Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 20/09/2015, 19:03 | Сообщение # 4831 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| оксанка, я їх воланила, але то не квіткова мастика ,воно зразу сідало на місце, потім ще раз пробувала і коли вже до торта чіпляла то геть воно рівне ставало.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 21/09/2015, 16:55 | Сообщение # 4832 |
найкращі кондитери
| Ось маю такий тортик,щось мене на них потягло
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 25/09/2015, 14:31 | Сообщение # 4833 |
шеф-повар
| Очі можна свої тут загубити, така краса що не намилуєшся. Молодці всі без вийнятку. Давно я щось тут виставлялась, обовязково це зроблю десь вечірком, бо пишу з робочого компа
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 26/09/2015, 22:39 | Сообщение # 4834 |
найкращі кондитери
| Я в мене вчора був плідний день як ніколи,ледво ноги до ліжка ,знімаю шляпу перед нашими дівчатами,хто має так завжди по кілька тортів на день.Ось такий тортик робила для хлопця який служить в зоні АТО
пробую свої сили в таких тортиках
Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 26/09/2015, 22:42 |
|
| |
юся | Дата: Неділя, 27/09/2015, 13:07 | Сообщение # 4835 |
повар
| Ксюша , дуже гарні тортики. В мене за ці 3 дні , ось такі тортики були ....$IMAGE2$$IMAGE4$
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
юся | Дата: Неділя, 27/09/2015, 13:08 | Сообщение # 4836 |
повар
|
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Неділя, 27/09/2015, 13:11 |
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 27/09/2015, 14:37 | Сообщение # 4837 |
найкращі кондитери
| юся, гарні тортики ,а Шанель то взагалі кльово вийшло. Я ось ще з таким маленьким тортиком на великій підставці,щось не розрахувала ,а коли почала торт складати побачила, що вона завелика
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 08/10/2015, 20:00 | Сообщение # 4838 |
найкращі кондитери
| я до вас з такими тортиками,один на День вчителя,Іра підкинула клієнтів,дякую
а цей то повтор
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 09/10/2015, 20:21 | Сообщение # 4839 |
найкращі кондитери
| А--УУУУ де всі? я ще одненького тортика принесла .
|
|
| |
kcюшka | Дата: Понеділок, 12/10/2015, 19:38 | Сообщение # 4840 |
шеф-повар
| Ксюша, Цитата Ксюша ( ) в мене вчора був плідний день як ніколи І це все за один день прикрашала нічого собі, молодчинка, круто
Цитата Ксюша ( ) на День вчителя просто бомба!!!!!!!!!!! юся, гарненькі роботи! А це декілька моїх останніх $IMAGE7$
|
|
| |
|
Леся | Дата: Середа, 14/10/2015, 11:49 | Сообщение # 4842 |
найкращі кондитери
| Дівочки,зовсім часу немаю.Звільнилася з роботи,занурилася у тортики.Сюди не ставлю,бо постійно т реба зменшувати а на це багато часу йде,ледь встигаю на однокласниках і контактах викласти.так що не ображайтеся що тут не має моїх робіт. Тепер трошки прокоментую ваші Ксюша,почну з тебе.МОЛОДЧИНКА,ВИРОСЛА І ТО ДУЖЕ!!!Але....останній з бантом і трояндами на добре \підібрала яруси,верхній замалий.І ти добре працюєш з кремом,яким ти оформляєш???Бо хочу спробувати для капкейків юся, Юля,виходить дуже навіть добре,більше практики,більше інформації перечитуй про розміри між ярусами,вирівнюванням і у тебе теж попруть шедеври Тепер вже добралася до наших профі,Оксанка і Іра,супер,супер супер.Оксанко ти вправно працюєш із трафаретом,мене просять.я відмовляюся,ти робиш айсинг з білка.чи купуєш порошковий?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 14/10/2015, 21:04 | Сообщение # 4843 |
найкращі кондитери
| дякую дівчата за похвали і підказки,я все сприймаю і критику також так що кажіть що не так. Леся, ти питаєш про кремові торти,так роблю мокре безе ,він гарно і послушно лягає як добре з ним побавитись,от останній рожевий трошки рука зомліла 15 хвилин тримати міксер і схалтурила 10 хвилин потримала і тоді крем трошки був зарідкий,так що треба строго по рецепту. Дівчата всі тортики чудові,молодці.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 14/10/2015, 21:35 | Сообщение # 4844 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) тоді крем трошки був зарідкий,так що треба строго по рецепту. хочу рецепт
|
|
| |
tinatin1911 | Дата: П`ятниця, 16/10/2015, 11:54 | Сообщение # 4845 |
нова людина
| Дівчата, доброго дня! Ви всі такі молодці, я в захваті від Вашіх робіт!!!! А я мастику боюся/ трохи не полюбляю, тому вчуся прикрашати іншими засобами-) Постою тут біля Вас, майстринь :privetstvie-197:
Сообщение отредактировал tinatin1911 - П`ятниця, 16/10/2015, 12:05 |
|
| |