В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ЛесяДата: Субота, 28/05/2011, 19:22 | Сообщение # 151
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, LILEJA, Дякую за ваші похвали.
ir71, А тобі за підказки, виправлення,поради.
Quote (ir71)
а губи -це те що переш за все кидається в очі

Замовниця як забирала,то казала ,що у феї велика,щира посмішка.
angry Я через нього спала лише 3 години,і всеодно мені він не сподобався.Але що поробиш,на помилках вчаться.
Але люди говорять що Розумні вчаться на чужих помилках,а дурні на своїх.От я відношуся до другої категорії


 
ir71Дата: Субота, 28/05/2011, 20:14 | Сообщение # 152
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
бо крику шо мама має торт а йому не дає,

Таню,як я тебе розумію!Але ми вже цей період переросли.Тепер нам фігурки давай,ті що я на торт клієнтам готую.То мушу щось малому зліпити,щоб відстав happy happy happy happy happy


 
ЛесяДата: Субота, 28/05/2011, 20:28 | Сообщение # 153
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Іруся.А звідки така думка що деталі з мастики можуть зберігатися недовго???На Украсівських прикрасах термін зберігання здається 1 рік.
А чому наші прикраси не можуть теж чекати на свого клієнта???Навіщо таку красу викидати.Може їх і їсти ніхто не буде а залишать собі на память.


 
ir71Дата: Субота, 28/05/2011, 22:08 | Сообщение # 154
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
На Украсівських прикрасах термін зберігання здається 1 рік.

Лесю,там не мастика а цукрова маса,тобто все украсівське з айсінгу або желатинової мастики.Це їсти не можливо бо воно тверде,лише для прикраси.А нашу мастику хочуть їсти і коли ці фігурки,що стоять довго хтось вкусить то будуть плюватися,бо засохша мастика НЕСМАЧНА!!!


 
masikДата: Неділя, 29/05/2011, 12:53 | Сообщение # 155
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ось чим я займалась на вихідних, якесь чудо вийшлоЦе перший тортик на замовлення для дівчинки на 3 рочки.
 
PocяДата: Неділя, 29/05/2011, 13:13 | Сообщение # 156
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ну,дівчатка, поки мене не було( їздила до мами на День народження) ви натворили тут краси!!!
Леся, лялічка красуня, в гарних кольорах і дуже ніжно виглядає! biggrin
Pavluk, торт-бутилка класна, гарно зроблено. Таке враження що бутилка справді на атласі лежить! applause
Quote (ir71)
І тепер ці заготовки підуть у смітник

Як таку красу можна викинути у смітник я взагалі не уявляю! good

Вам всім хіба що аплодувати за вашу роботу applause applause applause Я вирішила також побавитися з мастикою мамі на торт, то мало сама не лягла на нього поки обтягнула мастикою з горем по полам. Видно в мене руки не звідти. Дуже важка це робота!!! sad



А це розріз:

Прикрепления: 5499037.jpg (36.2 Kb) · 5239850.jpg (51.2 Kb)


 
PocяДата: Неділя, 29/05/2011, 13:14 | Сообщение # 157
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (masik)
якесь чудо вийшло


Яке ж то чудо!!! Яка краса!!!
applause applause applause


 
LILEJAДата: Неділя, 29/05/2011, 13:19 | Сообщение # 158
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
masik, тортик дуже гарний, думаю, замовникам сподобався. biggrin
Pocя, гарний ніжний торт і смачнющий розріз! good


 
ir71Дата: Неділя, 29/05/2011, 14:07 | Сообщение # 159
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
masik, зовсім не чудо а пречудовий тортик.Дуже прикольне оформлення і сонечко саме тут вписалося і симпатично дивиться.Правда я б внизу добавила травички,але це суто моє бачення.Все ОК!!!!
Quote (Pocя)
Я вирішила також побавитися з мастикою мамі на торт

Щось важко уявити що це бавлення!Гарно,акуратно зі смаком прикрашений торт.Листя і рози-просто все так оригінально дивиться.А від розрізу можна лише облизуватися.Що ж там таке смачне в середині????


 
ЛесяДата: Неділя, 29/05/2011, 14:14 | Сообщение # 160
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, Дуже,дуже,дуже класне твоє чудо. Pocя,
Quote (Pocя)
Я вирішила також побавитися з мастикою

Дуже добре ,як для забавки.А розріз який апетитний!!!Молодець!!! applause applause applause


 
НаталонькаДата: Неділя, 29/05/2011, 14:20 | Сообщение # 161
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
masik, чудове сонечко на ромашці зробила - справжнє диво, "а не якесь чудо" .
Pocя, за таку першу роботу теж треба аплодувати, чудова акуратна робота, і такий смачний розріз.
 
ЛесяДата: Неділя, 29/05/2011, 15:42 | Сообщение # 162
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дівчата!!!Як зробити золотистий колір???

 
masikДата: Неділя, 29/05/2011, 15:44 | Сообщение # 163
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата всім дякую за приємні слова. flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower
 
masikДата: Неділя, 29/05/2011, 15:45 | Сообщение # 164
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pocя, тортик чудовий. smile surprised smile surprised smile surprised
 
masikДата: Неділя, 29/05/2011, 16:04 | Сообщение # 165
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (ir71)
я б внизу добавила травички

я так і планувала, але замовники хотіли щоб щост було із шоколаду то я взяла малої набір для творчості і залила туди шоколад.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024