В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 171 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 171 з 197«12169170171172173196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ir71Дата: Неділя, 13/11/2011, 17:49 | Сообщение # 2551
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Лесю,я змінила силку бо йдуть прямі переходи і сайт закривається.Краще хай просто собі копірують і заходять самі.

 
ромашкаДата: Неділя, 13/11/2011, 17:55 | Сообщение # 2552
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
мамця, Poetka, Pavluk, Леся, Дякую ВАМ!!!!!
Quote (мамця)
Який діаметр коржів?

Я пекла в форми 24, 20, 16
Quote (Pavluk)
Світлано то туда 40 троянд пішло???

39 ))) ,
 
PocяДата: Неділя, 13/11/2011, 19:54 | Сообщение # 2553
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка, весільний торт-просто чарівний!!!

Прикрепления: 3520500.gif(14Kb)




Сообщение отредактировал Pocя - Неділя, 13/11/2011, 19:55
 
КсюшаДата: Неділя, 13/11/2011, 20:14 | Сообщение # 2554
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Дякую за пораду,треба буде спробувати,я ніяк не можу визначитись з тою мастікою,у мене квіти єдиний раз ліпились то з тої мастіки ,що з морозільної камери,остальні всі рази,я ніби закручую,а воно все то падає,то липне,вроді стоїть сухе поставила на торт вечером і винесла на балкон,на ранок воно все мяке,просто не можу зорієнтуватись,що й до чого,але надіюсь що з вашою допомогою я все ж таки приборкаю або себе або мастіку.
ромашка, твої торти завжди шик,ну а від квітів твоїх я взагалі в шоці,,у мене навіть на 1%не похожі,напевно або 2 ліві,або 2 праві у мене руки на рахунок тих квіток.
masik, Класнючий торт,ну і звичайно маки це суперська робота,я поки що з квітами не дружу.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Неділя, 13/11/2011, 20:32 | Сообщение # 2555
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ромашка, то я думаю що не дорахувала wink ;) wink Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ксюша не переживай, навчишся я впевнена!!! Он яку красу твориш з овочів, прийде час і мастику робитимеш з закритими очима. smile smile smile




Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 13/11/2011, 20:35
 
ЛесяДата: Неділя, 13/11/2011, 22:48 | Сообщение # 2556
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Лесю,я змінила силку бо йдуть прямі переходи і сайт закривається.Краще хай просто собі копірують і заходять самі.

pray pray pray Каюсь ,більше так не буду.
Дівчата мене осінило!!!Можливе це комусь пригодиться.
Для тих хто робить шокомастику і вона рветься.ЇЇ не потрібно місити так як мармишкову.Перший раз я робила її за рецептом але не зауважила скільки має йти пудри.І в результаті на пів порціїї в мене пішло більше ніж в порції цілій.
Сьогодні робила ще раз і дала пудри рівно стільки вкільки писало,і вимішувала ложкою до однорідної маси.Щось схоже на сметану не дуже густу і не дуже рідку.Вилила цю масу в кульок і в холодильник.Через деякий час витягла і трошки помнула руками,пудре не сипала а підсипала трошки крохмалу.І о чудо.вона у мене не рвалася,я навіть скрутила бант,але чи він буде стояти і чи не розпливеться,я не знаю,буду бачити згодом.
Ось так я вчуся на своїх помилка.


 
ромашкаДата: Неділя, 13/11/2011, 23:19 | Сообщение # 2557
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pocя, Ксюша, дякую!
Торт Зозулька
 
оксанкаДата: Неділя, 13/11/2011, 23:27 | Сообщение # 2558
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Торт Зозулька

Дуже ніжненька!!!!!!!!!!!!!Клас!!!!!! І взагалі Твої тортики супер!!! applause applause


 
IraДата: Неділя, 13/11/2011, 23:34 | Сообщение # 2559
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
masik, торт просто БОМБА surprised surprised surprised surprised Сууууууууупер!!!!!!!!!
цукеро4ка, як на першу машинка просто супер!!!!
Леся, як завжди все бездоганно biggrin biggrin dry А Маша і ведмідь surprised surprised surprised wacko wacko surprised
Poetka, яскравий тортик dry святковий і зразу настрій піднімає biggrin smile smile smile
ромашка, ну surprised surprised тут бракує слів машинка суууууупер!!!!!!!!! Весільний слів нема surprised стільки квітів surprised Сонечко таке класнюче smile smile
мамця, ляля просто шикарна surprised biggrin dry !!!!!!
ксенія, дуже правдоподібний твій бетмен клааассс!!!!


 
masikДата: Понеділок, 14/11/2011, 10:02 | Сообщение # 2560
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
ромашка, твої тортики як завжди класнезні.
Quote (ромашка)
39 ))) ,

мене б не вистачило стільки троянд наліпити.МОЛОДЕЦЬ!!!!!
 
ТаньчикДата: Понеділок, 14/11/2011, 11:08 | Сообщение # 2561
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
цукеро4ка,машинка супер завжди як робиш перший раз то купа недоліків є але стільки праці і сил вкладео що то все дрібниці. Як кажуть праця і труд все перетруть і будуть і твої машинки бездоганні а на перший раз просто КЛАС!!!!!!!!
masik, торт БОМБа я завжди захоплююся всільними тортами бо то ж така відповідальність і стільки вкладо тої праці ого-го.Скажи як ти крутиш ті класючі троядочки?
ромашка, ти молодчинка зозулька ніби зараз полетить.Як на мене чудова і яскрава окраса дитячого свята


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ромашкаДата: Понеділок, 14/11/2011, 11:42 | Сообщение # 2562
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
оксанка, Ira, masik, Таньчик, дякую дiвчатонька!!! heart heart heart
 
УлянкаДата: Понеділок, 14/11/2011, 11:58 | Сообщение # 2563
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ромашка, твої торти зачаровують! Як ти це все встигаєш? І коли відпочиваєш???

s
 
PocяДата: Понеділок, 14/11/2011, 12:23 | Сообщение # 2564
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка, "Зозулька"-бездоганна!!!!!

Прикрепления: 1495900.gif(19Kb)




Сообщение отредактировал Pocя - Понеділок, 14/11/2011, 12:24
 
мамцяДата: Понеділок, 14/11/2011, 12:29 | Сообщение # 2565
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
ромашка, "зозулька "красунечка, така ніжна і весела!

Оксана Я.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 171 з 197«12169170171172173196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016