В гості до Ірини
 Знайомство з вами - Сторінка 51 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Знайомство з вами
ПушинкаДата: Понеділок, 23/12/2013, 17:32 | Сообщение # 751
Пушинка
нова людина
Группа: Заблоковані
Сообщений: 6
Статус: Offline
Цитата ir71
тут все є
Я довго була тут як гість, атепер так сильно хочу до вас
 
ir71Дата: Понеділок, 23/12/2013, 18:12 | Сообщение # 752
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Пушинкаsmehs-260 smehs-260

 
КсюшаДата: Вівторок, 24/12/2013, 16:12 | Сообщение # 753
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Життєлюбна, раді вітати  у нас на сторінках форуму.А видно комусь і треба наші рецепти.Бо не встигла людина зайти і зразу дайте рецепт перевіреного Медівника.Якщо так багато рецептів в неті,ніхто нікого не силує у нас щось питати.я не розумію ви лиш зайшли і зразу звинувачуєте адміна,а ви не пробували почитати раніше.Не розумію звідки стільки негативу у вас,ну звісно якщо ви не одна з тих кому закрили доступ до рецептів

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 24/12/2013, 16:18 | Сообщение # 754
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Шановна "життєлюбна" ти хоч 50 раз реєструйся а тобі до нас як до неба.Навчися спочатку людей любити і поважати думку інших.А зрештою навіщо пхатися туди де тебе не хочуть? Форум тут приватний !!!

 
muroslava07Дата: Середа, 15/01/2014, 19:35 | Сообщение # 755
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Будем знайомитись. Мене звати Мирослава. Я з Тернополя. Виховую двох діток - 3 і 8 років. Люблю вишивати, куховарити, захоплююсь дуже випічкою. Люблю побалакати, сміятися, подорожувати, вчитися чогось нового, гуляти, давати поради і слухати критику і т.д. .... як всі дівчата-жіночки. Надіюсь приймете мене до себе? sorom
 
Зоряна9810Дата: Середа, 15/01/2014, 19:45 | Сообщение # 756
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Люблю побалакати, сміятися, подорожувати, вчитися чогось нового, гуляти, давати поради і слухати критику і т.д.
ооо ми теж такі...а я ще люблю критикувати...
Цитата muroslava07 ()
Надіюсь приймете мене до себе?
 


 
КсюшаДата: Середа, 15/01/2014, 19:46 | Сообщение # 757
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, приймемо,ми раді новим знайомствам.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Середа, 15/01/2014, 23:51 | Сообщение # 758
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
muroslava07 Здрастуй, Мирославо! Ласкаво просимо!
Цитата muroslava07 ()
Люблю... вчитися чогось нового,
А тут у дівчат таки є чого повчитися! :)


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
muroslava07Дата: Четвер, 16/01/2014, 01:29 | Сообщение # 759
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Дякую , дівчатонька, за гостинність. Я знаю що у вас мені є чого навчитись. Я з захопленням дивилась на ваші шедевральні тортики. Нажаль, скульптора і художника в мені немає нікраплини. Тому залишається ВАС хвалити. poceluy-267
 
ir71Дата: Четвер, 16/01/2014, 09:54 | Сообщение # 760
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Надіюсь приймете мене до себе?
ми вже прийняли.Ласкаво прошу!


 
muroslava07Дата: Четвер, 16/01/2014, 12:44 | Сообщение # 761
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
ми вже прийняли.Ласкаво прошу!
Дякую, що почула це і від головної господині.

 
_uliana_88Дата: Четвер, 16/01/2014, 13:41 | Сообщение # 762
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
muroslava07, РАДА ПОЗНАЙОМИТИСЬ! ЛАСКАВО ПРОСИМО! privetstvie-197
 
verochkaДата: Субота, 08/02/2014, 02:03 | Сообщение # 763
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
Доброго дня. Мене звати Вера. Мені 33 роки. Я проживаю в США з мужом і 5-ма діточками, 3-ма синочками і дві принцеси :)

Крепко люблю випікати. Мої діточки гордяться мною. Моя мама непекарка, я сама себе научила випікати. Особлио люблю наші україські і русійські торти і пляцки. Кожний раз коли печу то все щось нове...........мій найкращй дру то інтернет рецептів ;)
 
verochkaДата: Субота, 08/02/2014, 02:32 | Сообщение # 764
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
Дівчата, дуже смачний торт. пекла мужові на день народження. додала чорнослив і 2 ч. лож. коняка до маси.
Торт Медово-сметанный со сливочным кремом
Для теста:3 яйца, 1 ст. сахара, 1 чн.л. с горкой соды, 200 г сметаны, 150 г (~1/2 ст.) меда, 2 ст. муки, 1/2 ст. грецких ореховДля крема:500 мл густых сливок, 1 бн. вареного сгущенного молокаЯйца растереть с сахаром и содой. Вмешать сметану и мед.Если мед засахарился, его необходимо предварительно растопить на водяной бане или в микроволновке и остудить.Добавить муку и крупно рубленные орехи; размешать.Тесто вылить в форму и выпечь корж в духовке при температуре 220˚. Если форма меньше 26 см диаметром, то выпекать два коржа. Готовность
проверить деревянной палочкой.Если верх коржа начнет зарумяниваться, а внутри тесто будет еще сырым, форму нужно сверху затянуть фольгой.Корж остудить, разрезать на две части и промазать кремом.Крем. Взбить сливки до устойчивых пиков. Добавить понемногу сгущенку, каждый раз взбивая крем.

Додано (08/02/2014, 02:32)
---------------------------------------------
додадков фото

Прикрепления: 2300172.jpg (83.2 Kb) · 8494503.jpg (33.3 Kb)
 
verochkaДата: Субота, 08/02/2014, 02:56 | Сообщение # 765
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
ще фото.....
Прикрепления: 2728460.jpg (84.9 Kb)
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024