В гості до Ірини
 По наших рецептах - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 94
  • 95
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
ir71Дата: Понеділок, 08/02/2010, 16:56 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
biggrin

 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 08/02/2010, 17:16 | Сообщение # 2
Группа: Видалені





Лангоші від Іри. Дякую Іра за смачний рецепт. Я зверху ставила мясо куряче, а по ньому тертий сир. Подавала до курячого бульйону. Просто смакота.


Прикрепления: 4275615.gif (35.2 Kb) · 3183031.jpg (417.6 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Понеділок, 08/02/2010, 17:17
 
ir71Дата: Понеділок, 08/02/2010, 18:42 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой які ж вони у тебе румяненькі вийшли tongue Давно я їх не робила,треба знову зробити.Дуже тішуся що сподобався рецепт hearts

 
ОляДата: П`ятниця, 12/02/2010, 06:29 | Сообщение # 4
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Нині зготувала бішбермак за Яринчиним рецептом. Вийшло смачно, ситно, але заморочливо. Довго з тим тістом возилася. На другий раз спробую з якимось великим вермішелем.

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 15:11 | Сообщение # 5
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Лангоші від Іри.

Такі апетитні
Quote (Оля)
На другий раз спробую з якимось великим вермішелем.

Краще тісто,як на лазаню
 
ОляДата: П`ятниця, 12/02/2010, 21:42 | Сообщение # 6
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Краще тісто,як на лазаню


Я теж так думала. Але у нас є і інші види різної крупної пасти. В Україні таких не бачила. Але за рецепт ще раз Вам, Яринко, дякую!
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 22:06 | Сообщение # 7
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ось Санта Барбара,дуже мені сподобався,не дорогий ,та легко готувати його.Дякую ,Іро,за рецепт

 
ir71Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:08 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,робила я ваші пизи.Фото не зробила бо фотоапарат пішов разом зі сином до школи.Ось у мене і запитання виникло.Мої пизи вийшли туговаті.То вони такі мають бути чи то я муки пересипала?Бо тісто до рук не липло,але самі пизи тяжкі вийшли.

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:17 | Сообщение # 9
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Іринко,тісто мало трохи до рук липнути,може ті дала більше муки.А пизи вони ,коли протушкуються ,то такі мякегнькі та тають в роті.А ще може начинки замало дала на кульку,у мене так якось було.
 
ir71Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:22 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Та напевно всетаки я дала забагато муки.Не скажу що несмачно вийшли бо зїли всі але після порціїї тугих пиз вечеряти ніхто не хоче biggrin начинку я робила з грибів.Буду ще пробувати робити але дам тепер менше муки.Дякую Яринко.

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:25 | Сообщение # 11
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
О дякую, я також з грибами попробую.А вони дуже ситні,довго "пар"держуть
 
ОляДата: Вівторок, 16/02/2010, 22:31 | Сообщение # 12
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Колись, як бувала в Польщі, то на базарі носили ті пизи і кричали:"Пизи горонци!Пизи горонци!Пизи горонци!" То ті самі пизи, думаю. Хоча я їх так і не пробувала. Але білоруси теж близько до Польщі, то думаю, що то те саме. happy
 
ir71Дата: Четвер, 25/02/2010, 12:30 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Так мені вчора Яринкина фотка нагнала апетиту що сьогодні я варила Супчик з фрикадельками від Яринки,але у мене люблять коли морква терта у супі і ще й притушена.Тому у мене від вийшов жовтеньким.



 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 15:55 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таня гарно дякую тобі за чудовий рецепт і класну ідею.Ось сьогодні приготовила твої Фаршировані деруни і всі залишилися ситі та задоволені.



 
orestaДата: П`ятниця, 05/03/2010, 19:18 | Сообщение # 15
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Ой і у мене нині деруни,але з грибами.А ось таку страву у нас часто роблять.В Карпатах це фірмова страва smile

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
  • Сторінка 1 з 95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 94
  • 95
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024