В гості до Ірини
 Фірмовий рецепт - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Любите готувати?Що нині приготували? » Фірмовий рецепт
Фірмовий рецепт
Яринка-1Дата: Понеділок, 14/06/2010, 15:19 | Сообщение # 16
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Перекладаю млинці майонезом з часником

Я ще даю в начинку моркву по корейські .Дуже смачно
 
comkoДата: Вівторок, 15/06/2010, 12:09 | Сообщение # 17
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Quote (anilah)
Перекладаю млинці майонезом з часником

ще можна посмажити цибулю з морквою і заправити майонезом


Мене звати Наталя!
 
IraДата: П`ятниця, 20/09/2013, 19:09 | Сообщение # 18
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Вирішила переглянути всі темки.....
Чомусь так стається що ми всі дописуємо в одних і тих самих а їх так багато zdivuvannja

У мене фірмовий рецепт це фаршировані перці (
Отже беремо гарні перчини 1кг. бажано одного розміру 
миємо чистимо від насіння і відварюємо в окропі 5хв.
Дальше беремо моркву натираємо на велику терку і тушкуємо на олії.(десь0,5кг)
Цибульку  0,5кг. чистимо ріжемо кубиками і тушкуємо разом з морквою на олійці. Коли овочі змякнуть додаю суміш прованських трав( або які любите )солю перчу до смаку додаю томатну пасту(я даю багато бо так смачнішше) і тушкую до готовності.
Потім беремо наші перчики і наповнюємо начинкою на кожен перчик я ще викладаю по чайній ложці томату заливаю соусом і тушкую десь 15-20хв.
СОУС:
Вода200гр, пару ложок олії,трохи томату сіль спеції до смаку.
Прибажанні в начинкуможна додати трохи фаршу чи рису. Але в мене має бути саме овочева начинка.


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 20/09/2013, 22:44 | Сообщение # 19
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Ira)
У мене фірмовий рецепт це фаршировані перці (
ооо дякую за рецепт, а то я вже пару раз хотіла тебе запитати за нього...бо памятаю той чудесний смак


 
Надюшка3565Дата: Вівторок, 01/10/2013, 19:37 | Сообщение # 20
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline

Ось таким тортом я частувала гостей в чоловіка на день народженні
Прикрепления: 3068312.jpg (34.7 Kb)
 
Надюшка3565Дата: Вівторок, 01/10/2013, 19:39 | Сообщение # 21
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline

Такий вигляд мав мій торт.
Прикрепления: 8166297.jpg (69.2 Kb)
 
ir71Дата: Вівторок, 01/10/2013, 20:16 | Сообщение # 22
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Надюшка3565, апетитний шматочок!!!А троянди то взагалі відпад! zdivuvannja Для мене кремові торти то іноземна мова sorom

 
оксанкаДата: Середа, 02/10/2013, 09:40 | Сообщение # 23
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Надюшка3565)
Ось таким тортом я частувала гостей в чоловіка на день народженні

дуже апетитне  фото!!! розріз  класний!  da-38 а  який  корж  всередині?
 
А  в  мене  фірмовий рецепт торт  печінковий.  Але  тепер я  його  роблю  виключно з курячої  печінки, смакота.  Коржі  дуже  м’якенькі.


 
Надюшка3565Дата: Середа, 02/10/2013, 14:45 | Сообщение # 24
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
киселевий з червоним киселем в мене з зеленим ,червоним і жовтим але зелений і жовтий чомусь не дав кольору може хтось знає якийсь секрет?
 
IraДата: Понеділок, 22/12/2014, 21:31 | Сообщение # 25
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
І знову ми забули про цю темку,ану дівчата ділимось своїми смаколиками!!!!

 
КсюшаДата: Понеділок, 22/12/2014, 23:05 | Сообщение # 26
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ira, ще б не памятати тої смакоти,а ще як згадаю класного "офіціанта",то знову хочеться того перцю. smile

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Понеділок, 22/12/2014, 23:59 | Сообщение # 27
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
а ще як згадаю класного "офіціанта",то знову хочеться того перцю
дасть Бог дочекаємось літа обовязково повторимо!




Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 23/12/2014, 00:00
 
shorpajannaДата: Середа, 05/09/2018, 13:43 | Сообщение # 28
shorpajanna
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Дуже люблю торт з млинців, з майонезом, морквою і печінкою
 
fateevanadezda25Дата: Четвер, 28/05/2020, 13:23 | Сообщение # 29
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Мій улюблений Наполеон!
 
riegel99Дата: Четвер, 05/11/2020, 00:58 | Сообщение # 30
riegel99
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
спасибо большое!
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Любите готувати?Що нині приготували? » Фірмовий рецепт
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024