В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 - Сторінка 174 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 174 з 325«12172173174175176324325»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
маруся-яДата: Понеділок, 18/03/2013, 01:50 | Сообщение # 2596
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Нууууу, дівчата скільки тортів натворили......... Трудівниці   da-38   da-38   da-38
Супер , стільки ідей всі тортики яскраві і майстерно виконані. Браво всім!!!!!!!!



Сообщение отредактировал маруся-я - Понеділок, 18/03/2013, 01:52
 
Olena87Дата: Понеділок, 18/03/2013, 05:59 | Сообщение # 2597
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Ira, валіза чудова,кітті класна,а смішаріки такі файненькі!!!Молодець!!! мячик супер! а маки дуже класні получились і дуже гарно з колосками,а рушничок вишитий класний!!!
_uliana_88, дуже гарно і рівненько все зроблено!Молодець!!! і для чоловіка гарний тортик получився,думаю він був задоволений таки подарунком!
Маряна, ОГО,скільки краси!!!всі тортики суперові,не бачу жодного недоліку!Потрудилась ти на славу!!!Молодчинка!!!
masik, дуже гарна русалочка!!!(я б і не сказала що то перший раз,так тримати!) Вау,які класні торти,той що з паровозико суперський,а подушечка ,то взагалі відпад,слів бракує...Молодчинка!!!!
Pavluk, тортик гарний,тільки не зрозумілі ті зелені хвильки....
[b]kcюшka,[/b]  Вітаю синочка,нехай росте здоровенький!!! тортик класний!!!і сундучок гарненький,і такого кольору бувають....,а з бантом також гарний получився!!!
[b]Зоряна9810,[/b] класна машинка! 
Леся, тортик з ведмедиками дуже милий,кітті класна,а маки як завжди супер! Ти вже й на японській мові пишеш!Класний тортик!
nc, класний цар на торні!!!Натамуся, кльовий макквінчик!
 
мамцяДата: Понеділок, 18/03/2013, 13:57 | Сообщение # 2598
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Лесяmasiknckcюшka,Натамуся,  торти дуже гарні!!!!Лесуню, ти тут не скромнічай про пілотаж.Таки так, це правда!

Оксана Я.
 
мамцяДата: Вівторок, 19/03/2013, 12:57 | Сообщение # 2599
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, хочу поділитись рецептом мастики для квітів, який нам дала на курсах Леся Куліковська! Мастика мені дуже сподобалась! Але вона дуже швидко сохне, треба все тримати в кульку. І навіть поки вірізаєш пелюстки, чи листочки, то зразу в кульок.А потім вже як їх ставиш на дротик, тоді вже в пінопласт для сушки.Короче таке написала, що самій можна заплутатись.Якщо щось не зрозуміло, то питайте.Іра, я не знала де той рецепт притулити, тому пишу тут.Темка де всі рецепти мастик закрита. А ти перенеси туди де треба.
500гр пудри АТА
12гр СМС(англійський) а якщо український КМЦ, то 6 гр
35 мл. води холодної
10гр желатину Dr.Откіс( розведений водою)
50гр глюкози
1-2 ч .л.кондитерського жиру
25гр яєчного білка
Пудру змішати з СМС.на водяній бані розтопити желатин, коли він розійдеться кинути жир і глюкозу.Потім желатинову суміш кидаємо в пудру і можна місити це в комбайні.Туди ж кинути яйце і гарно вимішати.Все це в плівку і в холодильник на 6 год.Мастику можна тримати до  пів року в холодильнику.


