В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 33 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
PoetkaДата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:01 | Сообщение # 481
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а ви всі лише хвалите,то

Ми просто кажемо правду,особисто я в шоці від твоїх робіт, а останні смурфи мене вбили наповал....
Я теж хочу чути критику,бо це дійсно є потрібним,особливо для таких,як я ,що тільки вчаться...
П.С. Але я похвалу теж неабияк потребую..стимулює.. cool
П.С. Останній мій тортик то так гості хвалили,що я аж червоніла, а то все завдякі Ірусі...її Симфонія то дійсно супер торт. smile


Я ОЛЯ!
 
ромашкаДата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:15 | Сообщение # 482
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Зоряна9810, непоганий,як на перший раз, вийшов комп"ютер!!!
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:16 | Сообщение # 483
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Я не хочу щоб ти ображалася на критику

та що ти таке кажеш?????? wacko wacko wacko як я можу ображатися, та без критики нічого не буде!!!!!!!!!!!!!!!!


 
irusykДата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:18 | Сообщение # 484
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Зоряна9810, мені теж до вподоби твій комп))) одне я знаю точно - я б за такий торт не взялась!!!!!(((( доречі, а з чого верхня частина(кришка)зроблена і як вона в тебе стоїть????

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:20 | Сообщение # 485
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (irusyk)
доречі, а з чого верхня частина(кришка)зроблена і як вона в тебе стоїть????

Іруся в МК я виклала як я її робила..


 
ромашкаДата: П`ятниця, 23/12/2011, 14:24 | Сообщение # 486
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Ниндзя Черепашки
 
masikДата: П`ятниця, 23/12/2011, 15:18 | Сообщение # 487
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Зоряна9810, ноутбук як справжній.МОЛОДЕЦЬ!!!!! smile smile smile
ромашка, які класні черепашки. applause applause applause
 
PavlukДата: П`ятниця, 23/12/2011, 16:18 | Сообщение # 488
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Зоряна9810, ноутбук дуже гарно вийшов, ну про нпис вже всы все сказали. Але стояча рывна кришка - то шось. Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ромашка, твоъ черепашки як шойно з мультика прийшли!!! Супер!!! Дитячий - як на мене, бездоганний!!!
masik яка корзина, якы шикарны маки wacko flower flower flower


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 23/12/2011, 16:28 | Сообщение # 489
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810, Молодець, що взялася за такий непростий торт. І справилася ти з роботою над ним на відмінно. (цікаво скільки тривав процес прикрашання) Можливо є ще деякі недоліки, але загальне враження про торт - грандіозна робота. Зоряна так тримати.
ромашка, гарні черепашки і торт такої незвичної форми.


Сообщение отредактировал Наталонька - П`ятниця, 23/12/2011, 18:23
 
оксанкаДата: П`ятниця, 23/12/2011, 17:35 | Сообщение # 490
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ромашка, Чергова компашка...клас!!!!!!!! wink

 
ЛесяДата: П`ятниця, 23/12/2011, 19:22 | Сообщение # 491
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зорянко!!!Що тобі сказати??? Дуже важку ти взяла роботу,робити ноут.Вийшло(це моя думка) дуже непогано.Све стоїть,нічого не паде.Екран є,клавіатура теж.Все що потрібно для ноута.
Світланко!!! Ти як і завжди нависоті.Ніндзя супер.

І ще я сьогодні з корзинкою(а може і ні,бо немає вона ручки).Робила за один день,тому так і вийшло.Судити вам.




Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 23/12/2011, 20:46
 
НаталонькаДата: П`ятниця, 23/12/2011, 20:56 | Сообщение # 492
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, та це справжня корзина, така колоритна яксрава, трояд багато, кольори приємні. Добре попрацювала, і не скажеш, що експрес робота.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 23/12/2011, 21:30 | Сообщение # 493
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, Гарна корзинка, і троянди гарні, свіжі яскраві. і як ти умудрилася стільки наліпити за один день???

 
ТаньчикДата: П`ятниця, 23/12/2011, 21:56 | Сообщение # 494
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
ромашка, черпашки бездоганні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko
Леся, ти профі applause applause applause applause applause applause applause


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
МарянаДата: Субота, 24/12/2011, 00:02 | Сообщение # 495
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Дівчатонька! Як давно я не писала!!! Тепер стараюсь якомога менше сидіти за комп"тером, тому улюблений форум не відвідувала так давно:) Аж самій не віриться, що вже зовсім друга темка і торти тут чим раз тим гарніші!!! Навіть не знаю як Вас всіх хвалити!!! Вашій працьовитості не має меж. happy
ir71, читаб, що ти хочеш почути критику від нас, але думаю від нас її не дочекаєшся - бо твої роботи це ШЕДЕВРИ!!!!!! Ними можна милуватись, а не критикувати!!!!!!


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024