В гості до Ірини
 Рецепти фаворити форуму - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти фаворити форуму
masikДата: Середа, 21/03/2012, 17:42 | Сообщение # 91
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
І я таку рибку готовила,але зфоткати не встигла .....ну дуже смачна і легко готується.
 
маруся-яДата: Понеділок, 26/03/2012, 19:20 | Сообщение # 92
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Ой , бачу Що Ірин тортик "Симфонія" дуже популярний.......... happy
І я собі теж спробувала, але вишеньок не мала то вереклала галяретку........
А можна питаннячко? А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився...... Сам торт оставила на ніч у приміщені, думала бісквіт вологу забере, але всеодно торт гойдався....
Воже вершки все зіпсули......
Ось фото.......
Прикрепления: 3572163.jpg (89.1 Kb)
 
ir71Дата: Понеділок, 26/03/2012, 20:22 | Сообщение # 93
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (маруся-я)
А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився.

У мене він такий що ним можна узори малювати ,щось трохи нагадує ОСЬ ТАКИЙ,але білий.Думаю що вершки і справді велику роль грають


 
оксанкаДата: Понеділок, 26/03/2012, 21:00 | Сообщение # 94
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
маруся-я, ого яка гарна в тебе Симфонія вийшла,клас!!!

 
маруся-яДата: Понеділок, 26/03/2012, 21:36 | Сообщение # 95
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
ir71, Та він спочатку такий і був, а потім чомусь розрід cry
 
ir71Дата: Понеділок, 26/03/2012, 21:38 | Сообщение # 96
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
То незнаю причини,навпаки через шоколад мав би застигати.А може ти перебила ?

Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом!


 
КсюшаДата: Понеділок, 26/03/2012, 22:14 | Сообщение # 97
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, я робила такий крем він у мене теж вийшов рідкий ,але у нас вершки вище 10%не продаються,ото тоді його почала комбінувати і змішала з іншим кремом,на смак вийшов просто шик,ну я знаю що у мене таке сталось через вершки,бо в рецепті пише вершки не менше 23%якщо добре памятаю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
masikДата: Вівторок, 27/03/2012, 00:54 | Сообщение # 98
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом!

Я робила такий крем то в мене був густий, але я давала сипараторну сметану, а не вершки.
 
ЛесяДата: Вівторок, 27/03/2012, 09:28 | Сообщение # 99
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (маруся-я)
А який крем по консистенції має бути? У мене крем рідкий получився.....

Quote (ir71)
Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом!

У мене перший раз теж був рідкий крем,але в торті загус.А на наступний раз я к робила то просто змішала збиті вершики з тим кремом що з шоколадом(збитим) і все було окей.а вершки у мене 30%
У мене рідкий крем вийшов у Шерідані,але злопали.


 
ТаньчикДата: Вівторок, 27/03/2012, 09:51 | Сообщение # 100
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
а я пекла і у мене крем вийшов дуже ,густий, я подумала що перебила

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:16 | Сообщение # 101
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ось скільки господинь,стільки результатів.Маруся-я сьогодні я буду робити торт Симфонія,то зроблю покрокові фото і поставлю в тему ,щоб ти переглянула,що виходить в мене.

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:17 | Сообщение # 102
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
У мене рідкий крем вийшов у Шерідані,але злопали

в мене теж він був рідким, але потім в торті чи то загус чи то впитався, і все було смачно


 
ir71Дата: Вівторок, 27/03/2012, 10:32 | Сообщение # 103
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
чи то загус чи то впитався, і все було смачно

правильно,шоколод застиває в холоді і скріплює крем


 
ромашкаДата: Вівторок, 27/03/2012, 11:11 | Сообщение # 104
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дівчата хто робив,пишіть що у вас з кремом?Діліться досвідом!

у мене також вийшов крем рiдкий sad
 
маруся-яДата: Вівторок, 27/03/2012, 11:49 | Сообщение # 105
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Дякую дівчата за поради, Другий раз вий де я точно знаю.... А торт вийшов дуже смачний, робила в неділю а вже нема biggrin wacko
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024