В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Закуски
оксанкаДата: Четвер, 29/07/2010, 17:37 | Сообщение # 46
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline

Баклажани "Вогник"
а)1 кг баклажанів помити,порізати кружельцями товщиною 1 см,посолити відставити на 30 хв.;
б)відцідити,обсмажити на олії з двох сторін;
в)готуємо соус: 1 велика головка часнику, 1 більший перець гострий(паприка),50 гр.оцту,2 ст.л. цукру все разом розтерти в комбайні до однорідної маси;
В лоточок шарами викладаємо баклажани поливаємо соусом і так далі.
Можна закривати на зиму тільки 0.5 л банку стерилізувати 10 хв і закатувати.
Якщо подавати до столу відразу їсти рекомендую до соусу додати кропу дуже смачно виходить,але якщо на закрутку то кріп не годиться.
Прикрепления: 9273344.jpg (49.4 Kb)


 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 29/07/2010, 17:41 | Сообщение # 47
Группа: Видалені





оксанка, Смачно. Саме такі я закриваю на зиму, дуже в мене їх люблять.
 
оксанкаДата: Четвер, 29/07/2010, 17:47 | Сообщение # 48
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Ну вони класні,але я так виставила для любителів smile smile smile

 
ir71Дата: Четвер, 29/07/2010, 20:37 | Сообщение # 49
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Баклажани "Вогник"

Я напевно той любитель бо таке обожнюю!!!!


 
comkoДата: Четвер, 19/08/2010, 13:12 | Сообщение # 50
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Цю закуску знають всі, просто нагадаю. Я її дуже полюбляю.
Кабачки ріжемо кружальцями, солимо, перчимо, даємо трошки постояти. Готуємо кляр з яйця, муки, сіль, перець, я ще даю дрібно нарізаий кріп. Обсмажуємо кабачки в клярі. Майонез змішуємо з часничком. Намазуємо цим кабачки, а зверху нарізаний кружальцями помідор. Прикрашаємо зеленню. Смачного!


Мене звати Наталя!
 
orestaДата: Понеділок, 23/08/2010, 22:43 | Сообщение # 51
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Паштет з гусячої печінки

400 гр качиної або гусячої печінки ;
400 гр очищеної цибулі ;
400 гр вершкового масла
сіль;
перець чорний і білий мелений;
2 ст ложки коньяку

Печінку по - мити під проточною водою , висушити паперовою серветкою , ножицями обрізати всі жилки , печінкові протоки , жир , тобто щоб була одна м'якоть , по можливості зняти плівку
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
У високій каструлі розтопити вершкове масло й обсмажити порізану на кубики цибулю до вершкового кольору. Потім солимо і перчимо ( за смаком). Тримаємо нашу цибулю на мінімальному вогні до м'якого стану аж поки вона не перетворитися на пюре , десь хвилин 20. Стежимо щоб не пригоріла , помішуючи.
Потім , викладаємо цибулю в блендер або комбайн , додати 2 ложки коньяку і сиру печінку. Все збити в піну. Вийде густий мус .
Отриману суміш викладаємо в жаростійку форму,форму ставимо у ємність більшу з водою тобто робимо водяну баню . У цю форму налити гарячої води ( можна прямо окріп ), стежити щоб краї меншою форми не залилися водою .
Все це ставимо в попередньо розігріту духовку до 150 ° C (я ставила деко майже на самий низ) , і забуваємо про нього 30 хвилин . Температура та час готування будуть залежати від розміру, форми для запікання , чим більше форма , тим довше треба запікати. Перевірити можна проткнув паштет зубочисткою , якщо не буде виділятися " кров'янисті " каплі , то наш паштет готовий!
Добре охолоджуємо пару годин у холодильнику , і потім робимо бутерброди

Прикрепления: 5412229.jpg (55.2 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ

Сообщение отредактировал oresta - Понеділок, 23/08/2010, 22:43
 
оксанкаДата: Понеділок, 23/08/2010, 22:55 | Сообщение # 52
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
oresta, І паштет напевно смачниииииииииииииий......а спосіб приготування взагалі цікавий!!!!!!!

 
orestaДата: Вівторок, 31/08/2010, 14:16 | Сообщение # 53
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
яєчно - м'ясний рулет

5 яєць
250 майонезу
350 тертого сиру
Все перемішати , вилити на деко , застелене папером для випічки. Випікати 20 хвилин , при Т 200 градусів.
трохи остудити. Викласти наверх т.зв. коржа підготовлений фарш (500г фаршу , цибуля , яйце , сіль , перець). Загорнути все це справа в рулет. Загортається дуже легко. продовжувати запікати при 200град , 40 хвилин.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 31/08/2010, 14:50 | Сообщение # 54
Группа: Видалені





Ойойой яка смакота!!!!!!! Такий гарний на вигляд, апетитний.
 
РосинкаДата: Четвер, 02/09/2010, 15:16 | Сообщение # 55
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Курячий рулет з чорнсливом або курагою
Для приготування невеличкого курячого рулету з курагою або чорносливом я беру 2 курячих стегна, виймаю кістки і знімаю шкірку, щоб вийшов пласт м"яса, легенько відбиваю, солю, перчу. Потіім накладаю м"ясо одного стегна на інше (щоб був товстіший рулет, а то він виходить тоненький), посередині доріжкою викладаю курагу або чорнослив і скручую рулетом. Потім обмотую нитками, зверху змазую майонезом і загортаю в фольгу. Печеться рулетик приблизно 40 хв при температурі 175 градусів. За 10-15 хв докінця розгорнути фольгу, щоб рулет підрум"янився. Смачного!!!


Я Оля!

Сообщение отредактировал Росинка - Четвер, 02/09/2010, 15:17
 
Яринка-1Дата: Середа, 08/09/2010, 14:58 | Сообщение # 56
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ой стільки смакойликів,а рулет Орести такий гарний
 
оксанкаДата: Середа, 08/09/2010, 22:54 | Сообщение # 57
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
oresta, просто класссссс!!!

 
orestaДата: Неділя, 10/10/2010, 16:11 | Сообщение # 58
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Помідори з сиром фетою та часником

я б сказала що це просто ідея,як можна на швидко приготувати закуску.Сир можна і бринзу змішати з сметаною та кількома розчавленими зубцями часнику і викласти гіркою на помідори.Смакує до горілочки,як закуска-саме те що треба



ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 10/10/2010, 16:35 | Сообщение # 59
Группа: Видалені





Люблю такі помідорки, тільки роблю із звичайним дом. сиром і часником. Смачно!!!!!
 
оксанкаДата: Неділя, 10/10/2010, 20:32 | Сообщение # 60
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (oresta)
закуска-саме те що треба

Ото правда закуска супер!!!!!!! biggrin biggrin biggrin


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024