В гості до Ірини
 Напої,лікери,домашні вина - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Напої,лікери,домашні вина
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:05 | Сообщение # 31
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Коктель для дівушніка
1банка ананасів консервованих(кубиком)
1літра соку лимонного Сандора
0.5літри горілки.Все змішати і поставити на день в холодильник.Подавати з кубиком льоду.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:13 | Сообщение # 32
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Моя знайома ,яка вже декілька років живе і працює в Італії поділилась зі мною рецептом лікеру,який наші українці роблять в Італії,мені сподобався.
Лікер
1літра спирту
шкірка з 6 лимонів,(лимони чистити тоненько без білого гіркого)
Все залити у 3 літрову банку,хай стоїть 4-5 днів у кладовці.
Взяти 1 літру дистильованої води,700грам цукру розмішати до розчинення цукру і змішати з лимонним спиртом,перецідити,для кольору я давала барвник харчовий зеленого кольору.Получилось кольору ківі.Голову не віднімає,а ноги гарантовано,якщо не дотримуватись міри.Так що будьмо.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PocяДата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:36 | Сообщение # 33
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ксюша, дякую за рецепти лікерів. Будемо дегустувати


 
AntaliaДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:10 | Сообщение # 34
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
1літра спирту
а мені здається що після цього лікеру всьо відніме!!!! happy happy happy happy
 
PavlukДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:32 | Сообщение # 35
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ксюша, дякую за нові рецепти напоїв. Скоро НР треба горюче робити. А той лікер з лимонами я пробувала колись. Приїжджала моя хресна і привозила його. П'ється дуже легко, зато потім голова і ноги були не мої. Пам'ятаю, шо мама мене дуже сварила за те що я куштувала того лікеру, а мені тоді було шось 18 років. Отак пішла провідати хресну і заробила від мами happy happy happy

 
Зоряна9810Дата: Субота, 08/10/2011, 00:11 | Сообщение # 36
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Коктель для дівушніка

а мені цей рецепт сподобався, треба буде зробити при нагоді....Дякую за свіженький рецепт.


 
НаталонькаДата: Субота, 08/10/2011, 00:28 | Сообщение # 37
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, Будьмо! Зацікавила цікавими рецептами "горячительних" напоїв. Спробую, обовязково напишу про враження від них.
І ще питання, а якщо замість спирту додати горілки, це кардинально змінить смак напою?
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:39 | Сообщение # 38
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Pocя, На здоров"я.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:41 | Сообщение # 39
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Наталонька, Я не знаю не пробувала міняти,а спирт брала звичайний.Може і не змінить.Пробуйте ,і тоді поділитесь враженнямии

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:42 | Сообщение # 40
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, Все не віднімає,перевірено

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:43 | Сообщение # 41
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, нема за що,пробуйте на здоров"я.Мені і моїм подругам подобається.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 13:11 | Сообщение # 42
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, Там виходить близько 3 літрів напитку.Дякую за нагороду,ще не навчилась відповідати на ПП

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Субота, 08/10/2011, 14:49 | Сообщение # 43
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, І дякую за нові рецептики

 
IraДата: Субота, 08/10/2011, 15:10 | Сообщение # 44
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, спасибі за рецептики.
А "Лімончело" так називають той лікер з лимонів я пробувала класна штука biggrin biggrin


 
Зоряна9810Дата: Середа, 23/11/2011, 17:00 | Сообщение # 45
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Нарила в інтернеті рецептики. Може пригодиться комусь.
Лимонний крем (Crema di limone)
Цедра 12 лимонів
1 літр спирту (горілкою не замінювати)
2 літри незбираного молока (в тетрапакетах не підійде)
2 кг цукру
1 стручок ванілі (ванільним цукром не замінювати)
Для початку, лимони добре промиваємо, заливаємо окропом і тримаємо кілька хвилин.
З лимонів зрізаємо цедру, не зачіпаючи білу частину, укладаємо її в скляну (!!!) банку з щільною кришкою і заливаємо спиртом. Залишаємо настоюватися 4 дні, періодично струшуючи банку.
Через 4 дні молоко кип'ятимо, додаємо вміст стручка ванілі, цукор і кип'ятимо 2-3 хвилини. Повністю Остуджуємо.
Через кілька шарів марлі проціджуємо молочну суміш і лимонний спирт, цедра нам не знадобиться. Постійно помішуючи, з'єднуємо рідини і розливаємо по стерилізованим пляшках. Зберігаємо в холодильнику. Вихід - 4 літрових пляшки.
Щоб приготувати цей традиційний італійський лікер, потрібно використовувати тільки незбиране молоко, з коротким терміном придатності, а влітку краще взяти сільське.

Шоколадно-горіховий лікер
Нам знадобиться:
300-500 гр. цукру (за смаком)
400 мл. молока
150 мл. спирту
100 р. якісного гіркого шоколаду
2 сирих жовтка
250 мл. вершків (20%)
0,5 склянки смаженого арахісу
0,5 склянки смаженого мигдалю (замість мигдалю я додала кілька крапель мигдалевої есенції)

Горіхи заливаємо спиртом, щільно закриваємо і наполягаємо тиждень, періодично струшуючи банку.
Коли спирт настоїться на горіхах, підігріваємо молоко, розтоплюємо в ньому цукор і шоколад. Постійно помішувати шоколадне молоко, щоб воно виходило однорідним. Після чого вливаємо вершки.
Жовтки збиваємо з 1 ст. помилкової цукру, вони додадуть лікеру кремову консистенцію!
Постійно збиваючи вінчиком, починаємо тоненькою цівкою вливати гаряче молоко у жовтки, дуже-дуже повільно.
Повністю Остуджуємо шоколадну суміш.
Спирт з горіхами вливаємо в шоколад, добре перемішуємо і проціджуємо через дрібне сито і кілька шарів марлі. Чим краще проціджений лікер, тим якіснішим він вважається!
Розливаємо лікер по стерилізованим пляшках і зберігаємо в прохолодному місці, але не холодильнику! Інакше шоколад застигне і наливати його буде проблематично.
Лікер виходить з яскраво вираженим смаком шоколаду і тонкими горіховими нотками! Такий лікер сподобається будь-якій жінці!

Кавово-вершковий лікер
Нам знадобиться:
300 мл вершків (10%)
300 мл коньяку або коньячного спирту
1 ч.л. ванільного цукру (есенції або екстракту)
1 ст.л. меленої кави (можна розчинного)
1 склянка цукру
Вершки змішуємо з цукром + ванільним, ставимо на повільний вогонь і помішувати до повного розчинення цукру. Слідом всипаємо ложку кави, проварюємо ще 5 хвилин і вимикаємо. Відставляємо на кілька годин або на ніч.
Якщо ви використовували натуральну каву, то складіть марлю в 3 шари і 2 рази процідіть нашу кавово-вершкову суміш, а якщо розчинна, то всього один раз.
Вливаємо коньяк, добре перемішуємо, розливаємо по пляшках і ставимо в прохолодне місце.
Через тиждень можна подавати на стіл!


 
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024