В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри (Гарніри, Круп'яні страви, Круп'яні та овочеві запіканки, Ово)
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
stinaДата: П`ятниця, 28/10/2011, 20:32 | Сообщение # 91
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Пиріг зі шпинатом і сиром

Ще не готовила зі шпинатом нічого треба буде при нагоді спробувати.


Мене звати Людмила!
 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:22 | Сообщение # 92
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
У моєї сім"ї є також улюблена страва Голубці з сюрпризом,я думала я вже писала цей рецепт,але проглянула все і не знайшла,може десь тицьнула не в тему,я таке можу.І так Голубці.
капусту запарити як звичайно,розібрати листки,зрізати прожилки.
Готуємо основу для нашої начинки,потерти картоплю як на деруни,посолити,дати перць,яйця2 шт,чуть сметани,і пожарити деруни,але маленького розміру.
Тепер робимо начинку до наших голубців:фарш мясний змішати з цибулько дрібно різаною,сіллю,перцем і яйцем(фаршу беремо в залежності від кі-сті капустних листків.Тепер ліпимо наші голубці:
на листок даємо один дерун і трохи фаршу і завертаємо як зазвичай голубці і складаємо у каструлю підготовлену і вистелену листям.Коли всі голубці поліпили,заливаємо водою і ставимо варити.Десь за пів години до кінця варки я засипаю тушену моркву з цибулькою і заливаю сметаною розведеною молоком або водою.Сіль приправу до смаку.Смачного.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:41
 
IraДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:31 | Сообщение # 93
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Голубціз сюрпризом,

Нє про такі голубці я ще не чула sad Щось цікавеньке biggrin biggrin дякую!!!


 
канаркаДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:07 | Сообщение # 94
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Голубці з сюрпризом


Цікаві у Вас рецепти. Дякую що ділитеся з нами.
 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:09 | Сообщение # 95
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Мені не жалко,хай всі смакують смачну їжу,я як обіцяла ділюсь рецептами потроху,щоб не набриднути.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:24 | Сообщение # 96
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
щоб не набриднути.

та що це за дурниці, цікавими рецептами ніколи ніхто не набридає...


 
Зоряна9810Дата: Субота, 10/12/2011, 23:51 | Сообщение # 97
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Каша гречана запечена з грибами.
Продукти:
200 грам гречки
50 грам масла
200 грам грибів ( печериці свіжі)
цибулина
350 мл сметани
1 яйце
30 грам твердого сиоу
жир для змащування форми.
Приготування:
Гречку зварити з маслом . ( думаю всі знають як варити гречку)
Гриби почистити порізати, додати порізану цибулю, трошки масла, трошки солі, води, перець чорний, і тушкувати до готовності.
Половину готової каші викласти у змащену жиром форму, на кашу шар грибів. І тоді накрити кашею що залишилася. Залити збитою підсоленою сметаною з яйцем. Зверху посипати твердим сиром і запекти в духовці.


 
оксанкаДата: Неділя, 11/12/2011, 00:02 | Сообщение # 98
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Каша гречана запечена з грибами.

Дякую, smile все що з гречкою то моє, я її собі окремо готую!!!!!!!!!! wink happy


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 11/12/2011, 00:25 | Сообщение # 99
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (оксанка)
все що з гречкою то моє, я її собі окремо готую!!!!!!!!!

Оксанко зготуй, тобі сподобається....


 
КсюшаДата: Неділя, 11/12/2011, 01:11 | Сообщение # 100
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, Я теж люблю гречку,треба буде спробувати.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Неділя, 11/12/2011, 15:50 | Сообщение # 101
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже апетитний вигляд має така гречка(хоч я не великий її шанувальник ) але таку спробую biggrin biggrin

 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 19:33 | Сообщение # 102
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Гарбузяні чіпси:
Порізати гарбуз на скибочки,середні,не дуже грубі, і не дуже тонкі:

Присипати сіллю і перцем і дати постояти з 10 хв.
Потім в клар з яєць,борошна, менеральної води,куркуми і давленого часничку їх гарно окунути:

І смажити на розігрітій олії до золотистого кольору з обох боків

А потім то поїдати з сметанкою,або без:

Точнісінько так само можна ці скибки запекти але вже без кляру просто виклавши на деко збризнути маслом і посипати приправками...
Просто до "не можу", а смачно дуже....


Я ОЛЯ!
 
irusykДата: Середа, 25/01/2012, 19:36 | Сообщение # 103
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Каша гречана запечена з грибами.

класна ідейка!!!! треба буде обовязково спробувати))) дякую!!!


 
Зоряна9810Дата: Середа, 25/01/2012, 19:50 | Сообщение # 104
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Гарбузяні чіпси:

то якраз рецепт до теми про ДІЄТУ ...
biggrin biggrin
Quote (irusyk)
дякую!!!

смачного!!!


 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 22:20 | Сообщение # 105
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
то якраз рецепт до теми про ДІЄТУ ...

не зовсім,бо кляр не назвеш дієтичним.
Завтра буду запікати гарбуз з лимоном,шо з того вийде розкажу вже завтра cool


Я ОЛЯ!
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри (Гарніри, Круп'яні страви, Круп'яні та овочеві запіканки, Ово)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024