В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 345 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
jylia1988Дата: Середа, 04/02/2015, 18:04 | Сообщение # 5161
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Цитата
але воду з невідомих причин відрубали:
ліза, Тоже інколи добре, для відпочинку і відновлення сил...і спілкування звичайно podmigivaniya-118
 
rukodelkaДата: Середа, 04/02/2015, 20:39 | Сообщение # 5162
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
Дівчата,привітик!я тут новенька тому хочу теж поділитися смачним рецептиком на кожен день.Можливо хтось з вас таке теж готує але можливо комусь і пригодиться.
    У мене вдома всі дуже полюбляють "СІЧЕННИКИ"
Знадобится:1шт.подвійного курячого філе(грудинка)-змолоти на мясорубці або комбайном;
1 п.майонезу
4шт.яйця
1 цибулина-порізати  кубиками і притушити до прозорості
3-4 ст.лож.муки(або манки)
Дрібно порізаний зелений кріпець(обов'язково)-без нього страва нематиме такого смаку.
сіль,перець
Все гарненько перемішуємо і смажимо на сковорідці,на олії з обох боків,так само як деруни.
СІЧЕННИКИ дуже ситні і виходить їх чимало.Можна подавати з картоплею п'юре,гречкою....з чим любите.Якщо чесно,то я поки смажу то діти тільки бігають і тягнуть по одному.
Цибулю я незавжди даю.Як немає часу то швидко все замішую,і не бавлюся з тою цибулею.Але кріпець має бути.
 ПРОБУЙТЕ І СМАЧНОГО ВАМ!
 
юсяДата: Середа, 04/02/2015, 20:48 | Сообщение # 5163
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
rukodelka, дякую за цікавий рецепт............обов"язково спробую))

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
rukodelkaДата: Четвер, 05/02/2015, 00:46 | Сообщение # 5164
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
юся, будь-ласка!Спробуєш-не пошкодуєш podmigivaniya-118
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 05/02/2015, 09:14 | Сообщение # 5165
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата rukodelka ()
а всі дуже полюбляють "СІЧЕННИКИ"
в нас теж їх люблять. правда я філе не мелю а просто дрібненько ріжу ножем...я й не знала що ті "курячі котлетки " так називаються....


 
лізаДата: Четвер, 05/02/2015, 11:54 | Сообщение # 5166
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
rukodelka, а в нас то курячі оладі називають podmigivaniya-118 знаю, дуже смачні і просто готуються. Але кропчику ніколи не давала, при нагоді спробую з ним за твоює порадою. s1468
 
КсюшаДата: Четвер, 05/02/2015, 15:01 | Сообщение # 5167
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
rukodelka, я теж таке щось подібне готую частенько,а от з цибулькою зеленою   не робила,треба спробувати.,дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
rukodelkaДата: Четвер, 05/02/2015, 15:51 | Сообщение # 5168
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
Ксюша, я писала про кріпчик,з зеленою цибулькою теж не пробувала.
ліза, Січенниками називаю,бо взагалі-то м"ясо треба сікти дрібненько ножем,так як робить Зоряна9810, але вона називає їх котлетками.Називайте як хочете,дівчатка і смакуйте!
 
КсюшаДата: Четвер, 05/02/2015, 15:54 | Сообщение # 5169
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
rukodelka, а я подумала зелений кріпець,то така цибулька зелена у нас на неї кажуть зрізованець sorom

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 05/02/2015, 15:54
 
лізаДата: Четвер, 05/02/2015, 17:22 | Сообщение # 5170
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Ксюша, зрізованець по літературному - цибуля- шніт або цибуля- різанець. Моя бабуля тоже каже зрізованець і я завжди так говорю, правда деколи на базарі на мене витріщають очі, як чують про такий продукт:)))
 
ira7912Дата: Четвер, 05/02/2015, 17:33 | Сообщение # 5171
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
rukodelka, моя бабуся завжди такі робить, а інколи замінює курку на рибу, то теж дуже смачно...

а в нас сьогодні бульйончик з пиріжками emocii-160
 
КсюшаДата: Четвер, 05/02/2015, 19:21 | Сообщение # 5172
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я сьогодні лиш хлібчик спекла,картопелька з кишкою на вечерю
Прикрепления: 5836633.jpg (60.0 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Четвер, 05/02/2015, 23:05 | Сообщение # 5173
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
А я сьогодні лиш хлібчик спекла
Зате який хлібчик! Домашній!  da-38


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Четвер, 05/02/2015, 23:10 | Сообщение # 5174
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, так у мене його люблять, а ще з кобаскою сиром і часником ,всередині,аромат досі по квартирі

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
rukodelkaДата: П`ятниця, 06/02/2015, 13:14 | Сообщение # 5175
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
Ксюша, Зрізованець взагалі вперше таке чую.А хлібчик який ммммм....я ще не пробувала пекти хліб,але дуже хочу спробувати.
ira7912, о то треба попробувати і з рибкою.
Незнаю ,що сьогодні готувати.Холодильник вже пустий.Вчора на вечерю курку тушила до картоплі п'юре,а сьогодні вже знов треба щось видумувати.....
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024