А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 03/06/2015, 08:20 | Сообщение # 5311 |
шеф-повар
| юся, дуже дякую! Пригощайся!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 06/06/2015, 11:25 | Сообщение # 5312 |
найкращі кондитери
| Цитата Talochka ( ) з макаруновим дебютом тебе! Я все збиралася їх освоювати, але при теперішній ціні на мигдаль вирішила, що не дуже їх і хочу. Дякую Наталочко,перший раз не такий вдали,але все таки я думаю що буде ще спроба,є багато різних рецептів,і такий щоб заварювати меренгу і просто збити білки і т.д.я пробува другий,передивилася потім вже відео майстрів і не варили вони меренгу а відразу зщбили ,заколотили і на коврик.Смак моїх і копованих відрізнявся.у мене вийшли ніжні а ті забиті якісь.таки буде у мене ще спроба
|
|
| |
Talochka | Дата: Неділя, 07/06/2015, 19:12 | Сообщение # 5313 |
шеф-повар
| Цитата Леся ( ) таки буде у мене ще спроба Я і не сумнівалась. Справжніх кондитерів невдачі не зупиняють, а швидше навпаки спонукають пробувати знову, поки не досягнуть бажаного результату.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 08/06/2015, 14:08 | Сообщение # 5314 |
шеф-повар
| А у мене сьогодні на столі знову хлібна випічка.
Це булочки з трьох видів борошна (кукурудзяного, цільнозернового та звичайного) та ще з додаванням патоки. М'якуш у них трохи крихкий - в першу чергу, завдяки кукурудзяному борошну. Але нам вони добре смакували з баклажановою ікрою, а мені особливо із зеленим маслом (та ще фети трішки):
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 08/06/2015, 21:11 | Сообщение # 5315 |
найкращі кондитери
| Talochka, твоя випічка вражає,фаст- фуд так і проситься візьми мене,сьогоднішнє фото не відкрилось.Дякую за смаколики
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 09/06/2015, 08:39 | Сообщение # 5316 |
шеф-повар
| Ксюша, Не знаю, чому фото не видно. Завантажувала, як завжди.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 09/06/2015, 20:40 | Сообщение # 5317 |
найкращі кондитери
| Цитата Talochka ( ) А у мене сьогодні на столі знову хлібна випічка. Ну не перестаєш дивувати!!!!!!!! МО-ЛО-ДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 09/06/2015, 21:14 | Сообщение # 5318 |
найкращі кондитери
| Цитата Talochka ( ) А у мене сьогодні на столі знову хлібна випічка. ойойой,прощавай фігуро,якої вже давно немає.вже би зїла,та шкода що лиш фото
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 10/06/2015, 12:53 | Сообщение # 5319 |
найкращі кондитери
| Пригощайтесь я пекла новий торт кокосовий з ківі,як зацікавить рецепт то поділюсь рецептом
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 10/06/2015, 18:47 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 10/06/2015, 20:21 | Сообщение # 5320 |
найкращі кондитери
| Ксюшо,то для мене.я таке люблю,а тобі я ось таке принесла
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 10/06/2015, 21:12 | Сообщение # 5321 |
найкращі кондитери
| Леся, дякую,ти знаєш мою слабинку.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 14/06/2015, 13:58 | Сообщение # 5322 |
найкращі кондитери
| Леся, Ксюша, але понаставили тут смаколиків!!!!
У нас сьогодні плов, овочева зупа і тушена капуста і морозиво на десерт .
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 18/06/2015, 23:33 | Сообщение # 5323 |
найкращі кондитери
| У мене сьогодні був настрій до кухні,то приготувала борщик підбиваний,пиріжки з лівером,курочку в сметані,і піцу свою коронну.Пригощайтесь
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 19/06/2015, 13:36 | Сообщение # 5324 |
шеф-повар
| Таки дійсно настрій був! Так багато і смачно наготувала!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 20/06/2015, 19:59 | Сообщение # 5325 |
найкращі кондитери
| А мене сьогодні потягнуло на вареники з полуничками,пригощайтесь
|
|
| |