/2010, 17:37 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Баклажани "Вогник" а)1 кг баклажанів помити,порізати кружельцями товщиною 1 см,посолити відставити на 30 хв.; б)відцідити,обсмажити на олії з двох сторін; в)готуємо соус: 1 велика головка часнику, 1 більший перець гострий(паприка),50 гр.оцту,2 ст.л. цукру все разом розтерти в комбайні до однорідної маси; В лоточок шарами викладаємо баклажани поливаємо соусом і так далі. Можна закривати на зиму тільки 0.5 л банку стерилізувати 10 хв і закатувати. Якщо подавати до столу відразу їсти рекомендую до соусу додати кропу дуже смачно виходить,але якщо на закрутку то кріп не годиться.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 29/07/2010, 17:41 | Сообщение # 47 |
Группа: Видалені
| оксанка, Смачно. Саме такі я закриваю на зиму, дуже в мене їх люблять.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 29/07/2010, 17:47 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| котяра, Ну вони класні,але я так виставила для любителів
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 29/07/2010, 20:37 | Сообщение # 49 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Баклажани "Вогник" Я напевно той любитель бо таке обожнюю!!!!
|
|
| |
comko | Дата: Четвер, 19/08/2010, 13:12 | Сообщение # 50 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| Цю закуску знають всі, просто нагадаю. Я її дуже полюбляю. Кабачки ріжемо кружальцями, солимо, перчимо, даємо трошки постояти. Готуємо кляр з яйця, муки, сіль, перець, я ще даю дрібно нарізаий кріп. Обсмажуємо кабачки в клярі. Майонез змішуємо з часничком. Намазуємо цим кабачки, а зверху нарізаний кружальцями помідор. Прикрашаємо зеленню. Смачного!
Мене звати Наталя!
|
|
| |
oresta | Дата: Понеділок, 23/08/2010, 22:43 | Сообщение # 51 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Паштет з гусячої печінки 400 гр качиної або гусячої печінки ; 400 гр очищеної цибулі ; 400 гр вершкового масла сіль; перець чорний і білий мелений; 2 ст ложки коньяку Печінку по - мити під проточною водою , висушити паперовою серветкою , ножицями обрізати всі жилки , печінкові протоки , жир , тобто щоб була одна м'якоть , по можливості зняти плівку Цибулю нарізати дрібними кубиками. У високій каструлі розтопити вершкове масло й обсмажити порізану на кубики цибулю до вершкового кольору. Потім солимо і перчимо ( за смаком). Тримаємо нашу цибулю на мінімальному вогні до м'якого стану аж поки вона не перетворитися на пюре , десь хвилин 20. Стежимо щоб не пригоріла , помішуючи. Потім , викладаємо цибулю в блендер або комбайн , додати 2 ложки коньяку і сиру печінку. Все збити в піну. Вийде густий мус . Отриману суміш викладаємо в жаростійку форму,форму ставимо у ємність більшу з водою тобто робимо водяну баню . У цю форму налити гарячої води ( можна прямо окріп ), стежити щоб краї меншою форми не залилися водою . Все це ставимо в попередньо розігріту духовку до 150 ° C (я ставила деко майже на самий низ) , і забуваємо про нього 30 хвилин . Температура та час готування будуть залежати від розміру, форми для запікання , чим більше форма , тим довше треба запікати. Перевірити можна проткнув паштет зубочисткою , якщо не буде виділятися " кров'янисті " каплі , то наш паштет готовий! Добре охолоджуємо пару годин у холодильнику , і потім робимо бутерброди
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
Сообщение отредактировал oresta - Понеділок, 23/08/2010, 22:43 |
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 23/08/2010, 22:55 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oresta, І паштет напевно смачниииииииииииииий......а спосіб приготування взагалі цікавий!!!!!!!
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 31/08/2010, 14:16 | Сообщение # 53 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| яєчно - м'ясний рулет 5 яєць 250 майонезу 350 тертого сиру Все перемішати , вилити на деко , застелене папером для випічки. Випікати 20 хвилин , при Т 200 градусів. трохи остудити. Викласти наверх т.зв. коржа підготовлений фарш (500г фаршу , цибуля , яйце , сіль , перець). Загорнути все це справа в рулет. Загортається дуже легко. продовжувати запікати при 200град , 40 хвилин.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 31/08/2010, 14:50 | Сообщение # 54 |
Группа: Видалені
| Ойойой яка смакота!!!!!!! Такий гарний на вигляд, апетитний.
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 02/09/2010, 15:16 | Сообщение # 55 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Курячий рулет з чорнсливом або курагою Для приготування невеличкого курячого рулету з курагою або чорносливом я беру 2 курячих стегна, виймаю кістки і знімаю шкірку, щоб вийшов пласт м"яса, легенько відбиваю, солю, перчу. Потіім накладаю м"ясо одного стегна на інше (щоб був товстіший рулет, а то він виходить тоненький), посередині доріжкою викладаю курагу або чорнослив і скручую рулетом. Потім обмотую нитками, зверху змазую майонезом і загортаю в фольгу. Печеться рулетик приблизно 40 хв при температурі 175 градусів. За 10-15 хв докінця розгорнути фольгу, щоб рулет підрум"янився. Смачного!!!
Я Оля!
Сообщение отредактировал Росинка - Четвер, 02/09/2010, 15:17 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 08/09/2010, 14:58 | Сообщение # 56 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ой стільки смакойликів,а рулет Орести такий гарний
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 08/09/2010, 22:54 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oresta, просто класссссс!!!
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 10/10/2010, 16:11 | Сообщение # 58 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Помідори з сиром фетою та часником я б сказала що це просто ідея,як можна на швидко приготувати закуску.Сир можна і бринзу змішати з сметаною та кількома розчавленими зубцями часнику і викласти гіркою на помідори.Смакує до горілочки,як закуска-саме те що треба
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 10/10/2010, 16:35 | Сообщение # 59 |
Группа: Видалені
| Люблю такі помідорки, тільки роблю із звичайним дом. сиром і часником. Смачно!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 10/10/2010, 20:32 | Сообщение # 60 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (oresta) закуска-саме те що треба Ото правда закуска супер!!!!!!!
|
|
| |
|