Рецепти фаворити форуму
|
|
Ira | Дата: Четвер, 17/01/2013, 18:18 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| masik, оперативно!! Але пиріг того вартий!!!!!!Pavluk, смачно!!!!!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 17/01/2013, 18:47 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Дівчата, молодці. Це що, тільки я його не пробувала? Треба спробувати обовязково!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 17/01/2013, 19:15 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| masik, Pavluk Ви мене чисто завстидали, смакуйте на здоровя
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Четвер, 17/01/2013, 23:28 | Сообщение # 124 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Я щось не можу знайти рецепт того пирога Оксанчиного...... Аде ж того смачного пирога найти?
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 00:10 | Сообщение # 125 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Окса-70, тут - Ну але я не знаю чи ти побачиш, в тебе мало повідомлень
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 20/01/2013, 02:07 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Пекла я пляцок "Заливний мак" від Олі (poetka) сподобався нам , але чомусь коржі в мене вийшли солодкі сильно, ось фото ще раз вибачаюся за якість
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 20/01/2013, 14:05 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Оксанко розріз гарний, а ти скільки цукру давала?????Коржі в тебе такі пухкесенькі вийшли,ти певне давала амоній????. :da-38:Бо я давала порошок до випічки.....Цукор буває різний,буває такий солодкий, а буває що сипеш,сипеш...Мабудь через проби й помилки виробляється свій власний смак.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Неділя, 20/01/2013, 14:08 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 20/01/2013, 15:06 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) а ти скільки цукру давала????? так я по рецепту, але певно так і є один солодший другий ні.
Quote (Poetka) ти певне давала амоній??? так, і пізно прочитала що ти написала як додавати сухі інгредієнти, то вимішати ложкою і я все взбила міксером, але то зовсім Олю не вплинуло ні нащо, коржівийшли високі і пухкі. Дяяяяяякую за рецепт,
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 01:02 | Сообщение # 129 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Дяяяяяякую за рецепт, На здоров"я!!! Дякую за дебют мого пляцочка,точніше він не зовсім мій,але всерівно... у цій темі....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 14:15 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дякую Ірині господині сайту, за рецепт сирника "На хмаринці", що став улюблений у нашій сімї , ї має статус народного рецепту, також повністю виправдовує свою назву. І єдиний, що у мене вдається.
Сообщение отредактировал Наталонька - Понеділок, 21/01/2013, 14:16 |
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 14:19 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Наталонька, такі привабливі шматочки. Ням-ням! Я б не відмовилася від такого сирничка.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 14:22 | Сообщение # 132 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| LILEJA, ти пригощайся, дуже дуже смачний сирник, і обовязково спробуй спекти, якщо не пекла.
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 22/01/2013, 18:56 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| І я виставлю сюди "Заливний мак" в моєму виконанні.
|
|
| |
Оливка | Дата: Вівторок, 22/01/2013, 19:42 | Сообщение # 134 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
| Quote (Ira) "Заливний мак" в моєму виконанні. Іра, пляцок бомба, я рецепту не бачила, але в розрізі дуже гарно відбиває мак і крем, візьму на замітку собі.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/01/2013, 19:59 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ira) "Заливний мак" дуже гарний розріз, в мене щось тіста більше вийшло а в тебе що маку, що тіста однаково,певно його можна було на більшу бритванку пекти
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 22/01/2013, 20:00 |
|
| |