В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 405 406 407 408 409 410 411 »

Польський сирник з ягодами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г муки
80 г цукру
1 яйце
6 плоских ст ложок кави капучіно (порош)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ст ложка розпушувача

складники на сирну масу:
500 г сиру (змеленого)
3 яйця
100 г цукру
100 г масла
1 порошок пудингу ягідного
Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години.
М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.

Крім того:
Ягоди помити і обсушити.
Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.

Детальніше  Неділя | 15:01 |  Коментарів: (0)

Сирний пиріжок з порічками

Дом.сиру— 500 г
Цукру — 3 ст. л.
Крохмаль — 2 ст. л.
1 ч.л.розпушувача
Яєць — 2 шт
Сметани — 2 ст. л.
1 плитка чорного шоколаду
Ваніліну
желе порічки
ягоди порічки
Змішати сир, яйця, крохмаль,розпушувач,сметану, цукор і ванілін.Збити міксером.
Масу розділити на дві і в одну додати растоплений шоколад і вимісити
Змастити форму і посипати дно і борти панірувальними сухарями або манкою. Викласти білу масу у форму, розрівняти а потім темну .
Випікати в духовці при 200 градусах 40 хвилин.
На захололий пиріг посипати ягоди і залити заздалегідь приготовленим желе.
Поставити в холодильник(на годину) застигати.
 

Детальніше  Неділя | 15:00 |  Коментарів: (0)

Фруктово-бисквітний пляцок

На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печева,2 ст л какао,2 ст л кефіру,кулачок смородини(можна вишні,чорниці і значно більше додати)
Крем
0.5л жирної сметани,0.5 пудри
Помадка:2ст л какао+2 ст л молока+2 ст л цукру+50 гр масла(все довести до кипіння і остудити)

Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати смородиною(або іншими ягодами).Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Для крему збити сметану з пудрою до пишного стану.
коли пляцок охолоне то покрити його кремом і полити помадкою.
Надзвичайно пухке тісто з ніжним кремом.Попробуйте спекти,непошкодуєте!!!!

Детальніше  Неділя | 14:58 |  Коментарів: (0)

Пляцок ПАСКАЛЯ

Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан джему або густого варення (абрикосового або сливового)
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка шоколадного пудингу
100 г тертого гіркого шоколаду
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.
Відірвати від тіста шматок величиною з кулак і, загорнувши в харчову плівку, відправити до холодильника.
Тісто, що залишилося, викласти у форму і змастити джемом.
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх варення і посипати тертим шоколадом (півпорції).
Охолоджений шматочок тіста натерти на терці і посипати пляцок поверх шоколаду, потім присипати терте тісто шоколадом, що залишився.
Відправити до духовки і пекти 20 хвилин або до зарум'янювання тіста.
 
 
 
Рецепт настільки точний, простий і "послушний", що жодних змін не було потрібно.До речі, замість варення підійдуть і фрукти або ягоди, свіжі або консервовані. Пляцок вийшов ніжним і смачним

Детальніше  Неділя | 14:56 |  Коментарів: (0)

Брауніз з твердим сиром

Для брауніза:
150 г гіркого шоколаду
200 г масла
4 яїца
1 ст.саxара
2 ст.ложки порошка розчинної кави
4 ст.ложки коняка
1 ст муки, 1 пакет розпушувача
200 гр горіхів, порізаних на великі шматочки
Для сирного шару:
150 гр будь-який 30% сиру
30 г м'якого масла
1/4 ст цукру
1 яїцо
1 ст.лож. муки
50 гр натертого шоколаду(будь-якого)
жменя нарізаної кураги

Нагріти духовку до 180 гр
Розтопити шоколад з маслом(робила в мікро)
Збити яйця з цукром, поки суміш не буде світлою,добавити шоколадну суміш і збивати еше 1 хв.
Потім додати каву, коняк,чуть солі, муку, разрихл. і горіхи.Все добре перемішати.Вилити у форму.
Трохи збити тертий сир з маслом, додати цукор, яйце,муку і шоколад і курагу.
Вилити зверху на шоколадну масу і акуратно розподілити.
пекти 45 мин.
Верх я прикрасила растопленим шоколадом, горіхами і маленькими зефірчиками
 

Детальніше  Неділя | 14:54 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 01/12/2023, 08:59
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2055]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023