Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
ir71 | Дата: Неділя, 13/11/2011, 17:49 | Сообщение # 2551 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лесю,я змінила силку бо йдуть прямі переходи і сайт закривається.Краще хай просто собі копірують і заходять самі.
|
|
| |
ромашка | Дата: Неділя, 13/11/2011, 17:55 | Сообщение # 2552 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| мамця, Poetka, Pavluk, Леся, Дякую ВАМ!!!!! Quote (мамця) Який діаметр коржів? Я пекла в форми 24, 20, 16 Quote (Pavluk) Світлано то туда 40 троянд пішло??? 39 ))) ,
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 13/11/2011, 19:54 | Сообщение # 2553 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| ромашка, весільний торт-просто чарівний!!!
Сообщение отредактировал Pocя - Неділя, 13/11/2011, 19:55 |
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 13/11/2011, 20:14 | Сообщение # 2554 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, Дякую за пораду,треба буде спробувати,я ніяк не можу визначитись з тою мастікою,у мене квіти єдиний раз ліпились то з тої мастіки ,що з морозільної камери,остальні всі рази,я ніби закручую,а воно все то падає,то липне,вроді стоїть сухе поставила на торт вечером і винесла на балкон,на ранок воно все мяке,просто не можу зорієнтуватись,що й до чого,але надіюсь що з вашою допомогою я все ж таки приборкаю або себе або мастіку. ромашка, твої торти завжди шик,ну а від квітів твоїх я взагалі в шоці,,у мене навіть на 1%не похожі,напевно або 2 ліві,або 2 праві у мене руки на рахунок тих квіток. masik, Класнючий торт,ну і звичайно маки це суперська робота,я поки що з квітами не дружу.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 13/11/2011, 20:32 | Сообщение # 2555 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ромашка, то я думаю що не дорахувала ;) Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ксюша не переживай, навчишся я впевнена!!! Он яку красу твориш з овочів, прийде час і мастику робитимеш з закритими очима.
Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 13/11/2011, 20:35 |
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 13/11/2011, 22:48 | Сообщение # 2556 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) Лесю,я змінила силку бо йдуть прямі переходи і сайт закривається.Краще хай просто собі копірують і заходять самі. Каюсь ,більше так не буду. Дівчата мене осінило!!!Можливе це комусь пригодиться. Для тих хто робить шокомастику і вона рветься.ЇЇ не потрібно місити так як мармишкову.Перший раз я робила її за рецептом але не зауважила скільки має йти пудри.І в результаті на пів порціїї в мене пішло більше ніж в порції цілій. Сьогодні робила ще раз і дала пудри рівно стільки вкільки писало,і вимішувала ложкою до однорідної маси.Щось схоже на сметану не дуже густу і не дуже рідку.Вилила цю масу в кульок і в холодильник.Через деякий час витягла і трошки помнула руками,пудре не сипала а підсипала трошки крохмалу.І о чудо.вона у мене не рвалася,я навіть скрутила бант,але чи він буде стояти і чи не розпливеться,я не знаю,буду бачити згодом. Ось так я вчуся на своїх помилка.
|
|
| |
ромашка | Дата: Неділя, 13/11/2011, 23:19 | Сообщение # 2557 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Pocя, Ксюша, дякую! Торт Зозулька
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/11/2011, 23:27 | Сообщение # 2558 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Торт Зозулька Дуже ніжненька!!!!!!!!!!!!!Клас!!!!!! І взагалі Твої тортики супер!!!
|
|
| | |
masik | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 10:02 | Сообщение # 2560 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| ромашка, твої тортики як завжди класнезні. мене б не вистачило стільки троянд наліпити.МОЛОДЕЦЬ!!!!!
|
|
| |
Таньчик | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 11:08 | Сообщение # 2561 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| цукеро4ка,машинка супер завжди як робиш перший раз то купа недоліків є але стільки праці і сил вкладео що то все дрібниці. Як кажуть праця і труд все перетруть і будуть і твої машинки бездоганні а на перший раз просто КЛАС!!!!!!!! masik, торт БОМБа я завжди захоплююся всільними тортами бо то ж така відповідальність і стільки вкладо тої праці ого-го.Скажи як ти крутиш ті класючі троядочки? ромашка, ти молодчинка зозулька ніби зараз полетить.Як на мене чудова і яскрава окраса дитячого свята
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ромашка | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 11:42 | Сообщение # 2562 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| оксанка, Ira, masik, Таньчик, дякую дiвчатонька!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 11:58 | Сообщение # 2563 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ромашка, твої торти зачаровують! Як ти це все встигаєш? І коли відпочиваєш???
s
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 12:23 | Сообщение # 2564 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| ромашка, "Зозулька"-бездоганна!!!!!
Сообщение отредактировал Pocя - Понеділок, 14/11/2011, 12:24 |
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 12:29 | Сообщение # 2565 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| ромашка, "зозулька "красунечка, така ніжна і весела!
Оксана Я.
|
|
| |
|