В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 71 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
НаталонькаДата: Понеділок, 05/09/2011, 10:33 | Сообщение # 1051
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ira, майстрийня на всі руки.Книжка т валіза від оригіналів не відрізниш. А весільні торти заслуговують найвищої оцінки.
 
ЛесяДата: Понеділок, 05/09/2011, 12:38 | Сообщение # 1052
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Іра!!! Ну ти і даєш!!! І пляцків напекла,і тортів оформила.Всі торти на 100 балів,а весільні то мови нема.Ти що не спиш по ночах? Скільки тобі часу треба було на оці всі шедеври разом з пляцками???

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/09/2011, 13:25 | Сообщение # 1053
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ira, а розкажи як кріпила три яруси, за допомогою чого?

 
оксанкаДата: Понеділок, 05/09/2011, 14:01 | Сообщение # 1054
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ira, Таааааааааааааак торти супер!!!!! wacko wacko

 
IraДата: Понеділок, 05/09/2011, 14:45 | Сообщение # 1055
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Pocя, ir71, Маряна, Зоряна9810, LILEJA, Дівчатка велике дякую за ваші похвали biggrin biggrin без них не булоб натхнення sad sad . А так своєю підтримкою ви надихаєте і окрилюєте smile smile smile Дякую за те що ви є!!!!!
Quote (LILEJA)
На першому писала айсингом, чи чим? Трояндочки мастичні?

Так Лілю я писала айсінгом (пробую себе в цьому), а трояндочки мастичні.


 
IraДата: Понеділок, 05/09/2011, 14:47 | Сообщение # 1056
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Наталонька, Леся, оксанка, Дякую мої любі biggrin biggrin biggrin biggrin Що б я без вашої підтримки робила...

 
IraДата: Понеділок, 05/09/2011, 14:52 | Сообщение # 1057
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Леся)
Скільки тобі часу треба було на оці всі шедеври разом з пляцками???

Та цілий тиждень крутилася. Добре що мала трохи з пляцками допомогла, а так недосипала і то останній тотрт робила на ходу просила клієнтів щоб затримались на годинку.

Quote (Зоряна9810)
як кріпила три яруси, за допомогою чого?

В нижній я вставляю палочки для того щоб він не сів, а між собою кріпила і кремом , ацей раз білковим кремом.(рецепт в темці)


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/09/2011, 15:05 | Сообщение # 1058
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ira)
нижній я вставляю палочки для того щоб він не сів, а

ну власне я теж вставляла трубочки коктейльні, а що третій ярус нічим не кріпила?, бо мене більше він цікавив!


 
IraДата: Понеділок, 05/09/2011, 15:12 | Сообщение # 1059
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а що третій ярус нічим не кріпила?,

Ти маєш наувазі чи вставляла трубочки і у другий ярус? То ні я просто легенько змастила кремом і поставила третій(він найлегший) і тору не страшний(це ятак думаю, хоча роблю саме так завжди).
Буду рада коли відповіла на твоє запитання ,Зорянко.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/09/2011, 15:16 | Сообщение # 1060
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ira, дуже дякую за швидкі відповіді..бо 2-х поверхові пекла, то знаю що це таке, а треба буде братися за 3-х поверховий, то всмоктую всю інфу про роботу з таким чудом

 
ромашкаДата: Понеділок, 05/09/2011, 15:20 | Сообщение # 1061
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дякую всім за похвалюшки! flower :flower: flower
Ira, заглянула на хвилинку wacko ,а тут така красотище, тортики такі гарненькі applause :applause: applause
Ну ви й трудівниця, здоров"я Вам, щоб і надалі радували "наше око" такими шедеврами!!!


Сообщение отредактировал ромашка - Понеділок, 05/09/2011, 15:21
 
маруся-яДата: Понеділок, 05/09/2011, 22:57 | Сообщение # 1062
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Добрий вечір! Я як завжди у великому ШОЦІ!!!!!!!!!!!! У всіх дуже гарнюні-пригарнюні тортики applause applause applause applause
І я теж не з пустими руками до вас flower Ось робила тортики ведмедика на рік плиміннику і троянду для сестри.

як робити троянду виклала в МК
Прикрепления: 6439416.jpeg (83.4 Kb) · 9855709.jpeg (47.0 Kb)
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 05/09/2011, 22:59 | Сообщение # 1063
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
маруся-я, класні торти, я їх ще на однокласниках оцінила!!! applause applause applause

 
маруся-яДата: Понеділок, 05/09/2011, 23:05 | Сообщение # 1064
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Зоряна9810 Дякую, та я бачила, то сюди зайти ніяк не знаходила часу bash Я коли маю лишню хвилину, то завжди передивляюсь форум, але не завжди вона е cry flower

Сообщение отредактировал маруся-я - Понеділок, 05/09/2011, 23:06
 
LILEJAДата: Вівторок, 06/09/2011, 00:12 | Сообщение # 1065
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
маруся-я, гарнющий ведмедик, гарна ідея. Ну і троянда прекрасна! applause applause

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024