В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 53 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
мамцяДата: Неділя, 14/08/2011, 15:17 | Сообщение # 781
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Таня, торти суперові!!!А вітання просто клас, такі щирі слова!

Оксана Я.
 
PavlukДата: Неділя, 14/08/2011, 15:24 | Сообщение # 782
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, мамця дякую дівчата. Це ви мене надихаєте на творчість, і хочеться вдосконалюватися з кожним разом!!!
Це для вас


 
ir71Дата: Неділя, 14/08/2011, 17:02 | Сообщение # 783
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,РЕСПЕКТ!!!!!Гарно почала робити торти.З кожним разом все краще і краще.

 
оксанкаДата: Неділя, 14/08/2011, 23:18 | Сообщение # 784
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тортики прекрасні!!!!!!!!!!!!!!!! wink happy happy happy happy applause applause applause

 
маруся-яДата: Неділя, 14/08/2011, 23:38 | Сообщение # 785
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Дякую дівчата хза відгуки!
Pavluk- Маквінчик чудовий! applause Книга класна дуже! applause flower А "Вітаемо" чим написане? Чим машинку фарбували?
P.S. Я вибачаюсь що стільки запитань задаю flower wink

Quote
було б ще краще якщо б ти попередньо підсушила пелюстки квіточки
- пелюстки робила із мастики шоколадної, було дуже жарко... Я могла б зробити їх тоньшими і припідняти як в торті "троянда", але св"яткування мало бути на природі. От я і подумала що краще буде їх зафіксувати на торті, щоб не поопадали.
 
PavlukДата: Понеділок, 15/08/2011, 01:03 | Сообщение # 786
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, оксанка, маруся-я, дякую!!!!!!!!!
маруся-я, то нічо, я nt; задаю і задавала багато питань коли не знаю що і до чого. Ми тут щоб допомагати одна одній biggrin Привітання на книзі написано харчовим фломастером і поправила гелевим барвником із золотим кандуріном. А слово "Вітаємо" написане гелевим фломастером. То в мене такий тюбик, а всередині декоргель червоного кольору, і підфарбовувати вже не треба. Такі подібні є в Лілі на форумі Хлібопічка.
А машинка то окрема історія. В мене чомусь не получається мастика насиченого червоного кольору, а цього разу вийшла взагалі рожева. То я зверху її пофарбувала червоним харчовим гелевим барвником(теж є на Хлібопічці в Лілі, втробник Росія).
А питання задавай, бо так ми вчимося і взнаємо щось нового для себе wink


 
СвєталіяДата: Понеділок, 15/08/2011, 01:59 | Сообщение # 787
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Усім доброї ночі !! Це мої перші тортики на замовлення !! Надіюсь фото буде правильних розмірів !! Дракоша 3 кг..Шифоновий апельсиновий бисквіт, консервована вишня, крем масляно -заварний з кавою, пробувала прикрашати білково-заварним кремом..

 
СвєталіяДата: Понеділок, 15/08/2011, 02:05 | Сообщение # 788
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Ще один.
Прикрепления: 1945821.jpg (45.8 Kb)
 
УлянкаДата: Понеділок, 15/08/2011, 10:12 | Сообщение # 789
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Свєталія, оригінальні тортики!!!



s
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 15/08/2011, 10:35 | Сообщение # 790
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
як в нас на форумі гарно..які в нас чудові господиньки!!!!! УСІ МОЛОДЦІ!!!!!

 
Оленка14Дата: Понеділок, 15/08/2011, 10:45 | Сообщение # 791
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Таню що машина, що книга захоплюючі! Молодець! applause applause applause
Свєталія! Гарні торти робиш! Молодчина! А фрукти ти чим покриваєш щоб не темніли? wacko applause good
 
СвєталіяДата: Понеділок, 15/08/2011, 11:28 | Сообщение # 792
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Оленка14, яблука скроплюю трішки соком лимону, а потім покриваю кісточкою усі фрукти желем..
 
LILEJAДата: Понеділок, 15/08/2011, 13:16 | Сообщение # 793
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, все більше в тебе нових прикольних тортиків. applause
Свєталія, які гарні тортики. Такий милий дракончик і квіти просто супер! flower


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 15/08/2011, 13:55 | Сообщение # 794
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Свєталія, а чому в темі "ділимось рецептами" немає рецептів ще твоїх кремів, якими ти користуєшся при оформленні тортів? smile smile

 
ЛесяДата: Понеділок, 15/08/2011, 14:46 | Сообщение # 795
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Свєталія, Торт чудесні.Ти молодець.
Quote (Зоряна9810)
а чому в темі "ділимось рецептами" немає рецептів ще твоїх кремів, якими ти користуєшся при оформленні тортів?

Так,так.І де рецептик
Quote (Свєталія)
Шифоновий апельсиновий бисквіт,


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024