А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/12/2013, 17:20 | Сообщение # 4726 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата Talochka ( ) А я все з журавлиною "бавлюсь" і я б так побавилась...смачно як...ніби під снігом.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 17/12/2013, 22:32 | Сообщение # 4727 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, гарні забавки,такий апетитний. А у мене сьогодні борщик підбиваний і чебуреки по рецепту Зорянки
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 17/12/2013, 22:46 | Сообщение # 4728 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, ой класно так "бавишся" ..... вийшла така смакота!!!! А у мене був борщик і піцца від Ксюші до борщика...а ще блінчики з сиром,а палюшки відклала на завтра бо щось бажання пропало.
КСЮША а чебуреки супер!!!!! Так пахнуть аж в Дрогобич :podmigivaniya-118:
Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 17/12/2013, 22:48 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 19/12/2013, 18:29 | Сообщение # 4729 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А у мене сьогодні вареники з картоплею і капустою і пельмені,а ще кусок рулетика на десерт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 19/12/2013, 20:25 | Сообщение # 4730 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ми мали тушені шампіньйони,каша пшенична,оладки з печінки.Ну і ще влаштували собі свято,спали поки спалося а потім замовили суші і для татка піцу.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 19/12/2013, 23:25 | Сообщение # 4731 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| в нас на вечерю була картопля з мясними рулетиками, зупка і салат з капусти...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 22/12/2013, 01:32 | Сообщение # 4732 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У мене сьогодні бульйончик на перше ,а на друге курячі грудки фаршировані,салат з пекінки і картопелька.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Mariyka | Дата: Неділя, 22/12/2013, 14:06 | Сообщение # 4733 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Ксюша, аЦитата Ксюша ( ) курячі грудки фаршировані фарширувала якою начинкою?
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
Сообщение отредактировал Mariyka - Неділя, 22/12/2013, 14:09 |
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 22/12/2013, 16:42 | Сообщение # 4734 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Mariyka, майонез ,тертий сир ,кріп ,пластинки шампіньйончиків сирих і по малесенькому кусочку чорносливу для запаху
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Пушинка | Дата: Неділя, 22/12/2013, 21:09 | Сообщение # 4735 |
нова людина
Группа: Заблоковані
Сообщений: 6
Статус: Offline
| А в мене сьогодні були гості. То холодильник ледво закрила ) Зробила закуски холодні , фасолю з грибами і ребрами, кілька салатів, рибка червона запечена, печінковий тортик, і до кави торт бісквіт з безе.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 22/12/2013, 21:49 | Сообщение # 4736 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пушинка,гості це дуже добре,але ми зовсім не знаємо хто ви ?Може нам трохи про себе напишете? тиць
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 23/12/2013, 13:12 | Сообщение # 4737 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Привіт,я вже наварила їсти.Зупка з фрикадельками,рис з овочами.тіфтельки .салат дністер
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 24/12/2013, 16:15 | Сообщение # 4738 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Привіт ,запрошую на обід. У мене сьогодні супчик пюре з білих грибів ,плавленого сирка і щавлю,варений ребрах з додаванням овочів.Смакота неймовірна
а на друге рагу,але так як я наперлась супчику рагу вже не сфоткала ,бо мені не лізе
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Саша | Дата: Понеділок, 30/12/2013, 16:23 | Сообщение # 4739 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Обожнюю всіляку випічку , приготування усіляких тортів , кексів , печива і т.д. приносить мені величезне задоволення!Ось один чудовий смачний тортик , який виходить завжди дуже повітряним , ніжним , просто тане в роті і з'їдається миттєво! Додано (30/12/2013, 16:22) --------------------------------------------- Тортик медовий "Повітряний " .
тісто: Яйця - 3шт . Цукор - 1стакан Мед - 2 ст.л. Сода ( негашене ) - 1 ч.л. Борошно - 2 склянки
крем: Сметана - 600-700 г. Цукор - 1 / 2 склянки Горішки , чорнослив , фініки та ін сухофрукти - за смаком.
Ставимо воду на водяну баню (щоб було швидше я беру гарячу воду з-під крана) . Тим часом збиваємо яйця з цукром міксером , додаємо мед і ставимо на водяну баню , постійно помішувати . Як тільки массса стане гарячою , додаємо 1 ч.л. соди , маса повинна побіліти і збільшитися в об'ємі. Знімаємо з вогню , додаємо борошно і гарненько перемішуємо. Тісто має бути постійно теплим , тому щоб воно не охололо , ставимо його назад на водяну баню , не забуваємо помішувати періодично. Далі приступаємо до випічки коржів. Форма у мене 26см . Коржів виходить 5 штук. На лист пергаменту , за розміром форми (Не змащуємо маслом) викладаємо приблизно 2 повні столові ложки тіста і розмазує рівномірно від центру до країв. Кожен корж випікати при 200 градусах 3-7 хвилин ( дивіться по готовності та підняттю тесту, оскільки духовки у всіх різні ) . Для крему сметану збиваємо з цукром , додаємо горішки , сухофрукти і змащуємо коржі . Я люблю соковиті торти , тому коржі ще просочують трохи цукровим або медовим сиропом. Залишаємо наш тортик просочитися на пару годин! Приємного Вам апетиту! Додано (30/12/2013, 16:23) --------------------------------------------- Мені не відкрита тема з тортами і я викладаю тут свій рецепт.
Я - Марійка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 30/12/2013, 16:36 | Сообщение # 4740 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Саша, дякую за рецептик.Дійсно цікаво і заслуговує уваги.Я знаю що тема з рецептами відкривається поступово,чим більше ти тут спілкуєшся на форумі, тим більше заробляєш повідомлень.Всім активним, господиня сайту відкриває всі теми.Так що думаю ще трошки терпіння і все у тебе почне відкриватись
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|