По наших рецептах
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 08/02/2010, 16:56 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 08/02/2010, 17:16 | Сообщение # 2 |
Группа: Видалені
| Лангоші від Іри. Дякую Іра за смачний рецепт. Я зверху ставила мясо куряче, а по ньому тертий сир. Подавала до курячого бульйону. Просто смакота.
Сообщение отредактировал котяра - Понеділок, 08/02/2010, 17:17 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 08/02/2010, 18:42 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой які ж вони у тебе румяненькі вийшли Давно я їх не робила,треба знову зробити.Дуже тішуся що сподобався рецепт
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 06:29 | Сообщение # 4 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Нині зготувала бішбермак за Яринчиним рецептом. Вийшло смачно, ситно, але заморочливо. Довго з тим тістом возилася. На другий раз спробую з якимось великим вермішелем.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 15:11 | Сообщение # 5 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Лангоші від Іри. Такі апетитні Quote (Оля) На другий раз спробую з якимось великим вермішелем. Краще тісто,як на лазаню
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 21:42 | Сообщение # 6 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Краще тісто,як на лазаню Я теж так думала. Але у нас є і інші види різної крупної пасти. В Україні таких не бачила. Але за рецепт ще раз Вам, Яринко, дякую!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 12/02/2010, 22:06 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ось Санта Барбара,дуже мені сподобався,не дорогий ,та легко готувати його.Дякую ,Іро,за рецепт
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:08 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,робила я ваші пизи.Фото не зробила бо фотоапарат пішов разом зі сином до школи.Ось у мене і запитання виникло.Мої пизи вийшли туговаті.То вони такі мають бути чи то я муки пересипала?Бо тісто до рук не липло,але самі пизи тяжкі вийшли.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:17 | Сообщение # 9 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Іринко,тісто мало трохи до рук липнути,може ті дала більше муки.А пизи вони ,коли протушкуються ,то такі мякегнькі та тають в роті.А ще може начинки замало дала на кульку,у мене так якось було.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:22 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Та напевно всетаки я дала забагато муки.Не скажу що несмачно вийшли бо зїли всі але після порціїї тугих пиз вечеряти ніхто не хоче начинку я робила з грибів.Буду ще пробувати робити але дам тепер менше муки.Дякую Яринко.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 15/02/2010, 20:25 | Сообщение # 11 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| О дякую, я також з грибами попробую.А вони дуже ситні,довго "пар"держуть
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 16/02/2010, 22:31 | Сообщение # 12 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Колись, як бувала в Польщі, то на базарі носили ті пизи і кричали:"Пизи горонци!Пизи горонци!Пизи горонци!" То ті самі пизи, думаю. Хоча я їх так і не пробувала. Але білоруси теж близько до Польщі, то думаю, що то те саме.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/02/2010, 12:30 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Так мені вчора Яринкина фотка нагнала апетиту що сьогодні я варила Супчик з фрикадельками від Яринки,але у мене люблять коли морква терта у супі і ще й притушена.Тому у мене від вийшов жовтеньким.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 15:55 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таня гарно дякую тобі за чудовий рецепт і класну ідею.Ось сьогодні приготовила твої Фаршировані деруни і всі залишилися ситі та задоволені.
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 19:18 | Сообщение # 15 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ой і у мене нині деруни,але з грибами.А ось таку страву у нас часто роблять.В Карпатах це фірмова страва
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |