В гості до Ірини
 Рецепти фаворити форуму - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти фаворити форуму
TalochkaДата: Четвер, 21/01/2016, 15:01 | Сообщение # 151
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Лесю, мені надзвичайно приємно таке читати! Спасибі тобі за такі слова!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Неділя, 13/03/2016, 15:58 | Сообщение # 152
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline


Невперше печу  цей пляцок, за рецептом  нашої  шефової, але нарешті  спекла  собі,так щоб просто  наїстися!!!!!  Ірусю  щиро дякую за рецепт!!!!
Прикрепления: 4457678.jpg (55.9 Kb)


 
КсюшаДата: Середа, 30/03/2016, 22:19 | Сообщение # 153
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А хочу вкотре подякувати нашій Ірі за рецепт цього чудового пляцка ,чи тортика,свого роду той же Червоний бархат,останній раз пекла то додала олію як в рецепті Червоний бархат,він в мене точно у фаворитах.і так зустрічайте 
Квітка ананасу

Прикрепления: 6103062.jpg (85.1 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 01/04/2016, 10:19 | Сообщение # 154
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
так зустрічайте Квітка ананасу
так так...він дуже смачний!!!!!!


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2016, 14:56 | Сообщение # 155
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
так зустрічайте Квітка ананасу
Цитата Зоряна9810 ()
ак так...він дуже смачний!!!!!!
а чого то я його ще не пекла???? zlost-490 sorom zdivuvannja


 
TalochkaДата: Неділя, 03/04/2016, 20:20 | Сообщение # 156
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, шикарний! da-38 (Я до "Червоного оксамиту" не байдужа. podmigivaniya-118 )
Він у нас в каталозі пляцків? Щойно проглянула, але не знайшла.
Доступно тільки для користувачів


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Четвер, 07/04/2016, 23:41 | Сообщение # 157
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, так десь його тут знайшла але мабуть на головній рецепт був.в суботу знайду і тицьну.
Леся
Цитата
а чого то я його ще не пекла????
то свого роду той самий червоний бархат,але тут він більш вдосконалений


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Субота, 09/04/2016, 00:25 | Сообщение # 158
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, так, рецепт з головної. 20 хв пошуку завершилися успіхом - ось. privetstvie-197
...А потім Наталя піднялася кількома постами вище, щоб ще раз подивитися на Ксюшин розріз, і побачила, що Ксюша, будучи уважною та дисциплінованою форумлянкою, уже і сама поставила зсилання. s11822 Ксюша, дякую тобі, що не проігнорувала моє прохання! (Тепер точно прийдеться пекти цю "Квітку"! podmigivaniya-118 )


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 09/04/2016, 00:39
 
TalochkaДата: Понеділок, 25/04/2016, 13:28 | Сообщение # 159
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, ти вже пробач, що я знову до тебе із запитаннями стосовно "Квітки ананасу". Просто думаю, може на Великдень його спекти.
Ти у своєму варанті додавала ананаси в желє? (Бо я нібито вишеньки на фото розгледіла, а так як у мене ананасів немає, то саме думаю, чим би то їх замінити)
І ще хочу уточнити щодо середнього коржа. Його треба донизу білками викладати?


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Понеділок, 25/04/2016, 13:28
 
КсюшаДата: Понеділок, 25/04/2016, 19:18 | Сообщение # 160
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, ананаси в желе я теж не знайшла ,хоча один раз купила їх,
,просто коричнево вишневі коржі змастила джемом з абрикос.їх тому не видно а до крему просто додала вишні ,бо так захотіли замовники,дуже смачно вийшло ,то обрізки залишились тому і сфоткала


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Понеділок, 25/04/2016, 19:20 | Сообщение # 161
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, ой не побачила друге питання,так спекла яєчний корж ,але я його довше печу прикриваючи пергаментом,бо один раз не пропеклось ,але то були перші спроби,а тоді перевертаєш білками донизу

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 25/04/2016, 19:20
 
TalochkaДата: Вівторок, 26/04/2016, 17:19 | Сообщение # 162
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, спасибі велике за пояснення!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Середа, 27/04/2016, 22:10 | Сообщение # 163
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, та нема за що ,будь ласка

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: П`ятниця, 29/04/2016, 15:11 | Сообщение # 164
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Несу у фаворити
силку на рецепт кидала Ксюша вище
моє фото
Прикрепления: 8423416.jpg (52.3 Kb)


 
КсюшаДата: Субота, 30/04/2016, 19:42 | Сообщение # 165
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, класно.такий апетитний .я взагалі цей пляцок полюбила.він частий гість на моїй кухні

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024