Рецепти фаворити форуму
|
|
Talochka | Дата: Четвер, 21/01/2016, 15:01 | Сообщение # 151 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Лесю, мені надзвичайно приємно таке читати! Спасибі тобі за такі слова!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/03/2016, 15:58 | Сообщение # 152 |
найкращі кондитери
|
Невперше печу цей пляцок, за рецептом нашої шефової, але нарешті спекла собі,так щоб просто наїстися!!!!! Ірусю щиро дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 30/03/2016, 22:19 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
| А хочу вкотре подякувати нашій Ірі за рецепт цього чудового пляцка ,чи тортика,свого роду той же Червоний бархат,останній раз пекла то додала олію як в рецепті Червоний бархат,він в мене точно у фаворитах.і так зустрічайте Квітка ананасу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 01/04/2016, 10:19 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) так зустрічайте Квітка ананасу так так...він дуже смачний!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/04/2016, 14:56 | Сообщение # 155 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) так зустрічайте Квітка ананасу Цитата Зоряна9810 ( ) ак так...він дуже смачний!!!!!! а чого то я його ще не пекла????
|
|
| |
Talochka | Дата: Неділя, 03/04/2016, 20:20 | Сообщение # 156 |
шеф-повар
| Ксюша, шикарний! (Я до "Червоного оксамиту" не байдужа. ) Він у нас в каталозі пляцків? Щойно проглянула, але не знайшла. Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 07/04/2016, 23:41 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
| Talochka, так десь його тут знайшла але мабуть на головній рецепт був.в суботу знайду і тицьну. Леся, Цитата а чого то я його ще не пекла???? то свого роду той самий червоний бархат,але тут він більш вдосконалений
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 09/04/2016, 00:25 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
| Ксюша, так, рецепт з головної. 20 хв пошуку завершилися успіхом - ось. ...А потім Наталя піднялася кількома постами вище, щоб ще раз подивитися на Ксюшин розріз, і побачила, що Ксюша, будучи уважною та дисциплінованою форумлянкою, уже і сама поставила зсилання. Ксюша, дякую тобі, що не проігнорувала моє прохання! (Тепер точно прийдеться пекти цю "Квітку"! )
Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 09/04/2016, 00:39 |
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 25/04/2016, 13:28 | Сообщение # 159 |
шеф-повар
| Ксюша, ти вже пробач, що я знову до тебе із запитаннями стосовно "Квітки ананасу". Просто думаю, може на Великдень його спекти. Ти у своєму варанті додавала ананаси в желє? (Бо я нібито вишеньки на фото розгледіла, а так як у мене ананасів немає, то саме думаю, чим би то їх замінити) І ще хочу уточнити щодо середнього коржа. Його треба донизу білками викладати?
Сообщение отредактировал Talochka - Понеділок, 25/04/2016, 13:28 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 25/04/2016, 19:18 | Сообщение # 160 |
найкращі кондитери
| Talochka, ананаси в желе я теж не знайшла ,хоча один раз купила їх, ,просто коричнево вишневі коржі змастила джемом з абрикос.їх тому не видно а до крему просто додала вишні ,бо так захотіли замовники,дуже смачно вийшло ,то обрізки залишились тому і сфоткала
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 25/04/2016, 19:20 | Сообщение # 161 |
найкращі кондитери
| Talochka, ой не побачила друге питання,так спекла яєчний корж ,але я його довше печу прикриваючи пергаментом,бо один раз не пропеклось ,але то були перші спроби,а тоді перевертаєш білками донизу
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 25/04/2016, 19:20 |
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 26/04/2016, 17:19 | Сообщение # 162 |
шеф-повар
| Ксюша, спасибі велике за пояснення!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 27/04/2016, 22:10 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
| Talochka, та нема за що ,будь ласка
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 29/04/2016, 15:11 | Сообщение # 164 |
найкращі кондитери
| Несу у фаворити силку на рецепт кидала Ксюша вище моє фото
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 30/04/2016, 19:42 | Сообщение # 165 |
найкращі кондитери
| Леся, класно.такий апетитний .я взагалі цей пляцок полюбила.він частий гість на моїй кухні
|
|
| |