Та ще б пак!Не то слово,вимели відразу,ні одного холодного не залишили.Дякую за рецепт! ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
Вчора пекла " на хмаринці" від Іри. Дякую Іра за прекрасний рецепт, він став моїм любимим. Пекла по рецепту тільки виявилося що вдома є 1ван. пудинг і 1 шокол. , тому у білки дала шокол. Смак незмінився, прекрасний.
Дата: Вівторок, 19/10/2010, 15:39 | Сообщение # 207
шеф-повар
Статус: Offline
А я готувала Ірині Ледачі розтягаї. Щоправда рецепт цей я знайшла ще до того, як потрапила на форум (в тому самому джерелі, що і Іра). Але можу підтвердити, що розтягаї дійсно "ліниві", проте смачні. І Ірині варто подякувати, що поділилася ним тут.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
І що це ти на себе намовляєш. Твої розтягаї на фото нічим не гірші! І деруни дуже апетитні!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 20/10/2010, 11:53
А мені приємно що до нас прийшла така чудова господиня і приємна людина.
Quote (котяра)
А салат гарний, мені він також зразу сподобався. Треба і собі спробувати. Дівчата а його перед споживанням треба змішувати?
Таню,я на столі не змішувала,але як накладали на тарілку то брали дві маси по трохи.Вчора я знову приготовила і спробувала змішати.Може від того він став менш привабливий ,але смак ПРИЧУДОВИЙ!!!!Буду знову робити такий салат.До того він щей корисний,особливу в таку мокру грипозну погоду