Рецепти фаворити форуму
|
|
masik | Дата: Середа, 21/03/2012, 17:42 | Сообщение # 91 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| І я таку рибку готовила,але зфоткати не встигла .....ну дуже смачна і легко готується.
|
|
| |
маруся-я | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 19:20 | Сообщение # 92 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Ой , бачу Що Ірин тортик "Симфонія" дуже популярний.......... І я собі теж спробувала, але вишеньок не мала то вереклала галяретку........ А можна питаннячко? А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився...... Сам торт оставила на ніч у приміщені, думала бісквіт вологу забере, але всеодно торт гойдався.... Воже вершки все зіпсули...... Ось фото.......
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 20:22 | Сообщение # 93 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (маруся-я) А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився. У мене він такий що ним можна узори малювати ,щось трохи нагадує ОСЬ ТАКИЙ,але білий.Думаю що вершки і справді велику роль грають
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 21:00 | Сообщение # 94 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| маруся-я, ого яка гарна в тебе Симфонія вийшла,клас!!!
|
|
| |
маруся-я | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 21:36 | Сообщение # 95 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| ir71, Та він спочатку такий і був, а потім чомусь розрід
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 21:38 | Сообщение # 96 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| То незнаю причини,навпаки через шоколад мав би застигати.А може ти перебила ?
Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 26/03/2012, 22:14 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, я робила такий крем він у мене теж вийшов рідкий ,але у нас вершки вище 10%не продаються,ото тоді його почала комбінувати і змішала з іншим кремом,на смак вийшов просто шик,ну я знаю що у мене таке сталось через вершки,бо в рецепті пише вершки не менше 23%якщо добре памятаю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
masik | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 00:54 | Сообщение # 98 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом! Я робила такий крем то в мене був густий, але я давала сипараторну сметану, а не вершки.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 09:28 | Сообщение # 99 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (маруся-я) А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився..... Quote (ir71) Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом! У мене перший раз теж був рідкий крем,але в торті загус.А на наступний раз я к робила то просто змішала збиті вершики з тим кремом що з шоколадом(збитим) і все було окей.а вершки у мене 30% У мене рідкий крем вийшов у Шерідані,але злопали.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 09:51 | Сообщение # 100 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| а я пекла і у мене крем вийшов дуже ,густий, я подумала що перебила
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:16 | Сообщение # 101 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось скільки господинь,стільки результатів.Маруся-я сьогодні я буду робити торт Симфонія,то зроблю покрокові фото і поставлю в тему ,щоб ти переглянула,що виходить в мене.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:17 | Сообщение # 102 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) У мене рідкий крем вийшов у Шерідані,але злопали в мене теж він був рідким, але потім в торті чи то загус чи то впитався, і все було смачно
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:32 | Сообщение # 103 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) чи то загус чи то впитався, і все було смачно правильно,шоколод застиває в холоді і скріплює крем
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 11:11 | Сообщение # 104 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом! у мене також вийшов крем рiдкий
|
|
| |
маруся-я | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 11:49 | Сообщение # 105 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Дякую дівчата за поради, Другий раз вий де я точно знаю.... А торт вийшов дуже смачний, робила в неділю а вже нема
|
|
| |