Оксана Я.
 
ncДата: Вівторок, 19/03/2013, 13:33 | Сообщение # 2600
nc
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
Дякую всім за увагу до мого царя poceluy-267
Ви всі теж молодці,тортики у всіх дуже гарні da-38
Цитата (мамця)
Дівчата, хочу поділитись рецептом мастики для квітів,
ця мастика мені теж подобається,я роблю схожу по рецепту Тетяни Хегай(там тільки желатину 12 гр) і я замість глюкози даю мед emocii-160 ,а целюлозу даю аптечну(як кажуть наші сусіди: голь на видумку хітра sorom ).З мастикою легко працювати,вона тонко розкачується і дійсно швидко сохне
 
КсюшаДата: Вівторок, 19/03/2013, 15:31 | Сообщение # 2601
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
[b]мамця, дякую а я думала що це великий секрет,хоча я ще не доросла до такого,але всеж в житті може знадобитись
nc[/b],
Цитата
я замість глюкози даю мед

А скільки тоді меду якщо не секрет?


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 19/03/2013, 15:39
 
ir71Дата: Вівторок, 19/03/2013, 16:13 | Сообщение # 2602
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксано дякую за рецепт.Я переносити не буду бо тема ця закрита а там просто зроблю силку на твій рецепт мастики

 
ncДата: Вівторок, 19/03/2013, 17:16 | Сообщение # 2603
nc
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
Цитата (Ксюша)
А скільки тоді меду якщо не секрет?
меду 50 грам,додати до розтопленого желатину і розтопити на водяній бані
 
LILEJAДата: Вівторок, 19/03/2013, 18:24 | Сообщение # 2604
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
kcюшka, фото-торт для сина дуже гарний, бездоганний.
Зоряна9810, на такій машині ніякі заметілі не страшні.
 Леся, дуже мені содобався тортик з рюшками, акуратно і ніжно так зроблено.
Ira, гарні роботи. Мячик класний і в народному стилі гарний.
мамця, дякую що поділилася таким рецептом, не кожен свої секрети видасть. Колись може придбаю потрібні складники і спробую зробити мастику. тільки хочу спитати, 35 мл води це для того, щоб розвести желатин? І чи довго його треба настоювати? І що таке кондитерський жир?  sorom


 
оксанкаДата: Вівторок, 19/03/2013, 19:13 | Сообщение # 2605
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Дівчатонька  усі  тортики  супер!!!!!!!  Видно  що  старалися,  молодці!!!! podmigivaniya-118 da-38

мамця, дякую  за  рецепт  мастики!!!! da-38 poceluy-267 може  і  мені  колись  знадобиться


 
НатамусяДата: Вівторок, 19/03/2013, 21:03 | Сообщение # 2606
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
мамця, вдячна тобі за рецепт мастики для квітів,так дійсно може колись в житті і знадобиться. poceluy-267

 
IraДата: Вівторок, 19/03/2013, 21:28 | Сообщение # 2607
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Дівчата дякую всім за увагу до моїх робіт!!!!!
 Ще хочу вас всіх похвалити за гарнезні роботи!!!!!!!! Ви всі без винятку майстрині!!!!!!!!!!!!!
мамця, дякую за рецепт мастики!


 
ЛесяДата: Середа, 20/03/2013, 08:14 | Сообщение # 2608
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата (Olena87)
мові пишеш
ЩОСЬ ТАМ НАМАГАЛАСЯ НАПИСАТИ
Цитата (мамця)
Лесуню, ти тут не скромнічай про пілотаж.Таки так, це правда!
Та Оксаночко,у тебе теж прекрасні торти.А тепер після курсів,то взагалі.Я собі представляю ту красу.Дякую за рецепт мастики!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podmigivaniya-118
Лілечко дякую!!!!!!!!!!!!!


 
masikДата: Середа, 20/03/2013, 10:46 | Сообщение # 2609
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
В мене така боксерська рукавиця
Прикрепления: 3696776.jpg(43Kb)
 
ir71Дата: Середа, 20/03/2013, 10:56 | Сообщение # 2610
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (masik)
В мене така боксерська рукавиця
Але КЛАСНА!!!!!Реальна!!!!


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Показуємо наші роботи,обговорюємо.Галарея тортів » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3 (Наші чудові торти)
Сторінка 174 з 325«12172173174175176324325»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2017