В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 75 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:11 | Сообщение # 1111
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ira, маруся-я, Нелю,Таню,Світлано,Оленко,Оксанко,Лілю,Оксанко,Марянко дуже,дуже дякую за вашу підтримку.
Quote (Маряна)
А руки і ноги він заховав, бо змерз - на вулиці похолодало - от і грієтьс

biggrin good


 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:30 | Сообщение # 1112
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
намічається новий шедевр

Quote (Зоряна9810)
що він буде дуже задоволений

Ой щось мені страшно братися до роботи, щоб не опозоритися happy happy happy happy


 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:34 | Сообщение # 1113
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Сьогодні я знову з маками і ще з одним Гупкою Бобом , але його покажу пізніше,як заберуть


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:37 | Сообщение # 1114
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
я знову з маками
які ж ті твої маки живі!! ти чим їх покриваєш щоб блистіли, кандуріном чи горілкою?


 
PocяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:42 | Сообщение # 1115
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Леся)
Сьогодні я знову з маками


Який чарівний і акуратний тортик!!! Квіти безподобні!!!! Браво!!!
applause applause applause applause applause


 
PocяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:48 | Сообщение # 1116
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
І я зі своїм тортиком для доньки племінниці. Ну якість так собі але далі родини він не піде biggrin biggrin biggrin Виставляю як ідейку. Дуже вже не смійтеся але так акуратно як ви всі я не вмію робити. Що є то є sad



А це розріз:

Прикрепления: 7765330.jpg (69.6 Kb) · 3413462.jpg (121.1 Kb) · 6947218.jpg (84.7 Kb)


 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:49 | Сообщение # 1117
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зорянко!Нелю!!!Дякую вам мої любі за щирі відгуки.
Quote (Зоряна9810)
ти чим їх покриваєш щоб блистіли, кандуріном чи горілкою?

Робила по різному,і найбільше мені сподобалося розфарбовувати ось чим.Беру наші сухі краски(такі в маленьких пакетиках,є Украса,і є Квітень),сиплю трошки краски на палітру і добавляю трішечки горілки,мішаю щоб крупиночки розтворилися,і підфарбовую.А коли маки висохнуть то трошки покриваю кондуріном і то звичайним сріблом,якби я мала червоний то напевно ще краще було.Та маки навіть і без кондуріна блищаться .


 
маруся-яДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:50 | Сообщение # 1118
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Леся, - Супер!!!! applause applause applause applause Мені дуже подобаються торти з квітковими композиціями......... Але сама не можу себе зорганізувати наліпити квіточок, а так хочеться.........
 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:52 | Сообщение # 1119
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Ну якість так собі але далі родини він не піде

Нічого собі тортик .Навіть такого не кажіть.Який колір,які звірятка!!!Мені він дуже симпотний.І все так рівно!!!Нелю!!! А розріз!!!!!!!!!!!!!!!!А рецепт!!!!!!!!!!!!!! applause applause applause


 
маруся-яДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:52 | Сообщение # 1120
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Quote
маленьких пакетиках
- красите? а вони потім не відбиваються, якщо квітку хтось захоче зїсти?
 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:53 | Сообщение # 1121
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (маруся-я)
- красите? а вони потім не відбиваються, якщо квітку хтось захоче зїсти?

В якому розумінні відбиваються???


 
маруся-яДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:55 | Сообщение # 1122
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Pocя, - справді дуже симпатичний торт! А розріз який.....М-м-м-м... Ням-ням... happy happy happy applause applause applause
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:56 | Сообщение # 1123
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pocя, Неля, це просто казковий тортик. Думаю іменниниця до кінця не буде розуміти , але її батиьки і гості точно будуть в захваті, бо далеко не кожен любить пекти а особливо оформляти торти.




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 09/09/2011, 14:57
 
маруся-яДата: П`ятниця, 09/09/2011, 14:58 | Сообщение # 1124
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Леся, -та я ось побувала підкрашувати торт жарптицю, все добре підсохло, але коли я витягла його з холодильника , щоб везти в гості, так вся фарба почала зтікати.......... І до пальців вимазувалась.... Можливо я щось не добре робила? cry cry cry
 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 15:01 | Сообщение # 1125
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
маруся-я, Може забагато фарби.Я фарбую так щоб кісточка була трохи сухою.

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024