Фаршировані курячі стегна З розрахунку на 1 стегно потрібно:
1 яйце
2 ст. л. манки
200 г свіжих печериць
морква та цибуля - по 1 шт.
Приготування:
Обережно, не пошкодивши, зняти шкіру із стегна, м'ясо відділити від костей та перемолоти 2 рази на м'ясорубці. Спочатку порати моркву з цибулею, а потім додати порізані печериці та пасерувати до випаровування рідини. Змішати разом перемелене м'ясо, яйце, манку, та гриби з овочами, приправити перцем та сіллю та нафарширувати шкіру. Надати їй форму стегна та зубочистками або ниткою скріпити краї стегна. Поставити на 1 год. в холодильник. Пекти в духовці 45-55 хв. при температурі 170.