В гості до Ірини
 Шоколад - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Шоколад (Шоколадні прикраси.)
Шоколад
КсюшаДата: П`ятниця, 21/10/2011, 00:23 | Сообщение # 16
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Про ті листочки читала майстер клас ,потрібно взяти листя з вишні,промити і просушити,тоді поскладати на тверду поверхню і наносити шоколад на ті листки,коли застине листя зняти,не памятаю,де читала напевно на дивилась відео на Ютубі,вот одна ссилкаhttp://www.good-cook.ru/tort/tort_057.shtml,а ще тут куча приколівhttp://www.youtube.com/watch?v=LyXQMUZFn70&feature=related

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 30/10/2011, 08:30 | Сообщение # 17
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Несу сюди Оліні силки..



ОСЬ ТУТ багато про шоколад


 
AntaliaДата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 18
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Шоколадні листочки
Листочки треба брати без заломів. Добре їх вимити і ДУЖЕ
добре просушити, щоб в шоколад не потрапила
волога.Разтопіть шоколад на водяній бані.Тут теж є
кілька правил: розтоплювати потрібно БЕЗ кипіння води; як
тільки половина шоколаду розтане, знімайте з вогню і
вимішуйте вже на столі до його повного
розтоплення. Дивіться, щоб не потрапила вода, інакше шоколад
звернеться.НЕ перегрійте шоколад, інакше потім він буде
танути у Вас в руках.Пензликом нанести шоколад на звороті листочка (тоді
будуть відмінно видні прожилки!) досить товстим шаром, щоб
не зламалися, коли будемо знімати. Дати листочкам добре
застигнути в холодильнику і акуратно зняти, починаючи від черешка.



Прикрепления: 6857425.jpg (42.7 Kb) · 8736154.jpg (37.3 Kb) · 5676472.jpg (32.6 Kb) · 8380686.jpg (41.5 Kb)
 
AntaliaДата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 19
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Шоколадні спіральки
Нам потрібна щільна плівка, гребінка або звичайний гребінь. Вилити на плівку розтоплений на водяній бані шоколад і рівномірно розмастити. Краще це зробити 2 рази. В одну сторону, потім зверху в іншу. Розмащувати не дуже тонко, бо потім шоколад поламається. Нехай шоколад на плівці трохи охолоне і проводим по ньому гребінкою рівні полоси. Спочатку зробити пробу з однієї сторони, якщо не розпливається то продовжуємо. Якщо розпливається, то розрівняти шоколад і ще трохи почекати. Зігнути плівку і притиснути пальцями зєднання. Як тільки шоколад схопиться, покласти в холодильник. Знімаємо з плівки.




Прикрепления: 1755831.jpg (75.4 Kb) · 7135054.jpg (78.4 Kb) · 7065167.jpg (87.1 Kb) · 8367324.jpg (66.5 Kb) · 6435203.jpg (80.5 Kb)
 
PocяДата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 20
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Анічка, Ти умнічка!!! Дякую за класні ідеї!!!

Прикрепления: 2873989.jpg (23.7 Kb)


 
НаталонькаДата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 21
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Antalia, які чудові поради та ідеї для господинь. Аня велике дякую.
 
ЛесяДата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 22
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Аня!!!Ти наша находка!!!Дякую за класні ідеї

 
оксанкаДата: Неділя, 20/11/2011, 22:34 | Сообщение # 23
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Шоколадні спіральки

Анютка, дякую за інформацію!!!!!Клас! wink smile smile smile smile


 
IraДата: Вівторок, 02/04/2013, 12:23 | Сообщение # 24
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ось пару ідей для шоколаду


Прикрепления: 1514623.jpg (83.4 Kb) · 4807901.jpg (34.1 Kb)


 
ir71Дата: Середа, 02/04/2014, 19:39 | Сообщение # 25
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
оформлення торта шоколадом








Прикрепления: 6849825.jpg (54.2 Kb) · 6208047.jpg (29.4 Kb) · 4338056.jpg (18.4 Kb) · 7877392.jpg (27.1 Kb) · 0959009.jpg (26.8 Kb) · 0985639.jpg (26.5 Kb) · 4655752.jpg (29.4 Kb) · 8752416.jpg (28.9 Kb) · 0371739.jpg (31.7 Kb)


 
billy_92Дата: Четвер, 26/09/2019, 01:09 | Сообщение # 26
billy_92
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
обожаю просто, как без него жить?)
 
vikakalina025Дата: Неділя, 08/12/2019, 17:42 | Сообщение # 27
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Це неймовірно як гарно!
 
kgermaineДата: Четвер, 05/11/2020, 22:57 | Сообщение # 28
kgermaine
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
очень красиво
 
innkostenko1991Дата: П`ятниця, 13/11/2020, 12:45 | Сообщение # 29
innkostenko1991
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 11
Статус: Offline
Черный шоколад готовиться очень легко из какао, а вот молочный никогда не пробовала готовить сама, обычно растапливаю готовую плитку.
 
cashbrookДата: Неділя, 13/12/2020, 20:21 | Сообщение # 30
cashbrook
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
ну и что дальше?
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Шоколад (Шоколадні прикраси.)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024