А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Саша | Дата: Понеділок, 30/12/2013, 23:26 | Сообщение # 4741 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Дякую, Ксюша. Я маю для вас ще один рецепт і також медовий. Справа в тому що мій брат має свою пасіку то меду нам не бракує. А ще бачу що тут на форумі дівчата мають мультиварки і я також її маю. Того і пропоную вам рецепт медового бісквіту в мультиварці. Медовий бісквіт. нам потрібно : 6ст \ л меду; 5 яєць; 1 ст. цукру, пачка розпушувачу; 2-2,5 ст.муки,. приготування: мед з розпушувачем розігріти до коричневого кольору, яйця збити з цукром (спочатку білки з цукром, потім жовтки додати), в яйця влити мед.Добавіть борошна, замісити тісто міксером. (можна додати родзинки, спиртові вишні). Випікати в чаші з мультиварки, в режимі випічка, 60 хв ...
Я - Марійка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 04/01/2014, 22:57 | Сообщение # 4742 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Саша, дякую за рецепт,вже взяла собі до записника
Зараз за підготовками до свят всі сіли на дієту,у мене сьогодні борщик з щавлю і тушена картопелька і салат з порейки.А завтра не знаю що придумати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 09/01/2014, 10:19 | Сообщение # 4743 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Молодці а тепер варно взяли всі пляцки перенесли або ще раз додали у тему, де ми святкуємо і готуємося до Різдва.СЮДИ
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Субота, 11/01/2014, 17:19 | Сообщение # 4744 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Трошки спекла для домашніх солодкого до чаю-кави. Рогалички за рецептом бабуні . І пляцочок з польського сайту і моя улюблена "Яблучна ніжність"
|
|
| |
Машуня | Дата: Субота, 11/01/2014, 22:08 | Сообщение # 4745 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Дівчата, на ювілей своєї мами я випробувала новий пляцок. Вийшов дуже смачний.
Пляцок "Різдво" Тісто нарулетики: 120 гр. масла, 1 яйце, 1,5 ч.л. порошку для випічки,
300 борошна, 50 мл сметани Замішуємо і ставимо в морозилку на 15 хв. Ділимо на 6-7 рівних частин, кладемо начинку (1 ст. запареного і втертого вмаку +1 яйце + 3 ст. л. цукру або замість маку — густе варення), закручуєморулетики, викладаємо в форму на пергамент і печемо при 180 гр. 25-30 хв. Коржібісквітні: 6 яєць 6 ст. л. цукру 6 ст. л. муки 1 ч. л. розпушувачу Пекти приблизно 25 хв. при 180 градусів. Розрізати горизонтально навпіл. Просочити сиропом (150 гр. води + 1 ст. л. цукру + 1 ст. л. коньяку). Крем: 0,5 л молока 200 гр. цукру 4 ст. л. крохмалю Все заварити, охолодити і збити з 250 гр. масла, додати кілька крапель ванільної есенсії. Складати: корж – крем - шар чорносливу (попередньо запареного) – крем – рулетики –крем - кусочки вишень ( в мене заморожені) – корж - залити шоколадом.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 11/01/2014, 23:59 | Сообщение # 4746 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Машуня, виглядає дуже апетитно,дякую за рецепти
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 12/01/2014, 00:33 | Сообщение # 4747 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Машуня, muroslava07, класні у вас пляцки, а головне розрізи супер,тай смачно напевно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Машуня | Дата: Неділя, 12/01/2014, 17:17 | Сообщение # 4748 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Торт "Загадка" 1 тісто: Збити 6 яєць з 250 гр цукру (окремо білки з 1/2 цукру і жовтки з 1/2 цукру). Муку (4-5 ст. л.) вимішати з 2 ст.л. какао і 0,5пачки розпушувача. Муку обережно вимішати зі збитими яйцями. Тісто вилити в форму пекти 25-30 хв. при 180°.Спечений корж ділимо на дві частини. Мохна просочити сиропом. 2 тісто: 170 гр. муки 100 гр. маргарину (я ще дала 1 ст. л. смальцю) 2 жовтки + 100 гр. цукру 0,5 п. розпушувача. Вимішуємо тісто і викладаємо на лист. Зверху на тісто викладаємо 0,5 кг чорносливу (замоченого та порізаного соломкою) і заливаємо збитими 2 білками з 100 гр. цукру. По білках посипаємо 1 ст. підсуш. та порізаних грецьких горіхів. Випікаємо 10 хв.при 180 гр, а далі зменшуємо температуру до 150, щоб підсушилися білки. Крем: 500 гр.масла збити з баночкою вареної згущонки додати 0,5 ст. міцної кави. Це крем в оригіналі, але я робила заварний на крохмалю (такий як у пляцку "Різдво"). Зібрати торт: темний корж, корж з горішками знову темний корж. Дівчата, дійсно смачний пляцок. Спробуйте...
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 12/01/2014, 17:25 | Сообщение # 4749 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Машуня, щиро вдячні за рецепти.Попршу вас у тему знайомство ось тут трошки про себе розповісти.
|
|
| |
Саша | Дата: Понеділок, 20/01/2014, 17:56 | Сообщение # 4750 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| В нас в хаті сьогодні пахне білими грибами. Я зварила суп з квасолі і білих грибів.
Я - Марійка.
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 21/01/2014, 00:20 | Сообщение # 4751 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Дівчата пригощайтесь сирником (я їх дуже люблю )
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 21/01/2014, 00:21 | Сообщение # 4752 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| а на закуску - сирним рулетом і ковбаскою (робила сама )
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 21/01/2014, 00:48 | Сообщение # 4753 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Машуня, дякую за частування.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Четвер, 23/01/2014, 14:35 | Сообщение # 4754 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Привіт. Вчора готувала мойву. Здається, що рибка не смачна? Помиляєтесь. Значить робимо так: почистити, помити. Солимо, посипаємо травами для риби( в мене від "премії", там ТІЛЬКИ трави), панеруємо в сухарях. На деко змащене олією, викладаємо шар різаної цибулі, зверху спинками до низу мойву, зверху ще цибуля (я її посолила і вимішала з олією). В розігріту духовку до 180 гр. на 40-50 хв.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 23/01/2014, 22:49 | Сообщение # 4755 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, а я люблю мойву,просто не часто вона є в продажі,я ще так не робила але спрбую,я з мойви робила лиш золоту рибку ,у нас десь є рецептик,.Дякую за рецепт .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |