На корж: 300гр кавового крекеру 1 жовток 50гр масла На сирну масу: 600гр сиру 2 пакети заварного крему(сухий ванільний) 0.5 ст цукру 2 яйця+білок 50гр масла 2ст л згущеного малока цедра з одного лимону кілька жмень шоколадних чіпсів(або можна дрібно поламаний шоколад) Корж. Перемолоти печиво у процесорі або на мясорубці на дрібну крихту,додати розтоплене масло і жовток і замісити "тісто".Розкласти по дну роз"ємної форми. Сирна маса. Сир пропустити через мясорубку.Додати молоко,розтоплене масло,сухий крем та цедру.Окремо збити яйця з цукром і ввести у сирну масу.Все добре розмішати.В самому кінці всипати шоколадні кульки.Ще раз легко вимішати і викласти поверх коржа.Зверху сиру теж посипати шоколадом. Пекти близько години або до готовності сирника.Охолодити і нарізати до чаю.Смачного!!!!
|