В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 41 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
оксанкаДата: Субота, 31/12/2011, 00:15 | Сообщение # 601
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
І я сьогодні з тортиком wink , спекла для знайомої ...її син іде на дн до похресника


Прикрепления: 9388786.jpg (37.0 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 31/12/2011, 00:19
 
ТаньчикДата: Субота, 31/12/2011, 00:50 | Сообщение # 602
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
мамця, тортик новорічий такий добрий і сніговички такі позитивні!!!!!!!!!!!!!
оксанка торт гарний але як на мене (і на тебе) пінеточки трішки псюють вигляд.... але я думаю то несмертельно іна майбутне без таких помилочок tongue tongue tongue tongue


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно

Сообщение отредактировал Таньчик - Субота, 31/12/2011, 00:52
 
мамцяДата: Субота, 31/12/2011, 00:55 | Сообщение # 603
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Оксоночко, гарна робота!!!А як стрічку кріпила до торта?Мені дуже так подобається з стрічками, але щось не можу" доглупати" як то причіпити...

Оксана Я.
 
Зоряна9810Дата: Субота, 31/12/2011, 01:11 | Сообщение # 604
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
що не треба,то я собі залишила торт без прикрас.

і в нас торт без прикрас....
собі спекла "Чорний ліс" а мамі коржі від "Симфрнії" а крем вершковий з вишнями. А зверху кремом пообмазувала і вишні поставила.
оксанка,
Quote (оксанка)
звичайно з кольором пінеточок

ну за то Оксанко ні вкого таких більше немає!!!!!!!!!!
Гарний тортик. Молодець!!


 
оксанкаДата: Субота, 31/12/2011, 01:11 | Сообщение # 605
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (мамця)
А як стрічку кріпила до торта

не знаю чи це правильно.... biggrin але легенько мастику пензликом змистила водою ..і стрічка прикріпилася tongue
якщо на так то дівчата мене поправлять...дочекайся відповіді професіоналів biggrin :D biggrin :D biggrin
Quote (мамця)
гарна робота

дякую xmas

Quote (Таньчик)
пінеточки трішки псюють вигляд

та я теж так подумала...але було вже пізно
Quote (Зоряна9810)
ну за то Оксанко ні вкого таких більше немає

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin тому дивіться і таких не робіть biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin




Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 31/12/2011, 01:16
 
PoetkaДата: Субота, 31/12/2011, 01:24 | Сообщение # 606
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (мамця)
і в нас торт без прикрас.... собі спекла "Чорний ліс" а мамі коржі від "Симфрнії" а крем вершковий з вишнями. А зверху кремом пообмазувала і вишні поставила

А казала нічого пекти не будеш,хитрюга biggrin .Я доречі теж спекла для себе без прикрас,тортик шоколад на кипятку вершково-сирний крем і вишні в кисілю понакладала і все...
Оксанка, я ще тортик в однокласниках побачила, мені сподобався,а пінетки то ми знаємо,що недоробка манюнька, а гості я певна будуть в шоці, і це ще легко сказано,торт файний,і ніжний, а який всередині????


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Субота, 31/12/2011, 01:27
 
Зоряна9810Дата: Субота, 31/12/2011, 01:26 | Сообщение # 607
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
казала нічого пекти не будеш,хитрюга

ага...тільки от закінчила....
хотіла хатку під снігом, але лінь трубочки крутити було, то вирішила такі прості спекти, та щей мама пристала спечи щось мені тай спечи, то вже пекла їй тай собі вирішила за компанію...


 
оксанкаДата: Субота, 31/12/2011, 02:05 | Сообщение # 608
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
а який всередині????

тут рецепт від Іри ще раз їй дякую...тільки я спекла три коржі (з маком, какао і чистий, а крем сметанковий додала вишні і курагу)
Quote (Poetka)
а гості я певна будуть в шоці,

то дасться чути tongue smile smile smile smile


 
ir71Дата: Субота, 31/12/2011, 10:20 | Сообщение # 609
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
оксанка, одиничка на 5 з -,мінус за пінетки.
Форма одиничка просто ВАУ!Рівненько,все в міру,бантик вписався.До речі я вже писала і не раз але повторюся що стрічка кріпиться з допомогою двохсторонього скочу.Він в основному добре тримається на стрічці,а з торта легко сам відривається.
Водичкою не добре кріпити бо поки мокре то тримається а коли висохне то стрічка може відійти від торта.І ще треба врахувати що мастика не любить води!

Оксанка,у тебе получається і думаю ти можеш сміло братися за мастичні торти і не боятися.


 
КсюшаДата: Субота, 31/12/2011, 10:23 | Сообщение # 610
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я бачу всі собі напекли тортиків до Нового року,та й собі рішила не відставати,але зайці і сніговики,то перший раз,так що не судіть строго,та й мій заєць заївся морквою.
Прикрепления: 7250582.jpg (74.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Субота, 31/12/2011, 11:26 | Сообщение # 611
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанко!!!Все прекрасно а те що не дуже вже ти знаєш.Але у всіх у нас були і я думаю що ще будуть помилки і ми разом з нашими порадами будемо їх виправляти на наступних тортах.
Ксюша, Святковий настрій гарантований з твоїм тортиком.
Quote (Poetka)
.Я доречі теж спекла для себе без прикрас,тортик шоколад на кипятку вершково-сирний крем і вишні

І у мене теж такий лишень без кисілю.Четвертини вже немає,а свята ще не було. biggrin lol


 
masikДата: Субота, 31/12/2011, 11:59 | Сообщение # 612
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
оксанка, тортик дуже ніжний і як дівчата вже казали то все краще і краще в тебе виходить.
Ксюша, ну що тут казати спрвжня зимова казка, аж настрій піднімається.
А я нічого не пекла , а зробила тірамісу, але мала просить і його прикрасити.
 
оксанкаДата: Субота, 31/12/2011, 12:23 | Сообщение # 613
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, masik,
Дякую Вам за підтримку!!!!!!!!!!!!!
Ксюша,
Тортик класний!!!! Можеш і надалі ліпити, вийшло не погано!!!!!!!!!!!!!!! biggrin
Quote (ir71)
Чому ти їх так розхристала?Чому не зашнурувала?

Я взагалі не могли придати їм випуклої форми...щось не догнала що би то всередину засунути happy , і тому так вийшло tongue
Quote (ir71)
І ще треба врахувати що мастика не любить води!

я то так ніби знала... але думаю а вдруг все буде добре...і вроді все добре...до ранку ще трималася biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Quote (ir71)
сміло братися за мастичні торти і не боятися.

Я Вас люблю, дякую Вам за підтримку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


То все я роблю в своє задоволення, а на серйозніше нема часу!!!


 
НаталонькаДата: Субота, 31/12/2011, 13:26 | Сообщение # 614
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
оксанка, такий гарний теплий і основне з любовю зроблений торт для похресника. Є маленькі помарки, яких на наступний раз треба уникнути, але є досвід і задоволення від роботи.
Ксюша, справжня зима, з таким тортом святковий новорічний настрій гарантований цілій компанії.


Сообщение отредактировал Наталонька - Субота, 31/12/2011, 17:30
 
цукеро4каДата: Субота, 31/12/2011, 16:11 | Сообщение # 615
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Дівчата Ваші торти клас.
Я теж сьогодні з тортиком.
Це моя друга робота. cool


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024