Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:43 | Сообщение # 2732
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Прошу всіх звернути увагу на нову тему у нас на форумі.І всі питання про мастику,прикрашання і поради та рекомендації нести СЮДИ А цій темі ми лише показуємо торти і задаємо питання по цих тортах
Дата: Неділя, 20/11/2011, 23:52 | Сообщение # 2733
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Всього три дні не була з вами, а здається що вічність........ Ну й шедеврів ви понавиставляли, і теми нові повідкривали, одним словом - трудівниці, молодці дівчата
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 11:35 | Сообщение # 2734
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
чогось бракує.
як на мене, то все там в нормі!Дуже гарна одиничка! маруся-я, ну ти й бомбезних тортів понавиставляла!Коли ти їх встигла наробити?Клас!!! Леся, твої торти як завжди ніжні і чарівні!!! masik, твій, - ПРОСТО КРАСОТІЩА! ромашка, весільний дуже дуже красивий!Модний та гламурний! ромашка, твоя лялечка просто чарівна! Хочу придертись, та нема до чого masik, торт красивий певно кумі дуже сподобався!!!А як ти робила цифри? Оксана Я.
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 11:45 | Сообщение # 2735
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
На неділю вирішила зробити торт, але хочу навчитись прикрашати кремом...Ось що з того вийшло А в середині торт "Симфонія" від нашої Іринки.Торт справді божевільно смачний! ^_^ Оксана Я.
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 12:46 | Сообщение # 2737
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, гарно починаєш!!!! а тільки вчишся, а що то буде тоді за красота як навчишся.. я казала буду пекти симфонію, але не пекла, зато використала рецепт крему для бісквіту...крем просто божественний!!!
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 13:06 | Сообщение # 2738
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Два дні заходила гостем, а тут очі розбігаються від такої краси. Всі молодці, всі дуже гарно попрацювали. А от Маша і медвідь якісь особливі. Такі прикольні!!! Я також з тортом. В брата вчора ДН, а нині іменини. Моя фантазія шось дрімала, тому ідею підкинула братова. І ось що з того за два дні получилось. І в розрізі В середині торт по-моєму Ромовий та шоколадний коржі, консервовані персики+суфле з вершків та персикового йогурту. Вийшов не нуткий, легкий торт.
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 14:14 | Сообщение # 2742
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, ага, перейшла Брат пиво любить навіть ДУЖЕ!!! Зоряна9810, дійсно вийшло дуже смачно. А ром маю дякуючи маминій сестрі. Вона мені передала з Італії спеціально для солодких десертів. Скажу по секрету, аромат і смак класний, але то напевно на любителя. А ті ароматизатори, що їх продають, зовсім не той запах
Дата: Понеділок, 21/11/2011, 15:50 | Сообщение # 2745
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчтака,які ж ви молодці, я просто в захваті від вас трудівниць.....А мені ніхто нічого не замовляє, і я печу тількт щось простеньке для своєї сім"ї.....Трохи сумно без роботи Мамця тортик божевільно-смачний.. Таню, я вже писала...КЛАСССС!!!!!!!!!!!!!! Я ОЛЯ!