Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
мамця | Дата: Неділя, 14/08/2011, 15:17 | Сообщение # 781 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Таня, торти суперові!!!А вітання просто клас, такі щирі слова!
Оксана Я.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 14/08/2011, 15:24 | Сообщение # 782 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Леся, мамця дякую дівчата. Це ви мене надихаєте на творчість, і хочеться вдосконалюватися з кожним разом!!! Це для вас
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 14/08/2011, 17:02 | Сообщение # 783 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,РЕСПЕКТ!!!!!Гарно почала робити торти.З кожним разом все краще і краще.
|
|
| | |
маруся-я | Дата: Неділя, 14/08/2011, 23:38 | Сообщение # 785 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Дякую дівчата хза відгуки! Pavluk- Маквінчик чудовий! Книга класна дуже! А "Вітаемо" чим написане? Чим машинку фарбували? P.S. Я вибачаюсь що стільки запитань задаю
Quote було б ще краще якщо б ти попередньо підсушила пелюстки квіточки - пелюстки робила із мастики шоколадної, було дуже жарко... Я могла б зробити їх тоньшими і припідняти як в торті "троянда", але св"яткування мало бути на природі. От я і подумала що краще буде їх зафіксувати на торті, щоб не поопадали.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 01:03 | Сообщение # 786 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ir71, оксанка, маруся-я, дякую!!!!!!!!! маруся-я, то нічо, я nt; задаю і задавала багато питань коли не знаю що і до чого. Ми тут щоб допомагати одна одній Привітання на книзі написано харчовим фломастером і поправила гелевим барвником із золотим кандуріном. А слово "Вітаємо" написане гелевим фломастером. То в мене такий тюбик, а всередині декоргель червоного кольору, і підфарбовувати вже не треба. Такі подібні є в Лілі на форумі Хлібопічка. А машинка то окрема історія. В мене чомусь не получається мастика насиченого червоного кольору, а цього разу вийшла взагалі рожева. То я зверху її пофарбувала червоним харчовим гелевим барвником(теж є на Хлібопічці в Лілі, втробник Росія). А питання задавай, бо так ми вчимося і взнаємо щось нового для себе
|
|
| |
Свєталія | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 01:59 | Сообщение # 787 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Усім доброї ночі !! Це мої перші тортики на замовлення !! Надіюсь фото буде правильних розмірів !! Дракоша 3 кг..Шифоновий апельсиновий бисквіт, консервована вишня, крем масляно -заварний з кавою, пробувала прикрашати білково-заварним кремом..
|
|
| |
Свєталія | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 02:05 | Сообщение # 788 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Ще один.
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 10:12 | Сообщение # 789 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Свєталія, оригінальні тортики!!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 10:35 | Сообщение # 790 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| як в нас на форумі гарно..які в нас чудові господиньки!!!!! УСІ МОЛОДЦІ!!!!!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 10:45 | Сообщение # 791 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Таню що машина, що книга захоплюючі! Молодець! Свєталія! Гарні торти робиш! Молодчина! А фрукти ти чим покриваєш щоб не темніли?
|
|
| |
Свєталія | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 11:28 | Сообщение # 792 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Оленка14, яблука скроплюю трішки соком лимону, а потім покриваю кісточкою усі фрукти желем..
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 13:16 | Сообщение # 793 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Pavluk, все більше в тебе нових прикольних тортиків. Свєталія, які гарні тортики. Такий милий дракончик і квіти просто супер!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 13:55 | Сообщение # 794 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Свєталія, а чому в темі "ділимось рецептами" немає рецептів ще твоїх кремів, якими ти користуєшся при оформленні тортів?
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 15/08/2011, 14:46 | Сообщение # 795 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Свєталія, Торт чудесні.Ти молодець.Quote (Зоряна9810) а чому в темі "ділимось рецептами" немає рецептів ще твоїх кремів, якими ти користуєшся при оформленні тортів? Так,так.І де рецептик Quote (Свєталія) Шифоновий апельсиновий бисквіт,
|
|
| |
|