А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Середа, 04/02/2015, 18:04 | Сообщение # 5161 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| Цитата але воду з невідомих причин відрубали: ліза, Тоже інколи добре, для відпочинку і відновлення сил...і спілкування звичайно
|
|
| |
rukodelka | Дата: Середа, 04/02/2015, 20:39 | Сообщение # 5162 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Дівчата,привітик!я тут новенька тому хочу теж поділитися смачним рецептиком на кожен день.Можливо хтось з вас таке теж готує але можливо комусь і пригодиться. У мене вдома всі дуже полюбляють "СІЧЕННИКИ" Знадобится:1шт.подвійного курячого філе(грудинка)-змолоти на мясорубці або комбайном; 1 п.майонезу 4шт.яйця 1 цибулина-порізати кубиками і притушити до прозорості 3-4 ст.лож.муки(або манки) Дрібно порізаний зелений кріпець(обов'язково)-без нього страва нематиме такого смаку. сіль,перець Все гарненько перемішуємо і смажимо на сковорідці,на олії з обох боків,так само як деруни. СІЧЕННИКИ дуже ситні і виходить їх чимало.Можна подавати з картоплею п'юре,гречкою....з чим любите.Якщо чесно,то я поки смажу то діти тільки бігають і тягнуть по одному. Цибулю я незавжди даю.Як немає часу то швидко все замішую,і не бавлюся з тою цибулею.Але кріпець має бути. ПРОБУЙТЕ І СМАЧНОГО ВАМ!
|
|
| |
юся | Дата: Середа, 04/02/2015, 20:48 | Сообщение # 5163 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| rukodelka, дякую за цікавий рецепт............обов"язково спробую))
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
rukodelka | Дата: Четвер, 05/02/2015, 00:46 | Сообщение # 5164 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| юся, будь-ласка!Спробуєш-не пошкодуєш
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 05/02/2015, 09:14 | Сообщение # 5165 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата rukodelka ( ) а всі дуже полюбляють "СІЧЕННИКИ" в нас теж їх люблять. правда я філе не мелю а просто дрібненько ріжу ножем...я й не знала що ті "курячі котлетки " так називаються....
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 05/02/2015, 11:54 | Сообщение # 5166 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| rukodelka, а в нас то курячі оладі називають знаю, дуже смачні і просто готуються. Але кропчику ніколи не давала, при нагоді спробую з ним за твоює порадою.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 05/02/2015, 15:01 | Сообщение # 5167 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| rukodelka, я теж таке щось подібне готую частенько,а от з цибулькою зеленою не робила,треба спробувати.,дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
rukodelka | Дата: Четвер, 05/02/2015, 15:51 | Сообщение # 5168 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Ксюша, я писала про кріпчик,з зеленою цибулькою теж не пробувала. ліза, Січенниками називаю,бо взагалі-то м"ясо треба сікти дрібненько ножем,так як робить Зоряна9810, але вона називає їх котлетками.Називайте як хочете,дівчатка і смакуйте!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 05/02/2015, 15:54 | Сообщение # 5169 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| rukodelka, а я подумала зелений кріпець,то така цибулька зелена у нас на неї кажуть зрізованець
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 05/02/2015, 15:54 |
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 05/02/2015, 17:22 | Сообщение # 5170 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, зрізованець по літературному - цибуля- шніт або цибуля- різанець. Моя бабуля тоже каже зрізованець і я завжди так говорю, правда деколи на базарі на мене витріщають очі, як чують про такий продукт:)))
|
|
| |
ira7912 | Дата: Четвер, 05/02/2015, 17:33 | Сообщение # 5171 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| rukodelka, моя бабуся завжди такі робить, а інколи замінює курку на рибу, то теж дуже смачно...
а в нас сьогодні бульйончик з пиріжками
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 05/02/2015, 19:21 | Сообщение # 5172 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я сьогодні лиш хлібчик спекла,картопелька з кишкою на вечерю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 05/02/2015, 23:05 | Сообщение # 5173 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) А я сьогодні лиш хлібчик спекла Зате який хлібчик! Домашній!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 05/02/2015, 23:10 | Сообщение # 5174 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, так у мене його люблять, а ще з кобаскою сиром і часником ,всередині,аромат досі по квартирі
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
rukodelka | Дата: П`ятниця, 06/02/2015, 13:14 | Сообщение # 5175 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Ксюша, Зрізованець взагалі вперше таке чую.А хлібчик який ммммм....я ще не пробувала пекти хліб,але дуже хочу спробувати. ira7912, о то треба попробувати і з рибкою. Незнаю ,що сьогодні готувати.Холодильник вже пустий.Вчора на вечерю курку тушила до картоплі п'юре,а сьогодні вже знов треба щось видумувати.....
|
|
| |